Adalet Peşinde 13.Bölüm Vize Sınavı Arası

Adalet peşinde Hasan cabbar kaloğlunun ne olduğunu anlamıyan çetenin lideri
bu kimin işi bilmiyorum ama ödeticem bunlara @sürgünüm @Çiğdem- @beyazsoy
cemin evini soyacakten dudunun müdahalesiyle kurtulur cem Betüşün sihriyle kötülüklerini içinden aldı kötü düşüncesi bile kaldı iyi düşünmeyi öğretti dudu ilk önce işkence etti hırsıza
Deniz kara şeytanın ölümünden sonra tecavüze uğruyor ceren komiser hastahane komada olan çocuk ve gençlere tecavüz yapan bir Cerrah çocukları bile hastahanenin cerrahı ve başhekimi ve ekibindeki bütün erkekler ve içinde belediye başkanının yeğeni meclisten bir kaç kişi sağlık bakanlığı ve iç işleri bakanıda
belediyenin içindede var
Adalet peşinde 14.Bölümüyle 21 kasım 2016 da
@xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @beyazsoy @Çiğdem-

Baya baya güzel olmuş bu defa

Güncel haberlerle sihirli annemi entegre edip bize harmanlayarak sunmuşsun birde kara şeytan belası var baya güzeldi çoğu kişi tabuta girmiş

Bu burda bitmez gitmiş "odeticem" gelmiş bu da bir gelişme tecavüz anlamsız olmuş biri tecavüze uyanır

Bu burda bitmez gitmiş "odeticem" gelmiş bu da bir gelişme tecavüz anlamsız olmuş biri tecavüze uyanır
İkinci fragman Bedri periye Tuzak Dudunun büyüdüğü gezegenin baş düşmanı olan gezegen öyle bir tuzakla basının eline düşer Denizin ortasında metresiyle yakalanan bedri peri
Fuhuş çetesi sen bana bulaşırsın ha al seyret televizyonu
Eda gariplikler dönüyor başımız belada yönetim artık Anneden kıza geçecek bir sistem buna PEMBELİZM ÇAĞI GELİYOR
MERZUKA PERİ Devlete savaş açıyor

adalet Peşinde 14.bölüm fragmanı 3
betüşün başı belada Larayla ayrılmasının sebebini betüş diye gösteren kötü güçler laranın eski eşi bir cadı berk bunu duyunca perilerin görevi iyiliktir eda geleceği göremediği için berk koruma sihrini yapıp edaya haber verir betüş edayı koruma alır periliçenin şatosunda buluşurlar
kahin peri kızı çileğe haber verir kötü şeyler hissediyorum bu kim berk laranın oğlu cadıyla evlenmiş ne
Periliçe ne cadımı kopyam orda herşeyi biliyor bu cadı çok zeki bide erkek çok güçlü sihir yaparlar yandık her zaman güçlüler kazanmaz iyiler güçsüz olsa bile kazanır @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @cookies @eskici @beyazsoy @ömer karataş @papuleoo @gözlemci

Son düzenleme:
adalet Peşinde 14.bölüm fragmanı 2
betüşün başı belada Larayla ayrılmasının sebebini betüş diye gösteren kötü güçler laranın eski eşi bir cadı berk bunu duyunca perilerin görevi iyiliktir eda geleceği göremediği için berk koruma sihrini yapıp edaya haber verir betüş edayı koruma alır periliçenin şatosunda buluşurlar
kahin peri kızı çileğe haber verir kötü şeyler hissediyorum bu kim berk laranın oğlu cadıyla evlenmiş ne
Periliçe ne cadımı kopyam orda herşeyi biliyor bu cadı çok zeki bide erkek çok güçlü sihir yaparlar yandık her zaman güçlüler kazanmaz iyiler güçsüz olsa bile kazanır @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @cookies @eskici @beyazsoy @ömer karataş @papuleoo @gözlemci
bu kaçıncı fragman cnm birden çok verdin sanki :F

aaa pardon onla karıstırdım ozaman :F

bunuda bekliyoruz o halde :F
ama cadının çıkmasına nediyorsun acaba diğer düşmanlar devammı edicek mi yoksa kötü güçler intikam içinmi yoksa iş zorlaşsın diye Pakize ve kardeşi kainata toz duman olarak karışacakmı bakalım pakizenin evlendiği pensilvanyadaki terör örgütünün işimi

ama cadının çıkmasına nediyorsun acaba diğer düşmanlar devammı edicek mi yoksa kötü güçler intikam içinmi yoksa iş zorlaşsın diye Pakize ve kardeşi kainata toz duman olarak karışacakmı bakalım pakizenin evlendiği pensilvanyadaki terör örgütünün işimi
aaa demek ölümsüz katilden sonra kara şeytanda ölüyor ayoll biz kara şeytanı seviyorduk @eskici @gözlemci ölmeseydi keşke :F

aaa demek ölümsüz katilden sonra kara şeytanda ölüyor ayoll biz kara şeytanı seviyorduk @eskici @gözlemci ölmeseydi keşke :F
cadı geliyor betüşün arkadaşı larayla evlenmiş ama cadı betüşten intikam almak istiyor laradan ayrılmasının sebebini betüşe bağlıyor ve kıyametler kopucak

cadı geliyor betüşün arkadaşı larayla evlenmiş ama cadı betüşten intikam almak istiyor laradan ayrılmasının sebebini betüşe bağlıyor ve kıyametler kopucak
aaaa hemen yeni birisiyle yerini doldurdun yanı cadı konusunu ilgimi çekti :F

Bitirdim ya yüksek lisans falan var bahane işte bana ilgi görmedi demek :)
Adalet peşinde 14.bölüm fragmanı 4
periler konseyi bu dünyadaki karışıklığı ve barışı sağlamak için betüşü görevlendirir ama periler betüşü biliyor Bunun için betüşten özel bir ekip ister ailesini sihirler bir tek onlar betüş olduğunu bilecek ve arkadaşları çocuklarının arkadaşlarını sihirleyip o yeni halini betüşe zannedicek bir tek periler konseyi bilecek eski halini ve ortadoğudaki savaşı sonlandırabilecekmi dünyaya barış gelecekmi Abdnin planı bozulacakmı betüşe gizli görev yani
14 kasım pazartesi günü fav10da
@Çiğdem-
@gözlemci