2016 En Favori Üye 2016 | Çeyrek Final | mrt-06 vs sürgünüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye yarı finale yükselsin?

• mrt-06

Oy: 23 63.9%
  • sürgünüm

Oy: 13 36.1%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,756
Puanı
1,061
Bir Fav10 klasiği "En Favori Üye" 2016 çeyrek final oylamaları ile devam ediyor!
Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.
- Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılması yasaktır. Bu tür mesajlar olursa önce silinecek, devamında cezai işlem uygulanacaktır.
- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.

*Anket süreleri 3 gündür.

Zor olmuş bu grup. Oyumu daha sonra kullanacağım.

@Bully beni neye göre elediniz berabere bitmisti oylama :A

@Doğu önceki turda daha çok oy aldığı için sen elendin :A Yani kısacası eşitlik durumunda önceki tura bakıyoruz, forumdaki diğer etkinlikler için de geçerli bu kural. :D
Tebrik ediyorum o zaman @Doğu kardesimi :A ama merak ettigim bir konu daha var Dogu fazla oy aldiysa Bati az mi oy aldi :A :A

Biraz gülümsettiğin için diss atmadım :A

Hadi oy kullan gruplara. ss
Kahkaha attigini biliyorum dostum :A oylarimi da kullaniyorum simdi :A
Bu berbat espirinin öznesi olduğum için yarışmadan çekilme kararı aldım :A
Espri yapacak konu bulunca affetmem bu seferde sen denk geldin :A ayrica senin de kahakaha attigini biliyorum cekinmeyin güldügünüzü söyleyin yani @MasacRE- de böyle gülüyor ama gülmedim diyor :A :A

Kahkaha attigini biliyorum dostum :A oylarimi da kullaniyorum simdi :A

Espri yapacak konu bulunca affetmem bu seferde sen denk geldin :A ayrica senin de kahakaha attigini biliyorum cekinmeyin güldügünüzü söyleyin yani @MasacRE- de böyle gülüyor ama gülmedim diyor :A :A

Üzgünüm yine güldürmedin olmamışı hakettin her zamanki gibi :A Ama senin mesajından sonra @Doğu nun mesajı görünce sesli güldüm :A

Üzgünüm yine güldürmedin olmamışı hakettin her zamanki gibi :A Ama senin mesajından sonra @Doğu nun mesajı görünce sesli güldüm :A
Seni olmamis at diye etiketlemedim :A zaten yine arka arkaya olmamislar gelmeye basladi bir de sen attin tam oldu :A :A

Seni olmamis at diye etiketlemedim :A zaten yine arka arkaya olmamislar gelmeye basladi bir de sen attin tam oldu :A :A

Kendin kaşınmışsın işte insan kötü espri yaptığı mesajı haber verir mi belli değil mi böyle olacağı :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...