10 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kim multi üyelik aldı söylesin bakalım :F

Reklamsız reklamsız dediler eee reklamlı yayınladık noldu? Farkı hepten açtık :A @denizz19
@mrt-06 bugunkü brunch görmedim seni, akşama party vardı oraya gelicekmisin :F

@takas @WesTxCoasT oldu mu buyrun düzenledim bu kadar büyütülecek bir şey değilmiş. :)
Yazdıklarını göremedim tüh:( 24. Mesajda yılmışsın :F
Heeey denizmisin kimsin Icerde reytingleriyle ozetiyle zaten rakiplerine dağ vuruyor karadayı reytinginine gelirsek karadayı reytinglerini git araştır paramparça 11 reyting aldığında karadayı 6_7 alıyordu boş konuşulmasın açık net Sezonun dizisi Içerde damgasını vurdu
Bir dizi 3.sezonda diğer dizi yepyeniydi:F İçerde'yi övüceksin diye Karadayı'yı gömme 2 dizinin de yapımcısı benim zaar :A

Halk Deniz'e ayarı vermiş sonunda. :A

İçerde'ye büyük tebrikler dünkü bölüm harikaydı zaten. 3 kuşak reklamımızı vermemize rağmen abc1'de 10'u geçmişiz, ab'de de 10'a dayanmışız. :D Özetimiz de ikinci zaten başka söze gerek yok. :A

Kırgın Çiçekler kendi çapında iyi gidiyor. Uçurum sahnesi totali arttırmış biraz.

Babam ve Ailesi bu zorlu günde gayet iyi oranlar alıyor, böyle gittiği sürece Kanal D'nin diziye dokunmak gibi bir aptallık yapacağını sanmıyorum.

Geçen hafta yükselişe geçen Paramparça, bu hafta yeniden düşmüş. Diziden umut yok gibi bu sezon, ama yurtdışı başarısı hatrına fişi hemen çekilmeyecektir. Ocak - Şubat gibi final yapabilir diye düşünüyorum ben.

Hangimiz Sevmedik kesinlikle daha iyi oranları hak ediyor, maalesef kıymeti bilinmedi dizinin. Ama 2-3 reytingin TRT'ye bir zararı olacağını sanmıyorum, sahip çıkarlar inşallah diziye.

O Ses bu sezon aradığını fazla bulamayacak gibi, zaten benim de izleyesim gelmiyor pek bu sezon.

Taraflı yorumculuk is coming !
Totalde 1 reyting fark yemişiz hala ''başa baş'' diyorsun :A

Aynen reyting yorumların sıktı artık @OzaN admini geri istiyoruz uygun vakitte yorumları o yazsın :) Ziyaretçiler isyan etmeye başlamış

Aynen katılıyorum arkadaşlara modluğu alınıp favori üyeliğe düşürülmeli
Sınır dışı edilmeli !

Reklamsız reklamsız dediler eee reklamlı yayınladık noldu? Farkı hepten açtık :A @denizz19
@mrt-06 bugunkü brunch görmedim seni, akşama party vardı oraya gelicekmisin :F

Yazdıklarını göremedim tüh:( 24. Mesajda yılmışsın :F

Bir dizi 3.sezonda diğer dizi yepyeniydi:F İçerde'yi övüceksin diye Karadayı'yı gömme 2 dizinin de yapımcısı benim zaar :A
Normalde yılmam aslında ama uğraşacak vaktim yok yoğunum bu aralar :D Yoksa hayatta kaldırmazdım :A

Halk Deniz'e ayarı vermiş sonunda. :A

İçerde'ye büyük tebrikler dünkü bölüm harikaydı zaten. 3 kuşak reklamımızı vermemize rağmen abc1'de 10'u geçmişiz, ab'de de 10'a dayanmışız. :D Özetimiz de ikinci zaten başka söze gerek yok. :A

Kırgın Çiçekler kendi çapında iyi gidiyor. Uçurum sahnesi totali arttırmış biraz.

Babam ve Ailesi bu zorlu günde gayet iyi oranlar alıyor, böyle gittiği sürece Kanal D'nin diziye dokunmak gibi bir aptallık yapacağını sanmıyorum.

