Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga yalnız bu olay boyut atladı nihat a bak twıtter da nasıl ağlıyor her paylaşılan tweetin altında mşllah vadicler var sokup sokup çıkartıyorlar:A es medya vadiyi iyi sahiplendi dik durdu beyaz tv geri adım atmadıkca bu kılıç kınına girmez
aynen aga o olayın bu boyuta geleceğini düşünmedi vadiyi çok küçümsedi sandı ki ordan bağırınca 360 tv vadiyi yayınlamayacak öyle bi dünya yok nihat doğan değil feriştahı gelse vadiye zerre i miskal kadar dokunamaz al işte rezil rüsva oldu. bak aga tek bir programla bitirdiler işini eğer beyaz tv sahipleri özür dileyip biat etmezse onlarda the end :D
@ömer karataş kardeşim o çakalların videolarını koyacağına buraya aklınızda kalmasın programındaki müthiş kapakları koysana buraya bak faceye girdim şimdi müthiş videolar var bugünkü programdan bi daha beyaz tv den video atma buraya

aga yalnız bu olay boyut atladı nihat a bak twıtter da nasıl ağlıyor her paylaşılan tweetin altında mşllah vadicler var sokup sokup çıkartıyorlar:A es medya vadiyi iyi sahiplendi dik durdu beyaz tv geri adım atmadıkca bu kılıç kınına girmez

beyaz tv ne yaparsa yapsın vadiyi bitiremez 😉

@takas şu an aklınızda kalmasını izliyorum nihat ı rezil etmişler rezil cevap verse ya ''yalan doğan nihat'' cevap veeeerrr :A adam fetö yü taklit ediyor fetö nün magazin imamı için daha elimizde belgeler var açıklamıyoruz diyorlar

@takas şu an aklınızda kalmasını izliyorum nihat ı rezil etmişler rezil cevap verse ya ''yalan doğan nihat'' cevap veeeerrr :A adam fetö yü taklit ediyor fetö nün medya imamı için daha elimizde belgeler var açıklamıyoruz diyorlar
şuan var ya köpek gibi pişmandır vadiye bulaştığına rezil oldu resmen yakında kovulursa şaşırma aga :D

işte efsane program bende bi kısmını izleyebildim gece yatmadan tamamını izlicem :D

şuan var ya köpek gibi pişmandır vadiye bulaştığına rezil oldu resmen yakında kovulursa şaşırma aga :D

işte efsane program bende bi kısmını izleyebildim gece yatmadan tamamını izlicem :D
tayyar bey e de helal olsun ; ersoy dede çok iyiydi hikmet genç zaten oda vadiciymiş yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum diyor iyi ayar verdiler 😀

@-KADİR-- aga bugün sat 4.30-5 civarı vadi yine oynuyordu 360 tv de :D bunların inadına 7/24 veriyolar hahaha :D

tayyar bey e de helal olsun ; ersoy dede çok iyiydi hikmet genç zaten oda vadiciymiş yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum diyor iyi ayar verdiler 😀
hikmet reis adamım zaten demekki vadicileri kan çekiyor :D nihat doğan denen ne olduğu belirsiz zat çok sert kayaya çarptı es medya bunu siler piyasadan twitleriyle kendini bitiriyor iyice :D

@-KADİR-- aga bugün sat 4.30-5 civarı vadi yine oynuyordu 360 tv de :D bunların inadına 7/24 veriyolar hahaha :D
hadi ya varya mankyak oldu bu iş :D; tekrarımız bile gündem oluyor en babası gelsin bizimle kıyası bırak tırnağımız olamaz diyoruz kurtlar vadisi bambaşka bir iştir diziler üstüdür diğerleriyle kıyas falan yapılamaz her zaman dedim demeyede devam edeceğim

