Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yalnız ES Medyaya helal olsun vadiye aslan gibi sahip çıkıyor vadiciler bunu unutmaz ; diger yayin gurupları devreye girmezse ES medya beyaz tv yi çok rahat yer zira ES Medya nın küçumsenmeyecek derece yazılı görsel gücü var 24 TV,360 TV , Star Gazetesi, Guneş gazetesi, Akşam gazetesi cidden normal şartlar altında beyaz tv yi çiğner atar
aga müthiş yayınlar yaptılar bugün 360 daki programın son yarım saatini izledim ezip geçtiler resmen hatta osman gökçek bağlanmak istedi 24 e bağlasınlar dediler. sonra ersoy dede yle hikmet genç in programını izledim 24 tv de orda da devam ettiler çok fena geçiriyolar beyaz tv ve nihat doğanı zaten bitirdiler. es medyaya helal olsun bundan sonra o kanallarda siyah ekran oynasa izleyecem bu kadar sahiplenmeyi görmedim ben. her ne olursa olsun bundan sonra vadi 360 tv de yayınlanmalıdır. hikmet genç çok sağlam vadiciymiş verdi veriştirdi osman gökçek i de bitirecekler bu gidişle

eee şimdi onlar düşünsün bakalım vadiyle uğraşanın sonu budur

Nihat Doğan aleyhine haberler yapılmaya başlandı. Belki günün en güzel haberi.

FETÖ'nün 'magazin imamı' Nihat Doğan mı?

360 TV'de yayınlanan 'Aklınızda Kalmasın' programında Nihat Doğan ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı.

Canlı yayında açıklamalarda bulunanTayyar Işıksaçan, "Şaşkınlık içindeyim. Ben Beyaz TV'nin program müdürü olarak çalıştım. Öyle dolmuşa gelip Melih Bey için, Osman Gökçek için hiç kimse benim ağzımı açamaz. Sen şimdi Melih Bey'in, Osman Gökçek'in karşısında nasıl duruyorsun?" dedi.

"BİZ SESSİZLİĞİMİZİ KORUDUKÇA İŞ DAHA BAŞKA BOYUTLARA GİRDİ"

Helin Avşar, "Kendi söylemleri olduğu için bizim cümle kurmamıza gerek yok. Sosyal medyada öyle bir kaos var ki. Mesela Nihat Doğan'ın tarafları da var. Onlar da bize saldırıyor. Yaklaşık 15 gündür devam eden propaganda bu. Biz sessizliğimizi korudukça iş daha başka boyutlara girdi." açıklamarında bulundu.

"VERDİĞİM SÖZÜN ARKASINDA DURDUM"

Tayyar Işıksaçan; 'Pano Film'e niye gittim? Bir mezar sahnesi yayınladılar. Dediler ki, "Tezgah kurdunuz sayın Cumhurbaşkanımıza ölmeden öldürdünüz?". Mehmet Canpolat kapıda karşıladı. Bu bölümler şimdi mi yayınlandı, Beyaz TV'de de vardı. Sana iki mezarlık adresi veriyorum, kalk git, dedi. Kalktım gittim Çekmeköy Mezarlığı'nda Erdoğan Aile Mezarlığı diye bir yer var. Kalktık gittik, o mezarlığı da gördük. A dedikleri mezarlıklar da, B dedikleri mezarlıklar birbirinden farklı. Ben bir söz verdim, verdiğim sözün arkasında durdum. Bu diziyi 360 TV'ye verdim, dedi. Bir de resmi açıklamalar yaptı, sayfalar dolusu hukuki olarak anlattılar.

Helin Avşar bu konuşma üzerine, "Bize bazen de belaltından vuruyorlar. Bu dizi bizde yayınlanıyor şu anda. " dedi. Elif Güvendik ise, "Herşey belgelerle kanıtlı. Hepsi şu anda bizim VTR'miz içinde var." dedi.