Geçen hafta yükselişe geçen Paramparça, bu hafta yeniden düşmüş. Diziden umut yok gibi bu sezon, ama yurtdışı başarısı hatrına fişi hemen çekilmeyecektir. Ocak - Şubat gibi final yapabilir diye düşünüyorum ben.

Hangimiz Sevmedik kesinlikle daha iyi oranları hak ediyor, maalesef kıymeti bilinmedi dizinin. Ama 2-3 reytingin TRT'ye bir zararı olacağını sanmıyorum, sahip çıkarlar inşallah diziye.

O Ses bu sezon aradığını fazla bulamayacak gibi, zaten benim de izleyesim gelmiyor pek bu sezon.
Halk kim?

@denjzz

İsyankar değil hoşnut üyeler lazım objektiflikten ödün vermemek gerek. :D
İsyan etmek için foruma girerler sonra daha da çıkamazlar işte ben sana yeni projelerim var diyordum ama siz bana engel olmaya devam edin :A

Normalde yılmam aslında ama uğraşacak vaktim yok yoğunum bu aralar :D Yoksa hayatta kaldırmazdım :A

Halk kim?

İsyan etmek için foruma girerler sonra daha da çıkamazlar işte ben sana yeni projelerim var diyordum ama siz bana engel olmaya devam edin :A
Taraflı konuna tepki gösteren herkes. :A

Zaten reyting yükseltmek için uçurumdan medet uman dizinin kitlesi İçerde izlemesin bir zahmet. :A
Senaryonun gidişatı böyle. Cemre'nin yeni bir hikayesi olması açısından böyle yapılıyor ki bence mantıklı bir hamle. En azından genç oyuncuların erkeksiliğinden yararlanmıyoruz ergen kızları çekmek için :A Çağatay'ın kaslarını ya da boxerını görelim diye izleyenler bile var :F

Senaryonun gidişatı böyle. Cemre'nin yeni bir hikayesi olması açısından böyle yapılıyor ki bence mantıklı bir hamle. En azından genç oyuncuların erkeksiliğinden yararlanmıyoruz ergen kızları çekmek için :A Çağatay'ın kaslarını ya da boxerını görelim diye izleyenler bile var :F
Yok kasmış boxermış bu laflarla dizinin kurgu ve senaryosunun muhteşemliğini gölgeleyemezsin. Bu dizi ergen dizisi değil bi kere aşkın geri planda olduğu bir dizi. Arada da Çağatay'ın nimetlerinden faydalanacaklar tabii olur o kadar, dün de türkü söyledi mesela. :F

Yok kasmış boxermış bu laflarla dizinin kurgu ve senaryosunun muhteşemliğini gölgeleyemezsin. Bu dizi ergen dizisi değil bi kere aşkın geri planda olduğu bir dizi. Arada da Çağatay'ın nimetlerinden faydalanacaklar tabii olur o kadar, dün de türkü söyledi mesela. :F
Çağatay'ın nimetleri nedir ya tövbe tövbe :F

İçerde ab gurubunda coşmuş ayoll :F totel reytingide çok iyi sadece geçen yılın değil son zamanların en totel en dram dizisi olan kırıgn çiçeklerin olduğu gün 1.oluyorsan reytinginin kaç olduğunun önemi yok 7 reytingte gayet iyi 8 e falanda çıkıcak görünüyor ama kırgın çiçekler olmasa şuan pazartesinden gitse zaten totelde 10 olurdu içerde büyük bir iş başarıyor bunuda her dizi yapamaz 😉

Kırgın Çiçekler bu gün foruma gelmeden izleyebildim bir ayarsızlık var geçen haftaya oranla az düşüktü bir iyi bir kötü gidiyor bence nazan hanımın evlatlık konusu pek tutmadı benim ilgimi çekmedi başka konu bulunmalı şu mesudeyle eylülünde her bölüm aynı konuşmalarına gerek yok onun harici kemalim yapmaz ve özellikle güney bu bölümün yıldızıydı :Z