'Yeni' Harry Potter Merak Uyandırdı!

Merakla bekliyoruz, sinemada izlerim büyük ihtimalle :)

Bu arada serinin sonraki filmlerinde Johnny Depp de katılacakmış kadroya bu da bir ek bilgi olsun :D

mrt-06 yeni bir haber konusu açtı

'Yeni' Harry Potter'ın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

2336.jpg

Harry Potter hayranlarını heyecanlandıran, serinin yazarı J.K. Rowling'ın yazdığı "Fantastic Beasts and Where to Find Them" kitabından uyarlanan filmin vizyon tarihi belli oldu. Tüm dünyanın merakla beklediği "yeni" Harry Potter 18 Kasım Cuma günü Türkiye'de vizyona girecek.

Daha önce çekilen Harry Potter serisinin yıldızları Daniel Radcliffe, Emma Watson bu filmde yer almayacak çünkü film Harry Potter serisinden yıllar öncesini anlatacak Newt Scamander'ın karakterinin Hogwarts'a gelip yaşadığı maceralar yer alacak, ayrıca filminde Dumbledore karakterini de göreceğiz.

Kadrosunda Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler gibi oyuncuların yer aldığı, yönetmenliğini Harry Potter serisinin son dört filmini çeken David Yates'ın üstlendiği "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?" filmin tanıtımı;

Orijinal formatta oku
Ya tam Harry Potter filmi değil diye biliyordum ben sanki. (b)

O değilde Harry Potter GO cıkacaktı noldu knkiler beklerde

harrynin ailesi ve yoldaşlığa girerlerse mükemmel ötesi olur ama fragman hiç izleyici çekecek bir fragman değil isme gideceğiz ilk gün olmasada 2.hafta giderim kesinn :F

Aslında vizyon tarihi daha önceden belliydi yeni haber olarak serinin devam filminde Johnny Depp'in olacağı ve serinin 5 filmden oluşacağı belli oldu. Onları haber yapsaydın daha iyi olurdu. :A
Belli olmuş da konusu nerde? Konuyu açmasam milletin filmden haberi olmayacaktı. :A

O dediklerini de eklerim konuya. :) Şu bölümü canlandırmak için konu açıyorum yine adminimiz bir şey buluyor en iyisi hiç konu açmamak. :ppp:

13 gün kala mı belirlemişler koskoca filmin vizyon tarihini 😱