aggaaa bak doğru söyle okudun mu bari pek sanmıyom daYok aga işlerim vardı. Siz gerekenleri söylüyorsunuz zaten Hepsine katılıyorum
aggaaa bak doğru söyle okudun mu bari pek sanmıyom daYok aga işlerim vardı. Siz gerekenleri söylüyorsunuz zaten Hepsine katılıyorum
Okudum okudum özellikle @vadikızı ablamınkileri büyük bir zevkle okudumaggaaa bak doğru söyle okudun mu bari pek sanmıyom da
Benim burada şaka yaptığım görülmemiştiraz değilsin dalavereci efe
tabi canım öyle hep şahidiz 😀Benim burada şaka yaptığım görülmemiştir
İçerde'yi izlemeye gidiyorum aga @takas gelince gelirim hadi hayırlı forumlar Bu arada GoT'u ne ara bitirdin insafsız beni bile geçmiştabi canım öyle hep şahidiz 😀
aga nereyi fethediyonuz hayırdırDaenerys Targaryen ablanın takipçisiyim yeni sezonu bekliyoruz kralın şehrini feth edecez
@takas gelecek gibi değil tabi rahatladı artık
kralın şehrini aga demir tahta Targaryen Hanesi'nden İsminin Birincisi Daenerys Fırtınadoğan, Büyük Çöl Deniz'in Khaleesi'si, Ejderhaların Annesi, Zincir Kıran, Andallar'ın ve İlk İnsanların Kraliçesi, Yedi Krallık'ın Hükümdarı, Diyarın Koruyucusu Daenerys Targeryen ablamız feth edip tahta oturacakaga nereyi fethediyonuz hayırdır
aga kendine gel ne diyon tek kelime bişey anlamadım konu nedirkralın şehrini aga demir tahta Targaryen Hanesi'nden İsminin Birincisi Daenerys Fırtınadoğan, Büyük Çöl Deniz'in Khaleesi'si, Ejderhaların Annesi, Zincir Kıran, Andallar'ın ve İlk İnsanların Kraliçesi, Yedi Krallık'ın Hükümdarı, Diyarın Koruyucusu Daenerys Targeryen ablamız feth edip tahta oturacak
Daenerys Targaryen aga GOT un dizi karekterlerinden bu ablayı takipteyim destekcisiyim onu dedimaga kendine gel ne diyon tek kelime bişey anlamadım konu nedir
aga ben got mot anlamam vadi konuşalım abla iyiymiş ama sen işini biliyorsunDaenerys Targaryen aga GOT un dizi karekterlerinden bu ablayı takipteyim destekcisiyim onu dedim
kasım bir gelse bir netleşse ortalığı iyi sallayacazaga ben got mot anlamam vadi konuşalım abla iyiymiş ama sen işini biliyorsun
nasıl yok var var360 tv kvp izlemek yok neden?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen izliyon mu hacı ben 9 dan sonra bakmaya başlıyom genelde şimdi tv yok360 tv kvp izlemek yok neden?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aga ilk tanıtım çıktığı an ortalık yıkılacak zatenkasım bir gelse bir netleşse ortalığı iyi sallayacaz
inş tayyar ın vermiş olduğu tarihlerde sapma olmaz onun dedikleri doğru olsun yeteraga ilk tanıtım çıktığı an ortalık yıkılacak zaten
doğuş medyanın ne derdi varmış vadiyle beyaz tv nin doğuş medya ile ne işi varmışaga ilk tanıtım çıktığı an ortalık yıkılacak zaten
@-KADİR-- aga böyle bişey gördüm sallamasyona benziyor;
SON DAKİKA !
Beyaz Tv "KurtLar Vadisi Pusu "Dizisi İçin Yayıncı Kuruluş "360 TV" yi" DOGUŞ MEDYA YAYINCILIK " adına Tehdit Etti !
aga ben şuan tv izlemiyorum da vadi bu akşam oynamıyormuş enteresan işler oluyor yada geç başlayacak bilmiyoruminş tayyar ın vermiş olduğu tarihlerde sapma olmaz onun dedikleri doğru olsun yeter
doğuş medyanın ne derdi varmış vadiyle beyaz tv nin doğuş medya ile ne işi varmış
yok aga şu an vadi var 360 taaga ben şuan tv izlemiyorum da vadi bu akşam oynamıyormuş enteresan işler oluyor yada geç başlayacak bilmiyorum