MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

ne icin ses etmedigini bal gibi biliyorum :A
yorumuma gözluk takaydin bari. simdi bu sekilde karsina alma kismini hizlandirma.
haftaya iyi bir sarkiyla gelirsen kulagima hitap eden yine bonkör davranacam sana

ha @sokak sanati sana olan puanim @Bully ninkinden ustundu. kiymetimi bil :A
Lafa gelince Bully, icraata gelince sokak sanati diyorsun yani, hangimiz memnun olmalıyız acaba şimdi :A

Lafa gelince Bully, icraata gelince sokak sanati diyorsun yani, hangimiz memnun olmalıyız acaba şimdi :A
senin sarkini pek begenmedigimi söylemistim. bir sonraki haftalarda iyi yerlerde olacagindan eminim ama bu haftaki puanimda guzel aslinda.
ben sarkilara puan verdim size degil :)

Ali Atay'in söyledigini de dinle bence :A

Ali Atay versiyonunu kullansa daha da iyi olur bence :A bu arada senin LM ci oldugunu bilmiyordum :A

Adam Ferdi Tayfur'la yarışıyor la Ali Atay versiyonunu nasıl kullansın :A

Ben de seni bilmiyordum :D @MEnes Dizi savaşlarında yarışmıştı, sen o zaman neredeydin. Sen de olsan şampiyon yapardık LiM'i :A

Adam Ferdi Tayfur'la yarışıyor la Ali Atay versiyonunu nasıl kullansın :A

Ben de seni bilmiyordum :D @MEnes Dizi savaşlarında yarışmıştı, sen o zaman neredeydin. Sen de olsan şampiyon yapardık LiM'i :A
Kullanamaz tabi ama kullanabilse daha iyi olurdu Ali Atay'in söyleyisi ayri bir hosuma gidiyor benim :A
Ben o zamanlar Dizi Savaslarini pek bilmiyordum bilsem jüri olup oy kullanirdim :A LM en sevdigim dizilerden birisidir :D

Kullanamaz tabi ama kullanabilse daha iyi olurdu Ali Atay'in söyleyisi ayri bir hosuma gidiyor benim :A
Ben o zamanlar Dizi Savaslarini pek bilmiyordum bilsem jüri olup oy kullanirdim :A LM en sevdigim dizilerden birisidir :D

Benim de öyle, zaten buradan dinledik sevdik :D Sahne de ayrı bir güzel :D
İsmail abi: Mecnun uzun hava da çalalım mı ya böyle güzel gidiyorduk :F

Oylarımı kullandım sonunda herkese bol şans :)

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de oylarımı kullandım, akşam için hazırız artık :Z :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan