aga bunlar vadinin yanında basit birer çakma olarak kalırlar kmi itibar eder. şu günün boşluğuna bak vadi 360 tv de bile olsa zirvedeydi kesinCesur Yürek 'ın haftaya bol tekrar ile Total ve ABC'de birinci olacağı kesin gibi. Yalnız bu sonuçlardan anladığım şu, Vadiciler dizide hiç kadın görmek istemiyorlar yine izlememişler
aga esra erol işi biliyor caneri almış tabi zirvede olacak bi zamanlar o adam tek başına reyting rekorları kırıyordu ismi yetmişAynen ben de paylaşacaktım ama Esra her gün zirvede diye vazgeçtim. Nerdeyse ikiye katlamış Zuhal'i.
8 ESRA EROL''DA ATV 16:23:04 19:00:17 3.67 18.06
15 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:20:05 19:00:09 2.68 13.30
9 ESRA EROL''DA ATV 16:23:04 19:00:17 3.31 19.61
21 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:20:05 19:00:09 1.75 10.43
10 ESRA EROL''DA ATV 16:23:04 19:00:17 3.48 18.73
27 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:20:05 19:00:09 1.81 9.83
Bizi çekemiyorlar, yine en çok biz izleniyoruz çatlayın! diyemiyor artık bu yıl bazıları. @Forumdash
TV8 ekranlarında yayınlanan Kara Bela filmi oldukça iyi gitti. Film güzel gitti ancak Acun bey her hafta bu filmi koyarda gına getirir tedirginliği tabloyu gören herkeste oluşur diye tahmin ediyorum.
Sus sus, yerin kulağı var
Mesela Esra Erol şuana kadar 325 kişi evlendirmiş, Seda Sayan geçen sezon 21 kişiyi evlendirmiş Zuhal'a baktığımızda evlenen yok. Bu bile Zuhal Topal'ın ne kadar sahte bir program olduğunu gösteriyor aslında. Benim de bu formata fikrim hala net ama Esra Erol bu işi en iyi yapan kişi, Zuhal bu topa girmeden önce hiç böyle skandal haberler duymuyorduk zaten.aga bunlar vadinin yanında basit birer çakma olarak kalırlar kmi itibar eder. şu günün boşluğuna bak vadi 360 tv de bile olsa zirvedeydi kesin
kurtlar vadisi darbe geldiğinde özet bile bunları 3 e 5 e katlar
bodrum masalının ani düşüşüne üzüldüm bu sezon sürekli izlediğim ve çok beğendiğim bir diziydi. dünkü bölümü de gece hemen izledim müthişti nasıl düşüyor anlamış değilim umarım kendini devam ettirir yoksa çok yazık olacak
aga esra erol işi biliyor caneri almış tabi zirvede olacak bi zamanlar o adam tek başına reyting rekorları kırıyordu ismi yetmiş
ben bu programlardın alayından nefret ediyorum ama şöyle bişey var esra erol un programı diğerlerine göre daha gerçekçi gözüküyor. zuhal topalın programı baştan sonra oyun ve senaryo olduğu kabak gibi ortada
Vatan Haini ve Cesur Güzel gelene kadar kitlesini edinsin sorunsuz devam eder bence.Yüksek Sosyete geçen hafta en çok izlenen diziydi bu haftada 1.olmuş hak ettiğini alıyor sonunda ama perşembe dizilerimiz çok olucak vatanım sensinde gelince oyüzden yüksek sosyeteyi cumartesiye alsak benimde hafta sonuda dizilerim olmuş olur hem 7 reytingleri görebilir cumartesi @xemrexxx @cookies
Cesur Yürek çok iyi başlamış zaten yeni dizilerin ilk bölüm reytingleri 4-5 olur şuankı en reytingli dizilerde öyle başlamıştır içerde'de 5 ile başlamıştı ayy zaten haftaya 5 reytingi görür rahat 1.cilik alır totelde şuan perşembe zirve için 5 yeterli diğerleri 4 ü geçemiyor çünkü
@mrt-06 @Billy Kane @EFE UYSAL
Bodrum Masalı ayy @Bully ve @eskici beyefendiler bana bu hafta sonuclarda haddimi bildiriceklerdi evet söz sizde maç falanda yok bakalım şimdi bahaneniz ne
cesur güzel ilk 2 yi kesinlikle alamaz yüksek sosyete gibi 4 ten yukarıya reyting beklemesinler vatan haini ve cesur yürek 5 aldıkları sürece ilk 2 sırayı paylaşırlarMesela Esra Erol şuana kadar 325 kişi evlendirmiş, Seda Sayan geçen sezon 21 kişiyi evlendirmiş Zuhal'a baktığımızda evlenen yok. Bu bile Zuhal Topal'ın ne kadar sahte bir program olduğunu gösteriyor aslında. Benim de bu formata fikrim hala net ama Esra Erol bu işi en iyi yapan kişi, Zuhal bu topa girmeden önce hiç böyle skandal haberler duymuyorduk zaten.
@sokak sanati bu arada konuya Cesur Yürek'e 2 saat 47 dk süre demişsin de o süre reklamlar dahil.
