Herkes saldırıya uğradıhemen ölmez inş
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkes saldırıya uğradıhemen ölmez inş
KARA ŞEYTANDAMIHerkes saldırıya uğradı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saldırıyı yapan kara şeytanKARA ŞEYTANDAMI
İkinci fragman Bedri periye Tuzak Dudunun büyüdüğü gezegenin baş düşmanı olan gezegen öyle bir tuzakla basının eline düşer Denizin ortasında metresiyle yakalanan bedri periBu burda bitmez gitmiş "odeticem" gelmiş bu da bir gelişme tecavüz anlamsız olmuş biri tecavüze uyanır
bu kaçıncı fragman cnm birden çok verdin sankiadalet Peşinde 14.bölüm fragmanı 2
betüşün başı belada Larayla ayrılmasının sebebini betüş diye gösteren kötü güçler laranın eski eşi bir cadı berk bunu duyunca perilerin görevi iyiliktir eda geleceği göremediği için berk koruma sihrini yapıp edaya haber verir betüş edayı koruma alır periliçenin şatosunda buluşurlar
kahin peri kızı çileğe haber verir kötü şeyler hissediyorum bu kim berk laranın oğlu cadıyla evlenmiş ne
Periliçe ne cadımı kopyam orda herşeyi biliyor bu cadı çok zeki bide erkek çok güçlü sihir yaparlar yandık her zaman güçlüler kazanmaz iyiler güçsüz olsa bile kazanır @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @cookies @eskici @beyazsoy @ömer karataş @papuleoo @gözlemci
bu adalet peşindenin buna fragman fazla vermedim halkın polisine 4 fragman verdimbu kaçıncı fragman cnm birden çok verdin sanki
aaa pardon onla karıstırdım ozamanbu adalet peşindenin buna fragman fazla vermedim halkın polisine 4 fragman verdim
ama cadının çıkmasına nediyorsun acaba diğer düşmanlar devammı edicek mi yoksa kötü güçler intikam içinmi yoksa iş zorlaşsın diye Pakize ve kardeşi kainata toz duman olarak karışacakmı bakalım pakizenin evlendiği pensilvanyadaki terör örgütünün işimiaaa pardon onla karıstırdım ozaman
bunuda bekliyoruz o halde
aaa demek ölümsüz katilden sonra kara şeytanda ölüyor ayoll biz kara şeytanı seviyorduk @eskici @gözlemci ölmeseydi keşkeama cadının çıkmasına nediyorsun acaba diğer düşmanlar devammı edicek mi yoksa kötü güçler intikam içinmi yoksa iş zorlaşsın diye Pakize ve kardeşi kainata toz duman olarak karışacakmı bakalım pakizenin evlendiği pensilvanyadaki terör örgütünün işimi
aaaa hemen yeni birisiyle yerini doldurdun yanı cadı konusunu ilgimi çekticadı geliyor betüşün arkadaşı larayla evlenmiş ama cadı betüşten intikam almak istiyor laradan ayrılmasının sebebini betüşe bağlıyor ve kıyametler kopucak
Hatırlıyorsundur demi larayıaaaa hemen yeni birisiyle yerini doldurdun yanı cadı konusunu ilgimi çekti
görüyorda çok geç yayınladıBuraya çok sık giremiyorum kara şeytan falan aklımdan çıkmış Çığılığı bile yazmıyorum artık ilgi de görmüyor zaten
Bitirdim ya yüksek lisans falan var bahane işte bana ilgi görmedi demekgörüyorda çok geç yayınladı
Adalet peşinde 14.bölüm fragmanı 4Bitirdim ya yüksek lisans falan var bahane işte bana ilgi görmedi demek