İlk kadın olup 20. sıralarda gezen diziye katılmaktansa garanti izlenebilcek projeye 2. kadın olarak dalmalı insanSerenay'ın dizisine gitmeyiz biz.ss Biz ikinci kadında olmayız
İlk kadın olup 20. sıralarda gezen diziye katılmaktansa garanti izlenebilcek projeye 2. kadın olarak dalmalı insanSerenay'ın dizisine gitmeyiz biz.ss Biz ikinci kadında olmayız
İlk kadın olup 20. sıralarda gezen diziye katılmaktansa garanti izlenebilcek projeye 2. kadın olarak dalmalı insan
evet. basini kacirmistim suan basini izliyorum. 2 dakika sonra tamamlarim
En iyi diye diye çürüycek kadın .ssÖzlem şu an piyasadaki en iyi kadın oyunculardan biri 1.kadın olmalı
ee ilk 15 dakika nasil bir izlenim verdi sanailk 15 dk yi izledim hapishane kapısında benziyordu cidden
yorum yapmam doğru olmaz zaten hapishane sahneleri beni pek açmazee ilk 15 dakika nasil bir izlenim verdi sana
ben kapattim artik. izledim tum bölumuşu an atvde tekrar başladı bende izlemeye gitcem gelebilirsem gelirim yorumlaşırız olurmu
ben kapattim artik. izledim tum bölumu
Ben anlamadım tubaya benzeyen kız bu adamın fanı falanmıymış mektup gönderip duruyomuş sürekli adam kızı ilk kez hapisten çıkınca gördüee ilk 15 dakika nasil bir izlenim verdi sana
5 dakika bile yoktu o sahne. geriye kalan 10 dakikayi nasil buldun diye sormayayim bari. lafin gelisi 15 diye sallamissinyorum yapmam doğru olmaz zaten hapishane sahneleri beni pek açmaz
bu kiz emrahi abisini katili saniyor ve intikam icin mektuplasmis. evlendi ve abisi dugun gecesinde ölmustu. enrahida dugun gecelerinde bicakladiBen anlamadım tubaya benzeyen kız bu adamın fanı falanmıymış mektup gönderip duruyomuş sürekli adam kızı ilk kez hapisten çıkınca gördü
Ben anlamadım tubaya benzeyen kız bu adamın fanı falanmıymış mektup gönderip duruyomuş sürekli adam kızı ilk kez hapisten çıkınca gördü
5 dakika bile yoktu o sahne. geriye kalan 10 dakikayi nasil buldun diye sormayayim bari. lafin gelisi 15 diye sallamissin
bu kiz emrahi abisini katili saniyor ve intikam icin mektuplasmis. evlendi ve abisi dugun gecesinde ölmustu. enrahida dugun gecelerinde bicakladi
guzeldi ilk bölum. haftaya anlariz ne mal oldugunuyaa öylemi yorumla bakem beğendinmi diziyi
Peki bu adam neden yüz veriyor buna5 dakika bile yoktu o sahne. geriye kalan 10 dakikayi nasil buldun diye sormayayim bari. lafin gelisi 15 diye sallamissin
bu kiz emrahi abisini katili saniyor ve intikam icin mektuplasmis. evlendi ve abisi dugun
gecesinde ölmustu. enrahida dugun gecelerinde bicakladikubişim mavi emrahın abisini öldüren adam mavi intikam istiyor bu yüzden
emrahın hayatına girmek için bu mektup yolunu bulmuş
emrah öldürmemiş mi katil değilmi😱
guzeldi ilk bölum. haftaya anlariz ne mal oldugunu
cuma gunlerim bostu. daha iyisi cikmayana kadar en iyisi bu
umutluyum diziden 3 uzeri oldumu yeter
konusunu daha bilmiyon. izlememissin ne diye milette yanlis aktariyonkubişim mavi emrahın abisini öldüren adam mavi intikam istiyor bu yüzden
emrahın hayatına girmek için bu mektup yolunu bulmuş
emrah öldürmemiş mi katil değilmi😱
cok merak ediyorsan ac atv yi izle. yormayin beni aaaaaaaPeki bu adam neden yüz veriyor buna
Kız kimle evlendi be 😱
Açtım zaten bu kız hep kırmızıy elbiseyle dolaşıyor heralde üstünü değiştirmedi yazıkkonusunu daha bilmiyon. izlememissin ne diye milette yanlis aktariyon
abisi öldurdu. yani emrahin abisi. emrahda onun yerine hapise girdi
cok merak ediyorsan ac atv yi izle. yormayin beni aaaaaaa
suraya dizinin konusunuda yazsaydinya. insanlar merak ediyorATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, başrollerini Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Birgül Ulusoy, Uğur Uzunel ve Gülderen Güler gibi isimlerin paylaşacağı, yapımcılığını ise NTC Medya'nın üstleneceği yeni dizi Aşk ve Mavi bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor.
Senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun üstleneceği dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan oturacak.
Aşk ve Mavi bu akşam 20:00'da ATV'de.
Diziyle ilgili yorum ve eleştirilerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz.
Sor bakalım @denizz19 izlemişmi diziyisuraya dizinin konusunuda yazsaydinya. insanlar merak ediyor
Merak eden açar izlersuraya dizinin konusunuda yazsaydinya. insanlar merak ediyor
İzledim
ayni gun olunca normal. evlendigi gunki giysisini ertesi gunde giyiyor cunku o giysilerle kocaya kaciyorAçtım zaten bu kız hep kırmızıy elbiseyle dolaşıyor heralde üstünü değiştirmedi yazık