Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Alttanda subliminal mesaj gibi haftaiçi her akşam Kurtlar Vadisi Pusu'yu koymuslar hahahah kudur nihat :D :D

Cu0rNc7WEAAZ8Lq.jpg:large

Ah be Raci başkanın sesi neden çıkmıyor çok şaşırıyorum, gerçekten Raci Şaşmaz'da konu hakkında Nihat'ın üstüne giderse ortada Ne nihat kalır, ne dogan :)
aynen aga bende şuan izliyorum her 30 saniyede bir alta koyuyolar deliriyodur bunlar hahaha :D
aga ne racisi ya ondan hayır gelmez sildim ben onu kendi adıma

bugünkü programda vadiyle alakalı bişey yok dün zaten bitirdiler :D

Son düzenleme:
ES medyanın 1 günlük yüklenmesi bunların fişini çekmiş bugün vadinin v sinden konuşamamışlar. çünkü biliyolar ki kendilerinin kirli çamaşırları ortaya çıkıyor bitip gidecekler baktılar ki iş kendilerine çevrildi nasıl sustular ulan sizin ne olduğunuzu cümle alem biliyor be

Kurtlar Vadisi'ni 14 sendir kimse yıkamamış siz mi yıkacaktınız! Kurtlar Vadisi Darbe kendi günün kendi saatinde 2017'de 360 TV'de! NET

bugün radyoda bi baktım vadinin jeneriği kanala baktım alem fm sonra anonsu verdi kurtlar vadisi her akşam 360 tv diye :D

Kanal Vadi Tv oldu :A Ethem Sancak amca sağlam Vadiciymiş sakalına kurban :A
izlediğinden bile şüpheliyim ama sağolsun dik durdular biz burda canpolat a sallıyorduk ama adam direk ethem sancak a söz verdim deyip para bile konuşmamış
360 tv vermiş yani doğru isme oynamış :X

360 tv psikopat çıktı dediğin gibi paso vadi kendileride bu arada iyi reklam yaptılar

izlediğinden bile şüpheliyim ama sağolsun dik durdular biz burda canpolat a sallıyorduk ama adam direk ethem sancak a söz verdim deyip para bile konuşmamış
360 tv vermiş yani doğru isme oynamış :X

360 tv psikopat çıktı dediğin gibi paso vadi kendileride bu arada iyi reklam yaptılar
Ben önceden de atılım yaptıklarını biliyordum ama Vadi ile taçlandı bu yenilik hamleleri. İnşallah en çok izlenen kanallar arasına girerler yakında. Güzel programlar oluyor arada bakıyorum.