Survivor Şampiyonundan Türk Halkına Şok Küfür!

Bu insan ruh hastası mi durup dururken küfür ediyor.:F Ayrıca türk halki diye soruyor. hepsinin diye cevap veriyor. Soruyu duyduğunu buradanda anlarsın.:X Zaten içmiş kafası gitmiş çok belli.:A @Bully kardeşim anlar bu durumları. @RüzgarGülü sence de videoda kafası güzel mi.:A

Renkli Sayfalar Turabici bir program değil. Orada da yayınlanmış. Turabi ile aynı dönem yarışmada zaten biz rakip değiliz.:F Zaten 2 kere şampiyon olduk biz. Siz işinize bakın.:A

Silersen sevinirim çünkü açıklamaların benim dediğimi anlamadan yapılan açıklamalar oluyor genelde. Anlayışın için sağol.

sildim bunu istiyorum işte umut seninle karşılıklı güzel güzel konuşmak konularına
dikkatli düzgün yorumlar yazmak seni ne kırmak nede senle tartışmak istiyorum söz
dahada dikkat edip öyle yorumlar yazacağım:D rica ederim umutum benim:love1:

Bu insan ruh hastası mi durup dururken küfür ediyor.:F Ayrıca türk halki diye soruyor. hepsinin diye cevap veriyor. Soruyu duyduğunu buradanda anlarsın.:X Zaten içmiş kafası gitmiş çok belli.:A @Bully kardeşim anlar bu durumları. @RüzgarGülü sence de videoda kafası güzel mi.:A

Renkli Sayfalar Turabici bir program değil. Orada da yayınlanmış. Turabi ile aynı dönem yarışmada zaten biz rakip değiliz.:F Zaten 2 kere şampiyon olduk biz. Siz işinize bakın.:A

Silersen sevinirim çünkü açıklamaların benim dediğimi anlamadan yapılan açıklamalar oluyor genelde. Anlayışın için sağol.
Kafasi güzelse zaten sorun kalmiyor ortada sacmalamis orda :A
Programdakilerde insanlardan duyduklari yorumlari söylemislerdir o kadar sampiyon var Turabi ne alaka yani hemen ona baglamislar olayi tamamen Turabicilerin isi bu sende bir Turabici olarak konuyu acmissin iste :A zaten Turabi ile ayni dönemde yaristigi takdirde olacaklardan korktuklari icin böyle bir sey yapmis olabilirler 2 kere sampiyon oldunuz bitti Turabiden baska bir sey beklemeyin yok olup gider yakinda :A :A

Programdakilerde insanlardan duyduklari yorumlari söylemislerdir o kadar sampiyon var Turabi ne alaka yani hemen ona baglamislar olayi tamamen Turabicilerin isi bu sende bir Turabici olarak konuyu acmissin iste :A zaten Turabi ile ayni dönemde yaristigi takdirde olacaklardan korktuklari icin böyle bir sey yapmis olabilirler 2 kere sampiyon oldunuz bitti Turabiden baska bir sey beklemeyin yok olup gider yakinda :A :A

Ya benim anlamadığım turabiciler çıkardı diyelim turabi zaten 2 kere şampiyon olmuş
bundan turabiyi sevenlerin ne çıkarı olacak ki:D

Nereye bitip gidiyor adam dizilerde oynuyor.:F Güldürdün beni.
Twitter'da yapılan yorumlar böyle. Bu zamana kadar bir çok konu twitterda sosyal medyada halk böyle dedi diye açıldı. Benim küçük bir kelime eklemem gerekiyordu. Turabi şımarmadı bu çocuk şımardı demişler.:A

Twitter'da yapılan yorumlar böyle. Bu zamana kadar bir çok konu twitterda sosyal medyada halk böyle dedi diye açıldı. Benim küçük bir kelime eklemem gerekiyordu. Turan şımarmadı bu çocuk şımardı demişler.:A

