Poyraz Karayel 64. Bölüm Fragmanı

Kavuşma sahnesinin fragmanda gösterilen bir parçası bile hüzünlendirdi.

Haftaya bol bol ağlarız artık. :)

Ayşegül'le Poyraz'ın buluşmasında peçeteleri hazırlamak lazım. ss

Gel de bekle şimdi gelecek haftayı. :D

Poyraz yaşıyor dönecek ama şimdilik yaşananlar bir hayalden ibaret.

Aynı akşam dizileri yayınlanan mnken eskileri İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun performanslarını izleyip ders almalı. :)

Fragman da harika olmuş, merakla bekliyoruz. :Z

Mümtaz geri dönüyor bu sezon bozmayacak gibi hiç bakalım takipteyiz! :) :)

2. Fragmanda ilki gibi bomba etkisi yarattı. 😱

Dizi bu sezona net bir şekilde süper hazırlanmış. 3. Sezonun olması konusunda tereddütlerim vardı ama 63. bölüm ve şimdi de 64. bölümün fragmanları... Adeta film fragmanı gibi fragman olmuş. Çarşamba gününü iple çekiyoruz.

İzleyince "Mümtaz ne ayak lan" tepkisi verdim direkt. Bir de ilk defa bir oyuncunun çıktığı diziye geri dönüşüne tanık oluyorum, bu açıdan garip bir deneyim olacak gibi. Fragman da bayağı heyecanlı olmuş. :Z

İzleyince "Mümtaz ne ayak lan" tepkisi verdim direkt. Bir de ilk defa bir oyuncunun çıktığı diziye geri dönüşüne tanık oluyorum, bu açıdan garip bir deneyim olacak gibi. Fragman da bayağı heyecanlı olmuş. :Z

İstihbarat tahmininde bulunmuştum ama bu kadar derinine inmezler diye düşünmüştüm. Mümtaz bile geri gelmiş, zamanında az sövmedik adama. Sinan babasının yaşadığını biliyormuş fragmana bakılırsa. Çok heyecanlı bir bölüm geliyor. :A

İstihbarat tahmininde bulunmuştum ama bu kadar derinine inmezler diye düşünmüştüm. Mümtaz bile geri gelmiş, zamanında az sövmedik adama. Sinan babasının yaşadığını biliyormuş fragmana bakılırsa. Çok heyecanlı bir bölüm geliyor. :A
Vallahi bayağı sürpriz oldu benim için de. Daha yeni karakterlere tam alışamamışken bir de eski belayı çıkardılar başımıza. :A

Vallahi bayağı sürpriz oldu benim için de. Daha yeni karakterlere tam alışamamışken bir de eski belayı çıkardılar başımıza. :A

Cidden öyle Ethem Özışık bu sezon için sağlam hazırlanmış anlaşılan. Altından neler çıkacak çok merak ediyorum bunların. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,234
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs