Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Beklenti yaratıp bizi de o girdaba sokuyorsun ortada bir halt yok geliyorlar geliyorlar hani lan nerde geliyorlar :A
Bekle kardeş bekle aceleye mahal vermek yok kurt puslu havayı sever ; doğru zamanı bekliyoruz ama şunu söyleyelim çok birşey kalmadı sallayacaz !

Ah be Fahir abiyi özledim boşluğu dolmuyor ne güzel muhabbet ederdik bana sabrederdi tabi onu kızdırasıya kadar giderdim "ulan sen adamı taş olsa çatlatırsın" derdi :(

Hayırdır inşallah ablacım hayır olsun rüyan:D:D

:F:F:F:kiki::kiki::kiki:koptumm yaa takasss
neye koptum abla söyle bizde kopalım gülünecek bişey göremedim de

Ah be Fahir abiyi özledim boşluğu dolmuyor ne güzel muhabbet ederdik bana sabrederdi tabi onu kızdırasıya kadar giderdim "ulan sen adamı taş olsa çatlatırsın" derdi :(
abinin o mükemmel kelimelerle bezenmiş mesajlarını çok özledim onun yorumlarını okumak büyük bir zevkti bizim için zaten bu konuyu aktifleştiren sen ve abiydi ikinizin diyaloglarını okumak büyük zevkti abimizi unutmadık unutmayacaz her zaman aklımızda ve dularımızdadır rabbim mekanını cennet etsin

''Gündemi alt-üst edecek,aksiyon ve heyecan dolu yeni bölümler,Ocak 2017'de Yayında!''
15037295_2035394566686952_6068990542554187087_n.jpg

neye koptum abla söyle bizde kopalım gülünecek bişey göremedim de

abinin o mükemmel kelimelerle bezenmiş mesajlarını çok özledim onun yorumlarını okumak büyük bir zevkti bizim için zaten bu konuyu aktifleştiren sen ve abiydi ikinizin diyaloglarını okumak büyük zevkti abimizi unutmadık unutmayacaz her zaman aklımızda ve dularımızdadır rabbim mekanını cennet etsin

''Gündemi alt-üst edecek,aksiyon ve heyecan dolu yeni bölümler,Ocak 2017'de Yayında!''
15037295_2035394566686952_6068990542554187087_n.jpg

takas niye hep böyle yapıyon sen yorumun komik geldi ona güldüm ne var bunda
her zaman bunu yapıyosun ama :D ben demiyormuyum sana senin bu tarz yorumların
komik geliyor diye gülmemde bir art niyet yok sen hep böyle diyosun

takas niye hep böyle yapıyon sen yorumun komik geldi ona güldüm ne var bunda
her zaman bunu yapıyosun ama :D ben demiyormuyum sana senin bu tarz yorumların
komik geliyor diye gülmemde bir art niyet yok sen hep böyle diyosun
abartılı tepkileri sevmiyorum abla

bu adama iftira atan kansızlar gün yüzü görmesin. babam gibi sevdiğim mükemmel bir insan sonuna kadar arkasındayız ustaaaaaaa

Son düzenleme:
Şu yapılanlar akıl almazdı
Necati Şaşmaz ın yerinde o zavallı zat olsaydı bin kere bunun reklamını yapardı adam o kadar karalama kampanyasına rağmen çıkıp tek kelime etmedi nasıl mükemmel bir insanmış her geçen gün daha da hayran kalıyorum idolüm NET

Necati Şaşmaz ın yerinde o zavallı zat olsaydı bin kere bunun reklamını yapardı adam o kadar karalama kampanyasına rağmen çıkıp tek kelime etmedi nasıl mükemmel bir insanmış her geçen gün daha da hayran kalıyorum idolüm NET
Aga cidden ya helal olsun başkası olsa bin kere reklam yapardı hele bu kadar üstüne gidilse bin defa söylerdi biz bunları başkalarından duyuyoruz adamlarda içerlemiş onca şeye rağmen bunu hala gizlemiş yani söylenilecek birşey yok helal olsun

Aga cidden ya helal olsun başkası olsa bin kere reklam yapardı hele bu kadar üstüne gidilse bin defa söylerdi biz bunları başkalarından duyuyoruz adamlarda içerlemiş onca şeye rağmen bunu hala gizlemiş yani söylenilecek birşey yok helal olsun
adamda inanılmaz büyük bir tevazu ve sabır var gerçekten örnek alınması gereken bir insan. tv de yalakalık yapan şaklabanların Necati Şaşmaz'ın tırnağının kiri kadar gözümde değeri yoktur

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking