Dizinin görünmez gibi olan ama görünmemesi imkansız kahramanı
öyle bir tokatta @denizz19 a atsa minikte oda uçup gitse konudanMiniğin bir tokadı yetti adamı konuşturmaya
Gelecek hafta avatarımı Minik yapacağım belki kaçaröyle bir tokatta @denizz19 a atsa minikte oda uçup gitse konudan
yarın reyting tablosunda yap tokat sahnesinide koy konuyaMüdürün Sarp ile çatı konuşmaları bana Aslan amca ile Polat'ın çatı konuşmalarını anımsatıyor
Gelecek hafta avatarımı Minik yapacağım belki kaçar
Ayy gözün çıkmasın senin pis kokoş karı .ssöyle bir tokatta @denizz19 a atsa minikte oda uçup gitse konudan
Ona çok özel bir caps hazırladım yarın reyting konusuna tokat sahnesi ile beraber eklerimyarın reyting tablosunda yap tokat sahnesinide koy konuya
haha maerakla bekliyoruzOna çok özel bir caps hazırladım yarın reyting konusuna tokat sahnesi ile beraber eklerim
Nasıl kafası var be bu adamın Çiğdem'in evleneceği Adam da böyle olur inşallah amin
Sen benim hesabımı nerden biliyorsun? Peki kendininkini neden paylaşmıyorsun o vakit?Bu e.k olayını twitterda beşiktaşlı birisi daha yazmış ve coook emin @sürgünüm senin hesabın değil ama sen de o kişiden mi öğrendin yoksa
Benim heaabım yok ki, twitterın arama özelliği açık giriyorum üyeliksiz senin hesabın bi ara vardı ben de şimdi yok yada hesabını değiştin hemen telaşlanmaSen benim hesabımı nerden biliyorsun? Peki kendininkini neden paylaşmıyorsun o vakit?
Kendisini gizlemek isteyenlerin başvurduğu bir yalan; ''Arama özelliğinden giriş yapıyorum''. Buna inanmamızı mı bekliyorsunuz?Benim heaabım yok ki, twitterın arama özelliği açık giriyorum üyeliksiz senin hesabın bi ara vardı ben de şimdi yok yada hesabını değiştin hemen telaşlanma
o isim soyisim baş halflerini hiç sevmedim ünlü birisi çıkmaz o baş halflerindenBenim heaabım yok ki, twitterın arama özelliği açık giriyorum üyeliksiz senin hesabın bi ara vardı ben de şimdi yok yada hesabını değiştin hemen telaşlanma
Şener Şen dedikodusu ile büyük beklenti yarattılar, haliyle açıklanacak isim gölgede kalacak.o isim soyisim baş halflerini hiç sevmedim ünlü birisi çıkmaz o baş halflerinden