O nasıl mantıkla la. Ben kendime niye eziyet edeyim benim içimi ezdiyse ben de şarkıyı puanla ezerim net.İçini daha da ezdiyse şarkı amacına ulaşmış işte lan niye 1 veriyorsun ?
gecti bolu pazari (böyle bir deyim vardi galiba)Neyse daha günler var anlaşırız biz yine.
Canım @Maskeli Fedai'm çok teşekkürler kardeşim.@Maskeli Fedai
19 Puan: Sibel Can
18 Puan: Haluk Levent
17 Puan: Neşet Ertaş
16 Puan: Ferdi Tayfur
15 Puan: Gökhan Türkmen
14 Puan: Fettah Can
13 Puan: Gökhan Tepe
12 Puan: Nilüfer
11 Puan: Ziynet Sali
10 Puan: Candan Erçetin
9 Puan: Ariana Grande
8 Puan: Deniz Seki
7 Puan: Ajda Pekkan
6 Puan: İrem Derici
5 Puan: Shakira
4 Puan: Yüksek Sadakat
3 Puan: Cem Karaca
2 Puan: Aynur Aydın
1 Ahmet Aslan
sür eşeğini niğdeyegecti bolu pazari (böyle bir deyim vardi galiba)
yada
treni kacirdin
gecti bolu pazari (böyle bir deyim vardi galiba)
yada
treni kacirdin
Tarkan şarkısı sonuçta ordan yakaladın melunu hadi iyisinCanım @Maskeli Fedai'm çok teşekkürler kardeşim.
Yüksek verdi diye demiyorum ama @Maskeli Fedai adamdır.
Kendi verdigin puana bakmadan niye konusuyorsun saf ayrica sen bana 13 verdim demistin ama 11 vermissin kandirdin beniHadi ya şapa oturdum.z.z
Senin için vermemiştir cnm @Bully dısında üyeleri kayırmıyor tarkanın şarkısıya oyüzdendirCanım @Maskeli Fedai'm çok teşekkürler kardeşim.
gecti bolu pazari (böyle bir deyim vardi galiba)
yada
treni kacirdin
Kendi verdigin puana bakmadan niye konusuyorsun saf ayrica sen bana 13 verdim demistin ama 11 vermissin kandirdin beni
Tarkan şarkısı sonuçta ordan yakaladın melunu hadi iyisin
Maskeli Sibel Can'ı sever yahu iyi puanlarını eksik etmeyecektik ilerleyen haftalarda.Senin için vermemiştir cnm @Bully dısında üyeleri kayırmıyor tarkanın şarkısıya oyüzdendir
@Maskeli Fedai
haha ok. yanlis söylemem gayet dogal orda okuyup buyumedigim icin olsun okadarcik.Bolu değil borun pazarı.
Uzlaşıcı biriyimdır. Bürokratik yapım ile olayı çözeriz bence