sadece ilk hafta diye uzun 2.haftayla ile normal formata dönücek merak etmeyinBerbat düzen.
sadece ilk hafta diye uzun 2.haftayla ile normal formata dönücek merak etmeyinBerbat düzen.
Hı hı tabi .sssadece ilk hafta diye uzun 2.haftayla ile normal formata dönücek merak etmeyin
hiçbiri yollamadı henüz ama harun yollamak zorunda yarışmacı olduğundanYarışmanın en has huriler @yigit_00 ve @Ahmad oylarınızı bekliyor bu iki arkadaşınız. @Harunnn60 senide dahil ettim.
Bu arada @EFE UYSAL senin oyların çok kıymetli biliyorsun.
hiçbiri yollamadı henüz ama harun yollamak zorunda yarışmacı olduğundan
@destere jurilerin başkanı olabilir ama bana sormadan kovma yetkiSidemi varmış
hahahah aa dur bakalım puanını beğenmezsen düşünürüzSen zaten beni desteklemiyor musun sunucu sultanım. Kov onu kov.
2şer güne inmese hiç çekilmez yarışmahahaha ilk haftalar 3 er gün arkadaşlar zaten konuyu açtığımda süreler konuda yazıyordu yarışmacıların yarısında oy şuan zaten yok 2.haftayla birlikte 2 şer güne inicek 6.haftayla birliktede basladık 4 güne inicek sonrada 3 günle devam edecez aşama aşama seri şekidle gidicez ilk sayfayı okumanız yeterli tüm detayları orda bulucaksınız finale kadar her adım yazılı
ilk haftalar uzun oluyor 2.haftayla ile inicek merak etme2şer güne inmese hiç çekilmez yarışma
Kullandım bebişim.Yarışmanın en has huriler @yigit_00 ve @Ahmad oylarınızı bekliyor bu iki arkadaşınız. @Harunnn60 senide dahil ettim.
Bu arada @EFE UYSAL senin oyların çok kıymetli biliyorsun.
1. hafta ile 2. hafta nın arasında ne fark var?ilk haftalar uzun oluyor 2.haftayla ile inicek merak etme
hahahah aa dur bakalım puanını beğenmezsen düşünürüz
Kullandım bebişim.
Yorum atacam birazdan.
ilk haftalar daha uzun süre veriyoruz benim albümümde dizi yarışması yıldızlar yarısıyor hepsinde öyle hazırlanmaya daha uzun süre veriyoruz zaten çoğu yarışmacı şuan yollamamıs durumda -15 ler bol bol gelebilir1. hafta ile 2. hafta nın arasında ne fark var?
Kullandım bebişim.
Yorum atacam birazdan.
yolladı ama tam puanı başkasına gitti sonuclarda sana süpriz olsun umutilk haftalar daha uzun süre veriyoruz benim albümümde dizi yarışması yıldızlar yarısıyor hepsinde öyle hazırlanmaya daha uzun süre veriyoruz zaten çoğu yarışmacı şuan yollamamıs durumda -15 ler bol bol gelebilir
-15 az, ilk 5 hafta falan -20 olması lazım. Koskoca 3 günde yollayamazlarsa ayıp yani.ilk haftalar daha uzun süre veriyoruz benim albümümde dizi yarışması yıldızlar yarısıyor hepsinde öyle hazırlanmaya daha uzun süre veriyoruz zaten çoğu yarışmacı şuan yollamamıs durumda -15 ler bol bol gelebilir
yolladı ama tam puanı başkasına gitti sonuclarda sana süpriz olsun umut
hayırrr elenmekten kurtulamazsın-15 az, ilk 5 hafta falan -20 olması lazım. Koskoca 3 günde yollayamazlarsa ayıp yani.
kimler yollamadı isimlerini şuraya yazsanda arkadaşlar biraz elini çabuk tutsa hem kurallar değişmez diye bişey yok halk ne istiyorsa o olmalıhahaha ilk haftalar 3 er gün arkadaşlar zaten konuyu açtığımda süreler konuda yazıyordu yarışmacıların yarısında oy şuan zaten yok 2.haftayla birlikte 2 şer güne inicek 6.haftayla birliktede basladık 4 güne inicek sonrada 3 günle devam edecez aşama aşama seri şekidle gidicez ilk sayfayı okumanız yeterli tüm detayları orda bulucaksınız finale kadar her adım yazılı
sen @MasacRE- ye oy yollat özelden hatırlatıyorum burada etiekt gitmiyor bazenkimler yollamadı isimlerini şuraya yazsanda arkadaşlar biraz elini çabuk tutsa hem kurallar değişmez diye bişey yok halk ne istiyorsa o olmalı