10 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

@denizz19 önceden birçok insan sırf reyting yorumu okumak için bu foruma girerdi konuda objektif olmak zorundasın. Senin laubali mesajlarını konuda görmek istemiyoruz ne yazacaksan mesajla altta yaz biseyinde cılkını çıkarıp içine etmeyin
@OzaN sende bu duruma bi el atsan iyi olur
Reyting yorumlarını sen okumak istediğin gibi okuyabilirsin. Bir Pazartesi eğlencemiz var ve dizinin izleyicisiyle falan takılmak için yazıyorum o şekilde. @MasacRE- @batuhankaralar @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @Forumdash ya da X bir kişi bu duruma tepkili değil yani onlar da işin eğlence boyutunda. Ben şimdi bu yorumu yazınca İçerde kötü mü gitmiş oluyor. Zaten reytingler belli görünüyor. :)

Deniz bir tabir var b*kunu çıkarma diye anladın sen. :D

İçerdenin tek rakibi özeti Pazartesi kimse önünde duramaz bu saatten sonra tebrikler tüm ekibe. :)
Tabiri zaten söylemezsin daha niye anladın sen diyorsun o zaman :D Ben işin eğlence kısmındayım bu kadar germeye gerek yok ortamı.

Reyting yorumlarını sen okumak istediğin gibi okuyabilirsin. Bir Pazartesi eğlencemiz var ve dizinin izleyicisiyle falan takılmak için yazıyorum o şekilde. @MasacRE- @batuhankaralar @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @Forumdash ya da X bir kişi bu duruma tepkili değil yani onlar da işin eğlence boyutunda. Ben şimdi bu yorumu yazınca İçerde kötü mü gitmiş oluyor. Zaten reytingler belli görünüyor. :)
Her ne kadar sana katilmasam da neco şaşmazi en iyi oyuncu gören zihniyete karsi yazdiğin icin destekliyorum:A

Eğlenceni yine yap kimse bişey demiyor ama bu konuya onlarca ziyaretçi giriyor konuda objektif ol mesajlarda yine takıl

cok haklısın ben mesela o yorumları okumak için girenlerdenim ama bu şahıs yorumları sürekli çarptırdıgı için sonunda yazmak zorunda kaldım
Kendimden biliyorum sırf bu yorumlar dikkatimi çektiği için üye olmustum forumu sadece üyeler değil ziyaretçilerde takip ediyor

Aynen reyting yorumların sıktı artık @OzaN admini geri istiyoruz uygun vakitte yorumları o yazsın :) Ziyaretçiler isyan etmeye başlamış

deniz misin nesin sen nasıl fesatsın ya beklentinin altındaymıs kç sacmalığı totalde zirveden indi diye deliriyosun dimi eeee allahın parmağı yok çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.üde içeri girer ahahahahahahahahah

Heeey denizmisin kimsin Icerde reytingleriyle ozetiyle zaten rakiplerine dağ vuruyor karadayı reytinginine gelirsek karadayı reytinglerini git araştır paramparça 11 reyting aldığında karadayı 6_7 alıyordu boş konuşulmasın açık net Sezonun dizisi Içerde damgasını vurdu

bu denizz burdan atılmalı
Aynen katılıyorum arkadaşlara modluğu alınıp favori üyeliğe düşürülmeli

Son düzenleme:
Total'de 7 reyting yetersiz, 6 reytingli Kırgın Çiçekler gözdağı veriyor.

AB'de özetine geçilmiş, gözdağı mı kalmış @denizz19 :F

Ben darbelerle yıkılmam daha da güçlenerek kalkarım :A O kadar artist oyuncuyu diziye almışlar 10 reytinge seviniyorlar :F en az 15 almalılar :A
Kenan Imirzali ile karadayi bile 6larda gidiodu cagataya gore cok bile 9 reyting zaten ay yapımla show 2 ci diziye hazırlanıoo atv dusunsun ahahah:X