Poyraz Karayel 64. Bölüm Fragmanı

İstihbarat tahmininde bulunmuştum ama bu kadar derinine inmezler diye düşünmüştüm. Mümtaz bile geri gelmiş, zamanında az sövmedik adama. Sinan babasının yaşadığını biliyormuş fragmana bakılırsa. Çok heyecanlı bir bölüm geliyor. :A
Aynen Sinan biliyormuş sanırım cidden de göreceğiz :D :D :D

Yok artık Mümtaz. 😱 :F

İkinci fragman efsane ötesi olmuş, merakla bekliyoruz bölümü. :D

Mümtaz nereden çıktı la şok oldum :A Gelecek bölüm çok sağlam olacak gibi Poyraz'ın olaya da iyi bir açıklama getirecekler sanırım.

Mümtaz'ın geri dönmesi iyi oldu ama bence sırf bu olayı açıklamak için tek bölümlük konuk oyuncu olarak kalacak. Epey küfrümüzü yemiş olsa bile Mümtaz eğlenceli karakterdi.

2. fragman çıkmış.

Tt olunca gördüm. Fragmanı izledim. İki dizinin konuları da cok farklı ama bana sakallı görünce adamı bana bunu hatırlattı :F youtube bile öneriyor :F @OzaN @sürgünüm @Aserat @xemrexxx

mEAX31.png

Edit: Youtube yorumu

Konu da aynıymış nerdeyse İstihbarat filan ne iş :F
Tuğçe1 saat önce (düzenlendi)
Ulan adam neler çekmiş be Ayşegül hala adamı suçlasın pardon Ayşegül Saygıner artık o. Hayatını Ayşegül için ortaya attı kendini istihbarata kullandırmak zorunda kaldı bide geldi ne görsün sevdiği kadın başka adamın kollarında sözde Poyraz'ı unutmaya çalışıyor başlarım böyle aşka. Meltem'in bütün araştırdıkları doğru çıktı kızın adını deliye çıkarttılar bide.

Tt olunca gördüm. Fragmanı izledim. İki dizinin konuları da cok farklı ama bana sakallı görünce adamı bana bunu hatırlattı :F youtube bile öneriyor :F @OzaN @sürgünüm @Aserat @xemrexxx

mEAX31.png

Edit: Youtube yorumu

Konu da aynıymış nerdeyse İstihbarat filan ne iş :F
Tuğçe1 saat önce (düzenlendi)
Ulan adam neler çekmiş be Ayşegül hala adamı suçlasın pardon Ayşegül Saygıner artık o. Hayatını Ayşegül için ortaya attı kendini istihbarata kullandırmak zorunda kaldı bide geldi ne görsün sevdiği kadın başka adamın kollarında sözde Poyraz'ı unutmaya çalışıyor başlarım böyle aşka. Meltem'in bütün araştırdıkları doğru çıktı kızın adını deliye çıkarttılar bide.
Soydan öğütte orda bu Fırat kalkanı operasyonu Arka sokaklardaki soydan öğüt karakterini oynayan cevherin derin patronu