Harunnn60 35 Binler Kulübünde! (Ponçik Üye)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayy ayy yine en güzel hediyeyi sen verdinn.:bhr: Şu Begüm'ü de bir göremedim arkadaş. :(

Tebrikler Harun. Allah seni kaliteli dizilerle Islah etsin .ss
Amin cümleten. :A Senin izlediğin diziler hiç erken final yapmasın amann bitmesin yani. :A

Tebrikler Harun. Nice güzel mesajlara. :D
Teşekkürler. :D

Yeni yılında yeni kulüplere girersin umarım.:X İkisini bir arada kutlamak ilginçmiş.:F
Teşekkürlerrr. Trump Cadde'de yeni cafe açılmış. 2 türk kahvesi bir dilim pasta 14 lira. :A Yolun hep düştüğü için yazayım dedim. :A

Ayy ayy yine en güzel hediyeyi sen verdinn.:bhr: Şu Begüm'ü de bir göremedim arkadaş. :(

Amin cümleten. :A Senin izlediğin diziler hiç erken final yapmasın amann bitmesin yani. :A

Teşekkürler. :D

Teşekkürlerrr. Trump Cadde'de yeni cafe açılmış. 2 türk kahvesi bir dilim pasta 14 lira. :A Yolun hep düştüğü için yazayım dedim. :A

Şu sıralar işten dolayı uğrayamıyorum oraya.:( Ama Mecidiyeköy vazgeçilmez bir yer. Tatil günümü değerlendirirken belki uğrarım.:D

Gel benim yanıma da uğra dersanem orada :A sana çay ısmarlar zehirlerim böylece kurtuluruz senden :D
Kuştepe'ye git. :A Çok güzel yerler orası. :bhr: @sokak sanati :F

Şu sıralar işten dolayı uğrayamıyorum oraya.:( Ama Mecidiyeköy vazgeçilmez bir yer. Tatil günümü değerlendirirken belki uğrarım.:D
Aynen Mecidiyeköy güzel ama aşağılara inilmemeli. :A Cafenin adı Nanns. Öyle ahım şahım bir şey değil tabi ama yeni açıldığı için fiyatları uygun birde müşterilere iyi davrnıyorlar. :X Bende iyi reklam yaptımm. :F

Aynen Mecidiyeköy güzel ama aşağılara inilmemeli. :A Cafenin adı Nanns. Öyle ahım şahım bir şey değil tabi ama yeni açıldığı için fiyatları uygun birde müşterilere iyi davrnıyorlar. :X Bende iyi reklam yaptımm. :F
Aynen Kuştepe İyidir sen de oralısın galiba :A

Kuştepeye saygı gösterelim lütfen. Çingene halkın kavgaları için iniyorum bazen ben oraya.:F

Tebrik ederim Haruncum nice mesajlara, pc'ye geçersem hediyeni veririm, veremezsem de hakkını helal et :A

Haruncan tebrikler kankaaa. :D

al sana hediye lan. :A

4ca1569633d490b1f3a5557d0a05dea8.jpg