Benim Albümüm 3.Sezon / Kazanan Sezen Aksu xemrexxx

aaa tabikide yarışabilirsin şimdide söyleyebilirsin bana istersen başvuru konusunu bekler ozaman söylersin senin yarışmanda renk katar işime gelir ayoll :A :A :A
Baris Manco ile yarisacagim.
Emrah Bergen Ibrahim tatlises beklesin. burdakilerin arabesk ruhu sifir. ilk turda elenirim :D

Baris Manco ile yarisacagim.
Emrah Bergen Ibrahim tatlises beklesin. burdakilerin arabesk ruhu sifir. ilk turda elenirim :D
aaa o yarıştı malesef cnm başka seçmen gerekiyor ben eğer sunucu olmasam ayna grubu ile gelicektim seviyorsan düşünebilirsin 15 şarkı listemi bile yapmıştım yardımcıda olrurum sana :F

aaa o yarıştı malesef cnm başka seçmen gerekiyor ben eğer sunucu olmasam ayna grubu ile gelicektim seviyorsan düşünebilirsin 15 şarkı listemi bile yapmıştım yardımcıda olrurum sana :F
tamam. yedeklekilerimde var. yarin detayli arastirayim

ben torpil istemiyorum :A
listeyi @vadikızı na ver. o kararsizdi hem ilk turda elenmekten kurtulur :F

Serdar Ortaç sever miydin sen, ben yarıştıydım onla :D

Sanırım ne abla ya nasıl hatırlamazsın benim yarıştığımı. ss Yaşlandın mı artık ne :A

Kaan beni şu çiğdemin dilinden koru arkamdan konuşuyor bak dövcem yoksa:F

Sanırım ne abla ya nasıl hatırlamazsın benim yarıştığımı. ss Yaşlandın mı artık ne :A

:F:F:Fvallahi yaşladım ben ya hafıza gidiyor b12 kullanmam lazım sanırım

yazdiklarim sevdigimden degil. oy potansiyeli olduklari icin :)
zamaninda gencligimde biraz dinlemisligim vardi :A