Türk Televizyonlarının En İyi Kavuşma Sahnesi

Benim için en iyi kavuşma sahnesi Afet öğretmenimle Kerem'in arabasına kavuştuğu sahnedir. :)

Kerem!!!! Güvercin orda!!!

İlker ağlayamıyor abi adamdan gözyaşı akmıyor. Ben nedense İlkeri beğenmedim ama Burçin çok iyi oynadı gerçekten.Zaten çok az iyi kadın oyuncu var genç olarak. İçlerinde en iyilerinden :)

Sahnenin kalitesini fark edememen üzücü ama beğenmediysen de Arka Sokaklar ile kıyaslama lütfen, çünkü alakaları bile yok.
Burada 2*2=5 demiyorum. Sonuçta öznel duygudan bahsediyoruz. Senin için bu sahne olabilir ama benim için bu değildir. Ve benim bahsettiğim sahne bana göre daha güzel.

İnsanları artık yargılamaktan vazgeçmelisin. En azından bu tür konularda. Ayrıca bu dizi iyi bu dizi kötü gibi basit cümleleri kurma çünkü kriter sen değilsin. Sadece fikrimi söyledim senden saygıda beklemiyorum ama en azından mesajlarıma müdahil olma.

Benim için en iyi kavuşma sahnesi Afet öğretmenimle Kerem'in arabasına kavuştuğu sahnedir. :)

Duygu desen var, komedi desen var , oyunculuk desen var. ucu bir arada :)
Arabama beyaz simsek diyorum bende. acaba guvercinmi desem. hosuma gitti guvercin demek

Hayat öğretmeninde civciv isimli arabası çalındı bakalım onunda buluşma sahnesi naısl olucak güvercinin bile takLİTİ YAPILMIŞ :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi