13 Ekim 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Safiye sultanın tarzını sen niye üstüne zimmetledin ki.:F birde ben çıkarttım diyorsun.
Safiye sultan gerçektende öyle konuşuluyorsa osmanlıdada paralel devlet var sonuçta yıkıldılar

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Perşembe :

Kanal d: Vatan haini
Show: Cesur Yürek
Star: Cesur ve Güzel
Fox: Kösem olcak gibi de bunların 4 ü birden nasıl barıncaklar bu günde :)

Olan Tubişe olcak gibi :)

Yüksek Sosyete geçen hafta en çok izlenen diziydi bu haftada 1.olmuş hak ettiğini alıyor sonunda ama perşembe dizilerimiz çok olucak vatanım sensinde gelince oyüzden yüksek sosyeteyi cumartesiye alsak benimde hafta sonuda dizilerim olmuş olur hem 7 reytingleri görebilir cumartesi @xemrexxx @cookies :Z

Cesur Yürek çok iyi başlamış zaten yeni dizilerin ilk bölüm reytingleri 4-5 olur şuankı en reytingli dizilerde öyle başlamıştır içerde'de 5 ile başlamıştı ayy zaten haftaya 5 reytingi görür rahat 1.cilik alır totelde şuan perşembe zirve için 5 yeterli diğerleri 4 ü geçemiyor çünkü :F
@mrt-06 @Billy Kane @EFE UYSAL

Bodrum Masalı ayy @Bully ve @eskici beyefendiler bana bu hafta sonuclarda haddimi bildiriceklerdi evet söz sizde maç falanda yok bakalım şimdi bahaneniz ne :A :A :A
Büyük bir fark atmamissiniz tekrar geceriz merak etme :A

Ayrica sunu da söylemek isterim en fazla 5 reyting alinan bir günde o da sadece ABC1 grubunda alinmis Bodrum Masali 4 reyting almis ama herkes dizi sanki 2 reyting almis gibi yorumlar yapmis reytingler düsmüs olabilir ama yine gayet iyi reytingler almis yani dizimiz icin sorun yaratacak reytingler degil bunlar persembe de kalsa da devam eder hafta sonuna gitse de devam eder merak etmeyiniz :A

Son düzenleme:
cesur yürek bekleneni fazla verememiş ama kanalını sevindirmiş gibi görünüyor
h.sonu izleyeceğim vakit bulursam

Kördüğüm artıyor yine helal olsun bize! :Z:oley::love1:

Yüksek Sosyete şaşırtmadı o da çok iyiydi dün Allah var. :) :)

Bodrum Masalı iyiydi, çok iyi değildi ondan normaldir yani bu oranları. Umarım kendilerine gelirler bir an önce. :)

Yeter dizisi daha da düşecektir.

Kördüğüm artıyor yine helal olsun bize! :Z:oley::love1:

Yüksek Sosyete şaşırtmadı o da çok iyiydi dün Allah var. :) :)

Bodrum Masalı iyiydi, çok iyi değildi ondan normaldir yani bu oranları. Umarım kendilerine gelirler bir an önce. :)
bodrum masalı benim yazdığım lise dizisi gibi yapmalı ama 2. yazdığım lise dizisiydi

Yüksek Sosyete geçen hafta en çok izlenen diziydi bu haftada 1.olmuş hak ettiğini alıyor sonunda ama perşembe dizilerimiz çok olucak vatanım sensinde gelince oyüzden yüksek sosyeteyi cumartesiye alsak benimde hafta sonuda dizilerim olmuş olur hem 7 reytingleri görebilir cumartesi @xemrexxx @cookies :Z

Cesur Yürek çok iyi başlamış zaten yeni dizilerin ilk bölüm reytingleri 4-5 olur şuankı en reytingli dizilerde öyle başlamıştır içerde'de 5 ile başlamıştı ayy zaten haftaya 5 reytingi görür rahat 1.cilik alır totelde şuan perşembe zirve için 5 yeterli diğerleri 4 ü geçemiyor çünkü :F
@mrt-06 @Billy Kane @EFE UYSAL

Bodrum Masalı ayy @Bully ve @eskici beyefendiler bana bu hafta sonuclarda haddimi bildiriceklerdi evet söz sizde maç falanda yok bakalım şimdi bahaneniz ne :A :A :A
Nasıl olsa kardeş kardeş haftasonuna geçecez biz daha son sözümüzü söylemedik :A

hahah ordada haddinizi bildiririz ayol biz 7 reytingi görürüz siz 3 :A :A :A
7'yi anca rüyanızda görürsünüz :A Ayrıca Yüksek Sosyete Cumartesi Bodrum Masalı da Pazar olur gibi görünüyor şu anlık, Tatlı İntikam yeni senaryosuyla toparladı birazcık, Kanal D dokunmaz bir süre daha :D

7'yi anca rüyanızda görürsünüz :A Ayrıca Yüksek Sosyete Cumartesi Bodrum Masalı da Pazar olur gibi görünüyor şu anlık, Tatlı İntikam yeni senaryosuyla toparladı birazcık, Kanal D dokunmaz bir süre daha :D
biz cumartesiyi çok rahat götürürz be ama bodrum masalı pazarda tutunamaz seviyor sevmiyor o hayat benim birde @mrt-06 nın hayatı gelecek siz ayvayı yediniz bence :A

@mrt-06