Kaynak: Mynet
adamlar efendiliğinden sustular ama artık onlarda savaş açtı beyaz tv nin işi bitti artık özellikle nihat denilen herif tarihten silindi artık bak silinecek demiyorum silindi :D

FETÖ'nün magazin imamı Nihat Doğan mı? puahahah :D

http://www.aksam.com.tr/televizyon/fetonun-magazin-imami-nihat-dogan-mi/haber-557791
http://haber.sol.org.tr/toplum/akp-sovu-yapan-nihat-dogani-bitirecek-iddia-172610
http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/fetonun-magazin-imami-nihat-dogan-mi/93482/

Son düzenleme:
aga müthiş yayınlar yaptılar bugün 360 daki programın son yarım saatini izledim ezip geçtiler resmen hatta osman gökçek bağlanmak istedi 24 e bağlasınlar dediler. sonra ersoy dede yle hikmet genç in programını izledim 24 tv de orda da devam ettiler çok fena geçiriyolar beyaz tv ve nihat doğanı zaten bitirdiler. es medyaya helal olsun bundan sonra o kanallarda siyah ekran oynasa izleyecem bu kadar sahiplenmeyi görmedim ben. her ne olursa olsun bundan sonra vadi 360 tv de yayınlanmalıdır. hikmet genç çok sağlam vadiciymiş verdi veriştirdi osman gökçek i de bitirecekler bu gidişle

eee şimdi onlar düşünsün bakalım vadiyle uğraşanın sonu budur

adamlar efendiliğinden sustular ama artık onlarda savaş açtı beyaz tv nin işi bitti artık özellikle nihat denilen herif tarihten silindi artık bak silinecek demiyorum silindi :D

FETÖ'nün magazin imamı Nihat Doğan mı? puahahah :D

http://www.aksam.com.tr/televizyon/fetonun-magazin-imami-nihat-dogan-mi/haber-557791
http://haber.sol.org.tr/toplum/akp-sovu-yapan-nihat-dogani-bitirecek-iddia-172610
http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/fetonun-magazin-imami-nihat-dogan-mi/93482/
İşte bu şov başlasın :A

kesinlikle izle aga bende akşam tamamını izlicem yarında erken kalkıp canlı izlicem bu tarihi ayarları kaçıramam :D
Yarın da mı devam edecek vay arkadaş ne kadar büyuk bir diziyiz ee vadi bitti diyenler vardı gorüyorsunuz vadinin nasıl bir vaka olduğunu :D

Nihat Doğan anca konuşur arkadaşlar düşünmeden sonunun ne olduğunu düşünmeden
hareket ediyor ve konuşmaya devam ediyor o kadar akıl yok ki onda kendisini kendisinin
bitirdiğin farkında değil adam ya bunu özgecan da da yaptı saçma saçma konuşuyor
zaten söylemezsem olmaz programında akıl olsa mantık olsa nihat doğanı o programa
yorumcu olarak çıkarmazlardı kusura bakmasın kanalı kim yönetiyorsa kanalı kendi
elleriyle bitiriyor böyle program yaparak ki kimse inanmaz ki bu programa zaten sorulan
soru şu madem böyle birşey vardı sen kanalında diziyi yayınladın diyorlar😉

devam etsin kanal Kurtlar Vadisi ne hiç birşey olmaz kanal kendini bitiriyor işte KURTLAR VADİSİ değil beyaz tv biter yakında:D