:F:F:F:Fal işte taraflı konu açtğını itiraf ettin :F:Faman ha şaka yapıyorum

Twitter'da yapılan yorumlar böyle. Bu zamana kadar bir çok konu twitterda sosyal medyada halk böyle dedi diye açıldı. Benim küçük bir kelime eklemem gerekiyordu. Turabi şımarmadı bu çocuk şımardı demişler.:A
Oynadigi diziye bakip gülerim sadece Hilmicem gibi adam akilli bir dizide oynasin o zaman tamam derim :A ayrica ben sana bir sey demedim insanlar öyle yorum yaptiysa senin bunu konuya eklemen normal ama yorumlarda hep Turabi ile karsilastiriliirsa bunu yapanlar Turabicidir dedim sende bir Turabici olarak Atakan'i pek sevmezsin bu konuyu acmissin yani :A

Oynadigi diziye bakip gülerim sadece Hilmicem gibi adam akilli bir dizide oynasin o zaman tamam derim :A ayrica ben sana bir sey demedim insanlar öyle yorum yaptiysa senin bunu konuya eklemen normal ama yorumlarda hep Turabi ile karsilastiriliirsa bunu yapanlar Turabicidir dedim sende bir Turabici olarak Atakan'i pek sevmezsin bu konuyu acmissin yani :A

Yok ben halka hizmet için açtım.:A Turabi ile ilgisi yok.
Turabinin dizi 3. sezonu oynuyor. Hilmicem Ocağı görür mü merak ediyorum.:A

😉 tamamdır yine ben yanlış anlamışım o kadar da dikkati okuyorum bunu sorunu
çözmem lazım yahu:D çok afedersin ablam ya

Tamam sorun yok.

Yok ben halka hizmet için açtım.:A Turabi ile ilgisi yok.
Turabinin dizi 3. sezonu oynuyor. Hilmicem Ocağı görür mü merak ediyorum.:A

Tamam sorun yok.
Turabi tutmus bir diziye kapak atti Hilmicem bastan basladi ve tutturdu :A ve dizi kolay kolay bitmez merak etme Bodrum Masali'ni kimse yikamaz :F

Turabi tutmus bir diziye kapak atti Hilmicem bastan basladi ve tutturdu :A ve dizi kolay kolay bitmez merak etme Bodrum Masali'ni kimse yikamaz :F

Dur daha 10 bölüm olmadı. Ayrıca ne yani Deniz Çakır, Cansu MY'ye girdi tutmuş diziye kapak mi atmaya çalıştılar.:A Turabiye bir çok diziden teklif geldi ve en doğru seçimi yaptı. Dizi o girdikten sonra 1 sezon daha uzadı.:Z

Dur daha 10 bölüm olmadı. Ayrıca ne yani Deniz Çakır, Cansu MY'ye girdi tutmuş diziye kapak mi atmaya çalıştılar.:A Turabiye bir çok diziden teklif geldi ve en doğru seçimi yaptı. Dizi o girdikten sonra 1 sezon daha uzadı.:Z
Yani tutmus diziye kapak atmislar diyebiliriz onlar icinde o firsati kacirmak istemeyip diziye girmisler :A ayrica dizi zaten uzayacakti Turabi'yle ne alakasi var :A

Ben olan şeyleri yazdım. Renkli sayfalarda denk geldim ve orada bile 3 yorumdan biri Turabi şımarmadı yorumları okundu? Sallamadık yani. Gayette tarafsız bir konu. Turabiye yapılan övgüleri yazmak taraflı yapmıyor konuyu? Atakan'ıda ezmeden olanı videoda gördüğümü yazdım.
Ayrıca Atakan yıllar önce olan bir video demiş. Yani kabul etmiş gerçek olduğunu. Sen nasıl oynandığını söylüyorsun.:)
Kraldan çok kralcılık diye buna denir adam bile kabul etmiş dediğini bunlar hala müzikten anlamamis diyorlar

o kufuru baska birseyede yapmis olabilir.
Sorulan soru sonradanda eklenebiliyor.
inanmadim videoya