Harunnn60 35 Binler Kulübünde! (Ponçik Üye)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mr.At

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,555
Puanı
461
Web Sitesi
gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Sevgili dostum Harun'un bugün doğum günü. İyi ki doğdun kardeşim, nice yıllara.

Ay pardon konuları karıştırdım :A Harun 35 binler kulübüne kapağı atmıştır. Ben bu adamdan daha önce üye oldum 6 binim adam benim neredeyse 6 katım. Yememiş içmemiş mesaj yazmış ya :F Afferin koçeri... Tebrik ediyorum.

Hediyelerin:

upload_2016-10-24_23-17-1.jpeg

@çiğdem- @vadikızı @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @Ahmad @gözlemci @pompy @OzaN @eskici @Harunnn60 @mrt-06 @destere @xemrexxx

Son düzenleme:
Anam sen mi doğdun @Harunnn60 aman yok doğmamıştın piss @Mr.At aklmı karıştırdın halbuki yazmadan önce aklımdaydı kulübe girdiği :)

Canım Haruncum bu kulüpte hiçbişi yok önceki kulübün olduğu binanın üst katındasın ve bu kulüpte tek başınasın tek farkı üst kat daha modern ve daha zengin ve elit bi yer sen bide 40ları gör :A mesela @xemrexxx sarayda bi başına yaşıyor bir sürü @Çiğdem- gibi hizmetçileri var :A

@Harunnn60 dogum günün kutlu olsun kardesim ayy pardon 35 binler kulübün kutlu olsun tebrikler daha nice mesajlar yazip @xemrexxx melununu gecersin umarim :A
Bu da hediyen :D
images.jpg

Allah seni. :F @Mr.At simdi millet başka bi şey zannedecek poncigi. :A
Cok Teşekkürler konu icin.♡

@cookies Adeyyo lay loyyy :A Teşekkürler ♡

@mrt-06 bekliyorum hediyeni. Poncik iyi bir sey. :A Ponciklere sahip çıkalım. :A

@Harunnn60 atışırız kızdırım seni ama hepsini sevdiğimden yaparım nice
mesajlara ablacım tebrik ederim hediyelerin göndercem birazdan:D:D

hediyelerin
lEVkzX.jpg

ve mustafa cecelinin en sevdiğim şarkıyı sana uyarlıyorum

Havasından suyundan sevgi damlayan
@Harunnn60 num var gül renginde 😉😉

Son düzenleme:
aaa benden önce mr at açmış :( :( :(

@Harunnn60 çok sevdiğim bir üye beni ablası kadar yakın görüp seviyor kendiside bende onu seviyorum bir sıkıntısımı oldumu benle dertleşir düşüncelerime görede hareket eder hemde reel hayatında bile okadar sözüme düşünceme güvenir :bhr::bhr::bhr:

3 aydır falan aktif değildi oyüzden bu kulüple birlikte geri döndü diyelim inş :F

ve hediyem sana Katy ve Shakira ile gece yemeği ayarladım Benim Albümüm bütçesiyle
:A :A :A
6a00e54fefa26688330120a5d6c8a4970c-800wi

@Harunnn60 çok sevdiğim bir üye beni ablası kadar yakın görüp seviyor kendiside bende onu seviyorum bir sıkıntısımı oldumu benle dertleşir düşüncelerime görede hareket eder hemde reel hayatında bile okadar sözüme düşünceme güvenir :bhr::bhr::bhr:

3 aydır falan aktif değildi oyüzden bu kulüple birlikte geri döndü diyelim inş :F

ve hediyem sana Katy ve Shakira ile gece yemeği ayarladım Benim Albümüm bütçesiyle

benimlede dertleşirdi ama neyse....

Kız senn bu resimleri nereden buluyorsun böyle. :bhr:

@Harunnn60 atışırız kızdırım seni ama hepsini sevdiğimden yaparım nice
mesajlara ablacım tebrik ederim hediyelerin göndercem birazdan:D:D

hediyelerin
lEVkzX.jpg

ve mustafa cecelinin en sevdiğim şarkıyı sana uyarlıyorum

Havasından suyundan sevgi damlayan
@Harunnn60 num var gül renginde 😉😉
Sağol. :bhr:

Doğmayanı doğurmayın :A

Neyse tebrikler Harun
Sağol. :A

Yeni yılında yeni kulüplere girersin umarım.:X İkisini bir arada kutlamak ilginçmiş.:F