Vatan Haini ve Cesur Güzel gelene kadar kitlesini edinsin sorunsuz devam eder bence.
Mesela Esra Erol şuana kadar 325 kişi evlendirmiş, Seda Sayan geçen sezon 21 kişiyi evlendirmiş Zuhal'a baktığımızda evlenen yok. Bu bile Zuhal Topal'ın ne kadar sahte bir program olduğunu gösteriyor aslında. Benim de bu formata fikrim hala net ama Esra Erol bu işi en iyi yapan kişi, Zuhal bu topa girmeden önce hiç böyle skandal haberler duymuyorduk zaten.
@sokak sanati bu arada konuya Cesur Yürek'e 2 saat 47 dk süre demişsin de o süre reklamlar dahil.
Vatan Haini ve Cesur Güzel gelene kadar kitlesini edinsin sorunsuz devam eder bence.
Şimdi Youtube'den baktım 2 saat 31 DK sürmüş. 2 saat 47 DK dizi mi olur.2 saat 30 dakika sürmüş sanırım. Düzeltirim.
Benim gibi yazsalar uzay bodrum lisesindeki bir kızın erotik yerine bomba koysa mesela eteğe bomba olabilir tuvalete girer görür bombayı cama atar o sırada bomba patlar nasıl fikir olur bu @Bully @Çiğdem-Yüksek Sosyete geçen hafta en çok izlenen diziydi bu haftada 1.olmuş hak ettiğini alıyor sonunda ama perşembe dizilerimiz çok olucak vatanım sensinde gelince oyüzden yüksek sosyeteyi cumartesiye alsak benimde hafta sonuda dizilerim olmuş olur hem 7 reytingleri görebilir cumartesi @xemrexxx @cookies
Cesur Yürek çok iyi başlamış zaten yeni dizilerin ilk bölüm reytingleri 4-5 olur şuankı en reytingli dizilerde öyle başlamıştır içerde'de 5 ile başlamıştı ayy zaten haftaya 5 reytingi görür rahat 1.cilik alır totelde şuan perşembe zirve için 5 yeterli diğerleri 4 ü geçemiyor çünkü
@mrt-06 @Billy Kane @EFE UYSAL
Bodrum Masalı ayy @Bully ve @eskici beyefendiler bana bu hafta sonuclarda haddimi bildiriceklerdi evet söz sizde maç falanda yok bakalım şimdi bahaneniz ne
Şimdi Youtube'den baktım 2 saat 31 DK sürmüş. 2 saat 47 DK dizi mi olur.
hahah aa sen yaz bence bodrum masalını bundan sonra
Forumda yazdım ama şikayetten yayından kaldırıldıhahah aa sen yaz bence bodrum masalını bundan sonra
Aynen ben de paylaşacaktım ama Esra her gün zirvede diye vazgeçtim. Nerdeyse ikiye katlamış Zuhal'i.
8 ESRA EROL''DA ATV 16:23:04 19:00:17 3.67 18.06
15 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:20:05 19:00:09 2.68 13.30
9 ESRA EROL''DA ATV 16:23:04 19:00:17 3.31 19.61
21 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:20:05 19:00:09 1.75 10.43
10 ESRA EROL''DA ATV 16:23:04 19:00:17 3.48 18.73
27 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:20:05 19:00:09 1.81 9.83
Bizi çekemiyorlar, yine en çok biz izleniyoruz çatlayın! diyemiyor artık bu yıl bazıları. @Forumdash
Karagül'ün 2 saat 51 DK bölümü varmış.2 saat 31 dakikada olmamalı.
Daha ne kadar uçalım Forumdash, 19 share. Müge'yi de 2 gündür geçiyor bu sharelerle Esra kışın 5 reytingi rahat görür.Bodrum Masalı gün değiştirecek gerçi Anne dizisi salıya geldi Bodrum Masalı cmts gelince en azında izleyecek bişeyim olcak
Turgut'cuğum ay yapımda her zaman yerin hazır
Veeee Esra Erol düne ambargoyu koymuş resmen helal olsun kadına locası bomboş oldu ama açık ara zirve
Eğer senin dün açtiğin haberdeki gibi sosyal projeler yaparsa Müge gibi önüne kimse geçemez
Reytingi takip etmiyorum share çok olsun yeterKaragül'ün 2 saat 51 DK bölümü varmış.
Daha ne kadar uçalım Forumdash, 19 share. Müge'yi de 2 gündür geçiyor bu sharelerle Esra kışın 5 reytingi rahat görür.
Karagül'ün 2 saat 51 DK bölümü varmış.
Daha ne kadar uçalım Forumdash, 19 share. Müge'yi de 2 gündür geçiyor bu sharelerle Esra kışın 5 reytingi rahat görür.
Asıl ilk bölümler uzun olur. Ayrıca "biz"i ben çıkarttım önce @xemrexxx çaldı şimdi de sen. Yakıştıramadım.Biz yaparız. Ama ilk bölümden biz yapsak bile absürt kalırdı.
Asıl ilk bölümler uzun olur. Ayrıca "biz"i ben çıkarttım önce @xemrexxx çaldı şimdi de sen. Yakıştıramadım.