Çarşamba'ları canım sıkılırsa TV izliyorumTotal sahne olduğu icin tabiSaka maka haftaya çok daha Total olur
![]()
Çarşamba'ları canım sıkılırsa TV izliyorumTotal sahne olduğu icin tabiSaka maka haftaya çok daha Total olur
![]()
Elf Tefridat yazıyor dirilişin altında ne demek acabaBunuda buraya birakayim Dünya Gündemi
@Çiğdem- @Doğu @MEnes @vadikızı @Billy Kane @HarzeM @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 52638
Ayy atma be neresi güzel .ssBölüm sezonun en iyi bölümüydü. Sürekli bir olay sürekli bir tempo güzel olmuş gerçekten.![]()
Paylasanin arkadasidirElf Tefridat yazıyor dirilişin altında ne demek acaba
Ayy atma be neresi güzel .ss
Haftaya baştan sona bi şans ver. Beğenme ihtimalin var.ozellikle Çolpan hatun tam senlikBilmem izledim işte yani daha hareketli olmalıydı son yarım saat hep tehdit konuşmalar falan geçtiYani emin olamadım
en aklımda kalan sahne kekliğin kekliği öldürdüğü sahneydi
![]()
Hikayenin mekaniğini bilmediğin için böyle bol keseden sallarsın tabi.Elf Tefridat yazıyor dirilişin altında ne demek acaba
Ayy atma be neresi güzel .ss
Hepsinin altında aynı şey yazıyormuşPaylasanin arkadasidir![]()
Bu söz sana gelsinHepsinin altında aynı şey yazıyormuş![]()
66.bölümden ne anlarım benHaftaya baştan sona bi şans ver. Beğenme ihtimalin var.ozellikle Çolpan hatun tam senlik![]()
Hikayenin mekaniğiymiş mekanik deyince elit mi oluyorsunHikayenin mekaniğini bilmediğin için böyle bol keseden sallarsın tabi.Ama bu bölüm hem karakterler arası etkileşim hem aksyion sahneleri hem de kurulan oyunlarla geçer notu aldı benden.
![]()
Hiç bir şey anlamadım Yok mu daha güzel sözlerBu söz sana gelsin
Rızkıma tasavvur eden köpek cezasını çeker.
İnşaat mühendisi olacağız istem dışı ağzımdan çıkıyor mekanik kelimesi çünkü bizim işin temeli o.66.bölümden ne anlarım bençolpan hatun hangisi o kokusu güzel olan kadın mı yoksa
Hikayenin mekaniğiymiş mekanik deyince elit mi oluyorsun![]()
Bunu?66.bölümden ne anlarım bençolpan hatun hangisi o kokusu güzel olan kadın mı yoksa
Hikayenin mekaniğiymiş mekanik deyince elit mi oluyorsun
Hiç bir şey anlamadım Yok mu daha güzel sözler![]()
Bana ne olacaksan niye kendini tanıtma gereği duydun ki şimdi Zaten sana gıcık oluyorum bir de diriliş izleyip karşıma çıkıyor pis içerdeciİnşaat mühendisi olacağız istem dışı ağzımdan çıkıyor mekanik kelimesi çünkü bizim işin temeli o.Ve buraya uyarlayınca da güzel oldu şahsen..
![]()
Evet hani uralin sinsi bir kertenkele gbi çadırda kokladigi gaci. Aslında gizli Hıristiyan ama kocası (Ural) bilmiyor henüz .66.bölümden ne anlarım bençolpan hatun hangisi o kokusu güzel olan kadın mı yoksa
Hikayenin mekaniğiymiş mekanik deyince elit mi oluyorsun
Hiç bir şey anlamadım Yok mu daha güzel sözler![]()
Ne diyon hiç bir şey anlamıyorum neyse yeter bu kadar diriliş
O kadını severim Kara Ekmek dizisinde de severdimEvet hani uralin sinsi bir kertenkele gbi çadırda kokladigi gaci. Aslında gizli Hıristiyan ama kocası (Ural) bilmiyor henüz .Sezonlar arası konu ilişkisi çok yok. Her sezon karakter ve konu baştan değiştiği için 66.bolum değilde 4.bolum gbi bak.
Sen dersen yükselirNe diyon hiç bir şey anlamıyorum neyse yeter bu kadar dirilişyarın düşüş Yaşar bence dizi
O kadını severim Kara Ekmek dizisinde de severdim![]()
Kelimeyi kullanma sebebimi söyledim elitlik amaçlı değildi yani.Bana ne olacaksan niye kendini tanıtma gereği duydun ki şimdi Zaten sana gıcık oluyorum bir de diriliş izleyip karşıma çıkıyor pis içerdeci![]()