Karakterlere alıştım baya tuttum sezonun yine bomba olacağı kesinleşti.
Simonu oynayan oyuncunun adı ne efe😉
Karakterlere alıştım baya tuttum sezonun yine bomba olacağı kesinleşti.
Lebip Gökhan abla.Simonu oynayan oyuncunun adı ne efe😉
ayy şu kilimleri yakan kişiyi noyan sandım bir an
Lebip Gökhan abla.
ayy şu kilimleri yakan kişiyi noyan sandım bir an
Nerdeydin kac saattir 😡ayy şu kilimleri yakan kişiyi noyan sandım bir an
HAHAHA ertuğrulumu izliyordum konsantre şekildeNerdeydin kac saattir 😡
HAHAHA ertuğrulumu izliyordum konsantre şekilde
simon az biraz umut verdi bu bölüm ama hala yetersiz şuan en iyi yeni oyuncu açık ara kürşat alnıaçık
Aslihan Ertugrulu alacakHAHAHA ertuğrulumu izliyordum konsantre şekilde
simon az biraz umut verdi bu bölüm ama hala yetersiz şuan en iyi yeni oyuncu açık ara kürşat alnıaçık
Aslihan Ertugrulu alacak
aliyara çok iyi oynadı ertuğruların yanında yer alıcak benceValla öyle kızz Kürşat Alnıaçık süper ama Simon bu bölüm bana pek sempatik
geldi he seveceğim sanırım ben onu peki sen Aliyara ne diyosun
Senden ne beklerdikki tabi tiksinceksin Aliyara gelince Urali bitirecekaliyara çok iyi oynadı ertuğruların yanında yer alıcak bence
aslıhana 1.bölümde tiksindim türükürük sahnesinden artık görünce midem bulanıyor o kadını @EFE UYSAL
aliyara çok iyi oynadı ertuğruların yanında yer alıcak bence
aslıhana 1.bölümde tiksindim türükürük sahnesinden artık görünce midem bulanıyor o kadını @EFE UYSAL
Uralı kimse bitiremez ayol bu yılkı ffavorimSenden ne beklerdikki tabi tiksinceksin Aliyara gelince Urali bitirecek
Amanda ile fingirdesiyor karısını aldatıyor favorinUralı kimse bitiremez ayol bu yılkı ffavorim
Amanda ile fingirdesiyor karısını aldatıyor favorin
ayy iyi yapıyor hiç sevmiyorum karısı rolundeki kadınıAmanda ile fingirdesiyor karısını aldatıyor favorin
Güzel kadın laf yok kıskanmaayy iyi yapıyor hiç sevmiyorum karısı rolundeki kadını
ayy iyi yapıyor hiç sevmiyorum karısı rolundeki kadını
sürahi suratlı birşeyAy sen ne anlarsın kadın oyuncudan be karısı kadının adını unuttum o daha iyi
oyuncu bir kere