DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,135
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Mesnetsiz iftiralar bunlar alnımın akıyla aldığım oylara gölge düşürme cadalozSenin için vermemiştir cnm @Bully dısında üyeleri kayırmıyor tarkanın şarkısıya oyüzdendir
![]()
![]()
@Maskeli Fedai
![]()
Niye 2 puan fazla söyleme geregi duydun ki onu anlamadimBeyaz yalan diyelim ona.![]()
ay herneyse herkes farki söyluyor. birazdan google amcamdan dogrusunu ögrenirimGeçti bunun Bolu pazarı![]()
haha ok. yanlis söylemem gayet dogalorda okuyup buyumedigim icin olsun okadarcik.
olayin icine ettiniz o kizla. oyuzden sanmiyorumtersim kötudur. burdaki bazilarini 1 kalemde silmisligim olmustur (birkac gunlugune )
![]()
Niye 2 puan fazla söyleme geregi duydun ki onu anlamadim![]()
Aman aman geç bitsin ya 00.20'de bitmeli. Bizim bir lafımız vardır ne kadar geç o kadar reyting.aşk laftan anlamaz bu yarışmadan önce bitecek gibi .ss
neye dikkat etmiş derken ben bile o niyetle dedğimin farkında değilim 😱Bende çok eli maşalıyımdır.😛
Bakarız bu konuyu görüşürüz şu heyecan bitsin.
Zaten Çiğdem ilk sayfada dedi bu hafta yorum yapmazsan haftaya yolcusun dedi yani bu hafta gitmiyorum duyurulur
Beyaz renginde yalan söylemeyi sevdiğim için.![]()
Şarkı sana eziyet etmeli sigara yaktırmalı 70lik rakı açtırmalıO nasıl mantıkla la. Ben kendime niye eziyet edeyim benim içimi ezdiyse ben de şarkıyı puanla ezerim net.![]()
Sende bu yarismalarda puan yorumlamaktan cok ne zaman bitecek bu yarisma puan durumu nerde kaldi cabuk kiz cikinella diyorsunaşk laftan anlamaz bu yarışmadan önce bitecek gibi .ss
@cookies tam puan için çok teşekkürler harika puan olmuş@cookies
19 Aynur Aydın
18 Shakira
17 Deniz Seki
16 Ariana
15 Ferdi Tayfur
14 Neşet Ertaş
13 İrem Derici
12 Ajda Pekkan
11 Candan Erçetin
10 Gökhan Türkmen
9 Gökhan Tepe
8 Ziynet Sali
7 Haluk Levent
6 Nilüfer
5 Sibel Can
4 Fettah Can
3 Yüksek Sosyete
2 Cem Karaca
1 Ahmet Aslan
neye dikkat etmiş derken ben bile o niyetle dedğimin farkında değilim 😱
Sen beni hiç tanımamışsın 😱 Hayatta en sevmediğim 3 şeyden ikisi biri sigara biri içkiŞarkı sana eziyet etmeli sigara yaktırmalı 70lik rakı açtırmalıbence seni ikna ettim
hadi sunucuya söylede puanını değiştir
![]()