Survivor Şampiyonundan Türk Halkına Şok Küfür!

Kendini aklamaya çalışıyor. Yalan olsa direk yalan derdi
Yukarıda dediğim cümleden ''ben küfretmedim video ile oynanmış'' anlamını çıkarabilirdin -ki çıkmalı da- bu senin elinde olan bişey.Sen Atakanı karalamak istiyorsun ki anlamazdan geliyorsun.

Yukarıda dediğim cümleden ''ben küfretmedim video ile oynanmış'' anlamını çıkarabilirdin -ki çıkmalı da- bu senin elinde olan bişey.Sen Atakanı karalamak istiyorsun ki anlamazdan geliyorsun.

Sizde çok paklamaya çalışıyorsun. Adam bildiğin video doğru diyor.

videoyu bir kaç yıl önce çekilmiş video diyor kabul ettiği o sanki ben küfretmişim gibi gösteriliyor diyo:D

avataratakan an itibari ile sanal alemde adi sahsiyetsiz seref yoksunu bir sahsin alehimde yaymis oldugu bir videoya denk geldim bir kac yil oncesine ait olan bu videoda muzik dinlerken sanki halkima kufrediyormus gibi soyleneni farkli sekilde algilatarak bizi ve degerlerimizi hice sayan bu assaglik mahlukata sadece yaziklar olsun diyorum ben ki yillarca bayragimiz icin dunyanin 4 bir yaninda savasmis bir adamim bu yapilan karalamalar beni ve ulkesini seven herkes icin yalnizca bir masal niteligindedir... bu sahis ve yayan fake hesaplar hakkinda yasal islemler baslatilmistir en kisa zamanda adalet yerini bulacaktir...Her zaman dedigim gibi ALLAH VAR SIKINTI YOK ...

bu yazıda nerde kabul ediyor:))
Abla sende tartışmaya yer arıyorsun galiba. :A :A