Osman Hulisi Boyraz / Sonhaberler Kurtlar Vadisi ile ilgili bir flood yapma ihtiyacı hissettim. Çünkü meseleyi sadece bir dizi meselesi olarak görmüyorum. Medyada ve sosyal medyada bir linç var. Bu lincin altından pis kokular geliyor. Bu dizi Tr'de 13 yıldan bu yana yayınlandı. Bir çok şeyi gündemden önce işlediler ardından o şeyler gündeme geldi. Bu bir başarıdır! Bununla birlikte Ortadoğu'da büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. Bu da Tr adına önemli bir yumuşak güç anlamına geliyor. Hala bölgede Erdoğan'dan sonra en popüler Türk, P. Alemdar karakteri. Bugüne geldiğimizde, Melih Gökçek'in hamisi olduğu kanal bir linç başlattı ve diziyi darbecilikle, Erdoğan'a kastla itham etmeye başladı. Arşiv kurcaladılar, sahte delil ürettiler. Kimse kulağının üstüne yatmasın, 15 Temmuz'dan önce herkes bir darbe olabileceğini dillendiriyordu. Ki öncesinde de darbe benzeri girişimler oldu. Gündemi takip etmesiyle bilinen hatta gündemden önce bazı şeyleri işlemesiyle bilinen bir yapımın, birçok kişinin dilinde olan darbeyle ilgili domain alması çok anormal değildir. Hele ki darbenin failleri ve destekçilerinin önemli bir kısmı hala elini kolunu sallayarak dolaşırken, tüm medya gücüyle suçu olmayan bir yapıma yüklenmek büyük bir yanıltmaca. Aynı zaman dilimi içerisinde Kurtlar Vadisi, 17 Aralık'tan iki hafta sonra bu konuyu dizide işlemiş ve paralelin ihanetini açıkça ortaya koyarak tarafını belli etmişti. Yani mücadelenin başında paralele karşı durmuştu. Günün sonunda paralelin kaybettiği ortaya çıkınca zaferden nemalanan Nihat Doğan gibi tipler o günlerde hiçbir şey yapmıyordu. Şimdi bugüne gelmeden önce bir noktaya daha değinelim. Senaristi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında küfreden Behzat Ç. dizisi, sırf kamuoyu oluşturmak için ATV'de yayınlanacak. Buna karşılık, Ortadoğu'da TR'nin politikalarını halklara dizi yoluyla anlatıp benimsetecek güce sahip olan Kurtlar Vadisi, Melih Gökçek'in sahibi olduğu kanal eliyle boğulmaya çalışılıyor. Musul operasyonunun başladığı bugün de, özellikle de içine girdiğimiz bu konjonktürde, Türkiye'nin Ortadoğu halklarına kendisini anlatabilmesi için Kurtlar Vadisi'ne ihtiyacı var. Gündemi takip eden bir dizi olması hasebiyle 7 Şubat MİT'e darbe girişimiyle ilgili ve Cumburbaşkanı Erdoğan'a suikastle ilgili konulara da değinmişti Kurtlar Vadisi. Bizzat Başbakan karakteri dizide işlenmiş ve suikast girişimi anlatılmıştı. Böyle bir gerçeklik varken, bugün uygulanan bu linç iyi niyetli olarak görülemez.

Kaynak:http://www.sonhaberler.com/yorum/kurtlar-vadisi-ne-lincin-altinda-yatan-sebepler-yorum-h171155.html

Geçmişte yaşanan bu olayı hatırlayan Ersoy Dede şöyle konuştu;
Şu anda Osman Gökçek'in Melih Gökçek'in, Nihat Doğan'la ilgili yaptığı tartışmanın üzerinden de anlaşıldığı kadarıyla epey bir süre geçti, sulh eidldi, barışıldı. Birbirleriyle iyi ilişkiler kurmuş durumdalar.

Şimdi Nihat Doğan, Beyaz TV'den Kurtlar Vadisi gittiği için başta Ethem Sancak olmak üzere bu gruba taarruzda bulunuyor." ded

Peki diyeceksiniz ki; sen nereden biliyosun bu olayın Kurtlar Vadisi'nin iki kanal arasına gitme gelme kavgası olduğunu.

Nereden biliyorum, eğer öyle değilse, eğer bu olay Kurtlar Vadisi'nin Beyaz TV'den ayrılıp 360'a geçmesi ile ilgili değilse niye Beyaz TV'nin yöneticileri, "Kurtlar Vadisi dizisini almayın" diye ricacı olmak için ES Medya'nın patronlarını aradılar?

Şamil Tayyar'ın, Ethem Sancak'ı hedef alan açıklamalarını da çok talihsiz açıklamalar olarak görüyorum."

hahahahaha ulan yarıldım ya müzik manyak olmuş :D vadinin yokluğunda bununla eğleniyoruz :D
aga yalnız bu olay boyut atladı nihat a bak twıtter da nasıl ağlıyor her paylaşılan tweetin altında mşllah vadicler var sokup sokup çıkartıyorlar:A es medya vadiyi iyi sahiplendi dik durdu beyaz tv geri adım atmadıkca bu kılıç kınına girmez