banada cok guvenme
Zerrin dersem anlarsin herhalde. birkac hafta iyi olacam sana karsi
Dosiii içime yara olduuu zatenn zerrin deme yaa banaaa
banada cok guvenme
Zerrin dersem anlarsin herhalde. birkac hafta iyi olacam sana karsi
turkcemi mazur gör. riski kismina n koymayi unutmusum.Benide karşına alma riski olabilir derken seni kast ediyor. Sen 2. plandasın yine.
turkcemi mazur gör. riski kismina n koymayi unutmusum.
Okuduğunu anlama konusunda sıkıntıları var da arkadaşın Orda Bully benim önemli arkadaşım ona sataşırsan karşında beni bulursun dediğin çok açık yaniturkcemi mazur gör. riski kismina n koymayi unutmusum.
ne icin ses etmedigini bal gibi biliyorumOlmadı bu ama şimdilik ses etmiyorum
Lafa gelince Bully, icraata gelince sokak sanati diyorsun yani, hangimiz memnun olmalıyız acaba şimdine icin ses etmedigini bal gibi biliyorum
yorumuma gözluk takaydin bari. simdi bu sekilde karsina alma kismini hizlandirma.
haftaya iyi bir sarkiyla gelirsen kulagima hitap eden yine bonkör davranacam sana
ha @sokak sanati sana olan puanim @Bully ninkinden ustundu. kiymetimi bil
senin sarkini pek begenmedigimi söylemistim. bir sonraki haftalarda iyi yerlerde olacagindan eminim ama bu haftaki puanimda guzel aslinda.Lafa gelince Bully, icraata gelince sokak sanati diyorsun yani, hangimiz memnun olmalıyız acaba şimdi
Sen konusmasanda ben anlayacagimi anladim 😉Neyse bu son konuda konuşursam çıkarım zadeleneceği için susma hakkımı kullanıyorum.
Ali Atay'in söyledigini de dinle bence
Ali Atay versiyonunu kullansa daha da iyi olur bence bu arada senin LM ci oldugunu bilmiyordum
Kullanamaz tabi ama kullanabilse daha iyi olurdu Ali Atay'in söyleyisi ayri bir hosuma gidiyor benimAdam Ferdi Tayfur'la yarışıyor la Ali Atay versiyonunu nasıl kullansın
Ben de seni bilmiyordum @MEnes Dizi savaşlarında yarışmıştı, sen o zaman neredeydin. Sen de olsan şampiyon yapardık LiM'i
Kullanamaz tabi ama kullanabilse daha iyi olurdu Ali Atay'in söyleyisi ayri bir hosuma gidiyor benim
Ben o zamanlar Dizi Savaslarini pek bilmiyordum bilsem jüri olup oy kullanirdim LM en sevdigim dizilerden birisidir
Oylarımı kullandım sonunda herkese bol şans
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam puanlar için sağolun arkadaşlar.Ben de oylarımı kullandım, akşam için hazırız artık
Senin şarkıcın kimdi ki )Tam puanlar için sağolun arkadaşlar.
Tam puanlar için sağolun arkadaşlar.
kim olduğumu anlaman için avatarıma bakman yeterliSenin şarkıcın kimdi ki )
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen kimdin lanSen de sağol eminim bana tam puan vermişsindir
Üzdün vallakim olduğumu anlaman için avatarıma bakman yeterli
Sen kimdin lan
kim olduğumu anlaman için avatarıma bakman yeterli
Sen kimdin lan