2016 En Favori Üye 2016 | Yarı Final | Bully vs denizz19

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Finale Çıksın?

• Bully

Oy: 18 52.9%
  • denizz19

Oy: 16 47.1%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekliyoruz bakalım :A Forumda dizi yapan çok ama uzun soluklu olmuyor bir türlü, mesela @Maskeli Fedai'nin gizemli bir dizisi vardı ilk bölümden sonra yayından kalktı :F

Lacivert güzel gidiyordu kış sezonunda da devam etmesi gereken bir dizi :A
Çok heyecanlı bir yerde bitmişti dizi bence meraklanıyorsunuz. :A Şu balık etli @batuhankaralar ın dizisi de çabucak bitmişti :A bir de kırık çiçekleri var çakma :F

Çok heyecanlı bir yerde bitmişti dizi bence meraklanıyorsunuz. :A Şu balık etli @batuhankaralar ın dizisi de çabucak bitmişti :A bir de kırık çiçekleri var çakma :F
Aynen yaşayıp yaşamadığımı öğrenmek istiyorum yoksa çok da umrumda değil :A

Kırık Çiçekler'i takip edebilirim belki Kırgınlar'a tepki olarak yapılıyor ne de olsa, destek vermek lazım :A

Aynen yaşayıp yaşamadığımı öğrenmek istiyorum yoksa çok da umrumda değil :A

Kırık Çiçekler'i takip edebilirim belki Kırgınlar'a tepki olarak yapılıyor ne de olsa, destek vermek lazım :A
Öldün öldün anla artık :A

Kırık Çiçekler Batuhan'ın toplum baskısıyla içine attığı izleyemediği Kırgın Çiçekelrin gün yüzüne çıkacak hali olacak :F

@OzaN sen kime oy verdin kesin Bully'e vermiştir bir de çaktırmıyor. .ss

Kırık Çiçekler Batuhan'ın toplum baskısıyla içine attığı izleyemediği Kırgın Çiçekelrin gün yüzüne çıkacak hali olacak :F

@OzaN sen kime oy verdin kesin Bully'e vermiştir bir de çaktırmıyor. .ss
İkinizi de sevmem, o yüzden oy kullanmadım daha. :A

Sen total kafasın kolay kolay başrol öldürmezsin bence :A

Iyy öyleyse takip etmem. ss

İkinizi de sevmem, o yüzden oy kullanmadım daha. :A
Bully'e hayransın yalan söyleme bana ama beni cami avlusunda bulunmuş çocuklar gibi seviyorsun üvey evlat muamelesi .ss

@vadikızı bonişinle dalga geçiyorlar bunlar fark yedi diye bence artık bana kullanmalısın o oyu :A

Bully'e hayransın yalan söyleme bana ama beni cami avlusunda bulunmuş çocuklar gibi seviyorsun üvey evlat muamelesi .ss
Dediğin gibi olsaydı bana oyunu atardı direkt, demek ki ikimizi de eşit seviyor :A Senden o kadar laf yemesine rağmen sana kıyamaması da ilginç :F

@vadikızı

Dediğin gibi olsaydı bana oyunu atardı direkt, demek ki ikimizi de eşit seviyor :A Senden o kadar laf yemesine rağmen sana kıyamaması da ilginç :F
O zaten beni o yüzden seviyor onu eleştiren hiç OLMAMIŞ bu zamana kadar ben de sağlam eleştiriyorum oh olsun :A kendiyle yüzleşmesi Lazım biraz :D

@Aserat sana verdiğim emekler gözüne dursun .ss Bully ile beni eşit seviyorsan sevme benİ :Ss

17 - 12 Kaan önde yani bana oy vermen Kaan'a zarar vermez :A

:Fyaa valla içime sinmez ki ikinizde çok başarılısın forumda ve ikinizide çok seviyorum
sana versem @Bully kaana veremedim diye üzülücem oy verirsem kendimi kötü hissedeceğim ya

:F:F:F:F:Fayy bendee ben oy vermedim bana diyosunuz sandım yaa
ödüm koptu hee
Abla Deniz'e oy verirsen beni çok üzmüş olursun :A
:Fyaa valla içime sinmez ki ikinizde çok başarılısın forumda ve ikinizide çok seviyorum
sana versem @Bully kaana veremedim diye üzülücem oy verirsem kendimi kötü hissedeceğim ya
Ben oy vermemenden memnunum abla zor bir seçim tabii ama Deniz'e verirsen beni üzmüş olursun işte.ss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...