Buyuk cikista gorebiliriz bence İçerde gibi boş günTotal ile abc'ye kesin gözle bakıyorum, ab ise 4.5 gelir en kötü.![]()
Buyuk cikista gorebiliriz bence İçerde gibi boş günTotal ile abc'ye kesin gözle bakıyorum, ab ise 4.5 gelir en kötü.![]()
Aslında pazartesiye göre daha boş gün reklamsız gidersek dediğin olur.Buyuk cikista gorebiliriz bence İçerde gibi boş gün![]()
Neden izleyemiyorsun.sssizleyemiyorum malesefdigitürk playdan açarım birazdan
![]()
televizyonu babam aldı maç izliyorNeden izleyemiyorsun.sss
Guzeltelevizyonu babam aldı maç izliyor![]()
![]()
digitürk play var iyiki şuan açtım izliyorum![]()
Birkac bolume duzelirşu sesini kesseler keşke onurun![]()
Off evet bende gicik kaptim aksiyon istiyoruz biraz.ssÖmerin annesi olmasa süper olacak.
Bolum sona cok daha iyi oluyor beklemek lazimbölüm durgun gibi vadi kitlesini bu sahnelerle çekmek çok zor hatta şuan diziye sinir olmaya baslamıslardır @EFE UYSAL![]()
![]()
![]()
3 tane maç var bu akşamlık beni mazur gör?
en azından kitle edinene kadar biraz aksiyonlu olabilirdi bence ama dizinin bir kalitesi var totelide yarın alır
Tm abi haftaya ozetine bakarsin3 tane maç var bu akşamlık beni mazur gör?![]()
Aksiyon olmali evet sonlara dogru beklentim benimen azından kitle edinene kadar biraz aksiyonlu olabilirdi bence ama dizinin bir kalitesi var totelide yarın alır![]()
tatar ve iskender favorilerimTm abi haftaya ozetine bakarsin
Aksiyon olmali evet sonlara dogru beklentim benimLider oluruz yarin
![]()