ve deniz marulu kırgınlar 2016 için kırgınlar 2015 i satarBu dizi aniden açılabilir görün bakın![]()
ve deniz marulu kırgınlar 2016 için kırgınlar 2015 i satarBu dizi aniden açılabilir görün bakın![]()
sus bakayım @vadikızı teyzen bile kaç yaşında 5 hafta oy kullandı şimdi kullanmıyor ama olsun![]()
Üff kes be alakasız konuşup durma .ssve deniz marulu kırgınlar 2016 için kırgınlar 2015 i satar![]()
yalan mıÜff kes be alakasız konuşup durma .ss
Sanki aynı gün yayınlanıyorlar hem ben Vatanım Sensini izliyorumyalan mısen sinirlendiğine göre kesin doğru yoldayım bir de o yılan dilini çıkardın mı tamamdır
![]()
bunu da netten izlersin içindeki totali tutamazsın senSanki aynı gün yayınlanıyorlar hem ben Vatanım Sensini izliyorum![]()
böyle yaparak düşmanlarını mutlu ediyorsun ablahayırrr kullanmıcam boşuna ısrar etme bana emree susss
Gerekmezbunu da netten izlersin içindeki totali tutamazsın sen
böyle yaparak düşmanlarını mutlu ediyorsun abla![]()
bunu da netten izlersin içindeki totali tutamazsın sen
ben canımı sıkıp mutsuz olacağıma onlar mutlu olsun boşver
GerekmezKalbimdeki Deniz de güzel Anne de güzel
![]()
bunu da netten izlersin içindeki totali tutamazsın sen
Anneanne diyeyim istersen![]()
Bu nasıl dizi bende tutuklanmak istiyorum sjdndjd@denizz19 başladı ıslah evi sahneleri.![]()
Bu nasıl dizi bende tutuklanmak istiyorum sjdndjd
Liseye yeniden başlarım nop ne güzel heyecanlı güzel kızlar dolu hoş bir okulda okuyolar
Ay layk it ne güzel yaşam![]()
Bulunur ama dizideki gibi heyecanlı bi ilişki olmaz büyük iht![]()
Evet @Çiğdem- kılıklı bi kız tutarım kızla bni ayırmaya çalışır,bi tanede bad boyo heyecanı yaratırsın sen eminimm senden