hadi ya varya mankyak oldu bu iş :D; tekrarımız bile gündem oluyor en babası gelsin bizimle kıyası bırak tırnağımız olamaz diyoruz kurtlar vadisi bambaşka bir iştir diziler üstüdür diğerleriyle kıyas falan yapılamaz her zaman dedim demeyede devam edeceğim
zaten öyle bak sadece ismi varya ismi ismi bile tek başına bir marka ve efsanedir. asla hiçbir diziyle kıyaslanamaz tüm dizilerin filmlerin babası atasıdır. tüm rekorların tek sahibi diye boşuna demiyoruz aga
hafta içi hergün 4 civarı ve 8 de 360 tv'de. kasımda ilk tanıtım geliyor ocak veya şubatta hem film hem dizi geliyor

zaten öyle bak sadece ismi varya ismi ismi bile tek başına bir marka ve efsanedir. asla hiçbir diziyle kıyaslanamaz tüm dizilerin filmlerin babası atasıdır. tüm rekorların tek sahibi diye boşuna demiyoruz aga
hafta içi hergün 4 civarı ve 8 de 360 tv'de. kasımda ilk tanıtım geliyor ocak veya şubatta hem film hem dizi geliyor
inş aga umarım gecikme sarkma vs olmaz

her şerde bir hayır vardır aga kurtlar vadisi darbe rekor kıracak her alanda köpek gibi özledim vadiyi
bakalım aga bende biraz korku var şu tanıtımları biz bir görsek 🙂

ulan amma rezil oldular ha reziller şu sıfatlara bak :kiki:
@takas

Son düzenleme:
bakalım aga bende biraz korku var şu tanıtımları biz bir görsek 🙂

ulan amma rezil oldular ha reziller şu sıfatlara bak :kiki:
rahat ol aga Allah bizimle beraberdir

@-KADİR- aga bu youtube da ulvi mirzade perviz gibi vadiciler çok iyi iş çıkarıyolar videoları baya izleniyor helal olsun adamlara

malzeme sağlam aga amatör videolar bile acayip tıklanma alıyor :X
adamlar 2.5-3 milyon izlenmeye bile ulaşmıştı darbe videoları milyon oluyor helal olsun valla :D bu adamlarda senin benim gibi sıradan vadiciler he amatör olarak ulaşıyolar bu başarıya

adamlar 2.5-3 milyon izlenmeye bile ulaşmıştı darbe videoları milyon oluyor helal olsun valla :D bu adamlarda senin benim gibi sıradan vadiciler he amatör olarak ulaşıyolar bu başarıya
beyaz tv yarın da devam eder mi aga bugün de büyü falan iyice uçmuşlar daha yumurtlayacakları birşey kalmışmıdır

beyaz tv yarın da devam eder mi aga bugün de büyü falan iyice uçmuşlar daha yumurtlayacakları birşey kalmışmıdır
aga bişey yok ki zaten bunlar normal sahneleri alıp büyü var darbeyi söylemişler falan deyip kendilerini rezil ediyolar yani ortada bişey yok ki :D gölgenin konuşmasını alıp darbeyi biliyolar demişler böyle bir zihniyetten ne bekliyorsun uçmuş adamlar Allah belalarını verecektir. ama bu saatten sonra tırsacaklardır işin içine ethem sancak ve koca medya grubu girdi yemez yani. zaten dün osman gökçek bağlanacaktı 360 a süre bitti. ethem sancak ı karşılarına almayı göze alamazlar osman geri vites yapacaktır hee yapmazsa da sıkıntı yok her geçen saniye daha da rezil olup yok olacaklar

14732185_1786463084928979_1118957245308922954_n.jpg

Alttanda subliminal mesaj gibi haftaiçi her akşam Kurtlar Vadisi Pusu'yu koymuslar hahahah kudur nihat :D :D

Cu0rNc7WEAAZ8Lq.jpg:large

Ah be Raci başkanın sesi neden çıkmıyor çok şaşırıyorum, gerçekten Raci Şaşmaz'da konu hakkında Nihat'ın üstüne giderse ortada Ne nihat kalır, ne dogan :)

Son düzenleme: