Aaa tam senlik sahne elini kestiEmin'im Çiğdem bile öyle örgü öremez![]()
Aaa tam senlik sahne elini kestiEmin'im Çiğdem bile öyle örgü öremez![]()
Hayvan sevgimi sömürüyor bu dizi. Iyy adamın elini kesti Ertuğrul ne gaddartövbe tövbe omu kaldı aklında okadar şeyden![]()
Tarihciler biliyorHe bahane de hazır sen nerden biliyon gördün mü eski Türkleri
Fındıkları yerken içindeki kurtları bile yiyormuş diye duydum![]()
Bir tane uzaylı çocuk vardı kel o kim sevdim onuAaa tam senlik sahne elini kesti![]()
O pazarın cazgiri. Anons falan yapıp borozan çalıyor. Aslında bi ara haberlere çıkmıştı o adam. Çevresindekiler ona uzaylı diyormuş falan. Ekipte adama rol vermiş ama cidden karakterine tam uygunBir tane uzaylı çocuk vardı kel o kim sevdim onu![]()
Sistemde bu sezon reytingler baya yüksek daha fazlasıda olabilirOff off bu bölüm çok iyiydi.total 11 bekliyorum![]()
Ben de uzaylı sandım hatta Çiğdem'e de dedim o uzaylı kim diyeO pazarın cazgiri. Anons falan yapıp borozan çalıyor. Aslında bi ara haberlere çıkmıştı o adam. Çevresindekiler ona uzaylı diyormuş falan. Ekipte adama rol vermiş ama cidden karakterine tam uygun![]()
Niye ben alt düzey miyim neyse sustumÜst düzey![]()
Yok değilsinBen de uzaylı sandım hatta Çiğdem'e de dedim o uzaylı kim diye
Niye ben alt düzey miyim neyse sustum![]()
Dizi olarak mı soruyorsun adam olarak mıYok değilsinErtugrul nasil?
![]()
@denizz19 seni döverbölüm çok güzeldi ben çok beğendim el kesme sahnesi ve ertuğrulun rüyası
çok güzeldi![]()
Dizi diyelimDizi olarak mı soruyorsun adam olarak mı![]()
Bilmem izledim işte yani daha hareketli olmalıydı son yarım saat hep tehdit konuşmalar falan geçtiDizi diyelim![]()
Total sahne olduğu icin tabiBilmem izledim işte yani daha hareketli olmalıydı son yarım saat hep tehdit konuşmalar falan geçtiYani emin olamadım
en aklımda kalan sahne kekliğin kekliği öldürdüğü sahneydi
![]()