Haftaya sağlam bir bölüm olacak belli. Ertuğrul Ural'ı öğrenirse yaşatmaz Mekan basmaya gider karşı obayaErtugrul acisini haftaya cikarir
Haftaya sağlam bir bölüm olacak belli. Ertuğrul Ural'ı öğrenirse yaşatmaz Mekan basmaya gider karşı obayaErtugrul acisini haftaya cikarir
Dizi bu bölümle kendine tekrar bağladıOff diğer bölüm çok çekişmeli olacak
Urali hic sevmedim zaten Amanda ile fingirdeşiyor.ssHaftaya sağlam bir bölüm olacak belli. Ertuğrul Ural'ı öğrenirse yaşatmaz Mekan basmaya gider karşı obaya
Ben sevdim sayko bir karakter olmuşUrali hic sevmedim zaten Amanda ile fingirdeşiyor.ss
Aynen. Karakter ve yeni oalylara alıştım. Geçen sezon ilk bölümde de baya bi afallamistim.baya farklı karakterler ve olaylar diriliş izlediğimi 2.-3.bolume anlayabilmistimDizi bu bölümle kendine tekrar bağladı
Gecen senenin kadin versiyonu olan Aytolun gibiBen sevdim sayko bir karakter olmuş
Abi Turgutun neden hic sansi yok hep esir düşüyor bir kurtulamadi.Reyting yükselişi bekliyorum.Aynen. Karakter ve yeni oalylara alıştım. Geçen sezon ilk bölümde de baya bi afallamistim.baya farklı karakterler ve olaylar diriliş izlediğimi 2.-3.bolume anlayabilmistim
Etiketimiz yine çok konuşuldu bu hafta Twitterda farkımız her yerde
@Billy Kane ortalıkta yoksun