batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,252
- Puanı
- 1,061
Yazdıklarını göremedim tüh 24. Mesajda yılmışsın@takas @WesTxCoasT oldu mu buyrun düzenledim bu kadar büyütülecek bir şey değilmiş.
Bir dizi 3.sezonda diğer dizi yepyeniydi İçerde'yi övüceksin diye Karadayı'yı gömme 2 dizinin de yapımcısı benim zaarHeeey denizmisin kimsin Icerde reytingleriyle ozetiyle zaten rakiplerine dağ vuruyor karadayı reytinginine gelirsek karadayı reytinglerini git araştır paramparça 11 reyting aldığında karadayı 6_7 alıyordu boş konuşulmasın açık net Sezonun dizisi Içerde damgasını vurdu
TRT 1 günlük dizi tutturdu @Billy Kane
26 ADINI SEN KOY TRT 1 17:58:57 19:00:57 1.86 7.67
Sınır dışı edilmeli !Aynen reyting yorumların sıktı artık @OzaN admini geri istiyoruz uygun vakitte yorumları o yazsın Ziyaretçiler isyan etmeye başlamış
Aynen katılıyorum arkadaşlara modluğu alınıp favori üyeliğe düşürülmeli
kırgınları sattın mı 😱Taraflı yorumculuk is coming !
Totalde 1 reyting fark yemişiz hala ''başa baş'' diyorsun
Sınır dışı edilmeli !
İsyankar değil hoşnut üyeler lazım objektiflikten ödün vermemek gerek.Ee o zaman ziyaretçiler isyan etmek için foruma üye olurlar bu da @OzaN için iyi bir durum
Tabiki de hayır sadece bu konuda objektif tarafım ağır bastıkırgınları sattın mı 😱
kırgınlar oyuncularına oy vermeyi unutma plizzTabiki de hayır sadece bu konuda objektif tarafım ağır bastı
Normalde yılmam aslında ama uğraşacak vaktim yok yoğunum bu aralar Yoksa hayatta kaldırmazdımReklamsız reklamsız dediler eee reklamlı yayınladık noldu? Farkı hepten açtık @denizz19
@mrt-06 bugunkü brunch görmedim seni, akşama party vardı oraya gelicekmisin
Yazdıklarını göremedim tüh 24. Mesajda yılmışsın
Bir dizi 3.sezonda diğer dizi yepyeniydi İçerde'yi övüceksin diye Karadayı'yı gömme 2 dizinin de yapımcısı benim zaar
Halk kim?Halk Deniz'e ayarı vermiş sonunda.
İçerde'ye büyük tebrikler dünkü bölüm harikaydı zaten. 3 kuşak reklamımızı vermemize rağmen abc1'de 10'u geçmişiz, ab'de de 10'a dayanmışız. Özetimiz de ikinci zaten başka söze gerek yok.
Kırgın Çiçekler kendi çapında iyi gidiyor. Uçurum sahnesi totali arttırmış biraz.
Babam ve Ailesi bu zorlu günde gayet iyi oranlar alıyor, böyle gittiği sürece Kanal D'nin diziye dokunmak gibi bir aptallık yapacağını sanmıyorum.
Geçen hafta yükselişe geçen Paramparça, bu hafta yeniden düşmüş. Diziden umut yok gibi bu sezon, ama yurtdışı başarısı hatrına fişi hemen çekilmeyecektir. Ocak - Şubat gibi final yapabilir diye düşünüyorum ben.
Hangimiz Sevmedik kesinlikle daha iyi oranları hak ediyor, maalesef kıymeti bilinmedi dizinin. Ama 2-3 reytingin TRT'ye bir zararı olacağını sanmıyorum, sahip çıkarlar inşallah diziye.
O Ses bu sezon aradığını fazla bulamayacak gibi, zaten benim de izleyesim gelmiyor pek bu sezon.
İsyan etmek için foruma girerler sonra daha da çıkamazlar işte ben sana yeni projelerim var diyordum ama siz bana engel olmaya devam edin@denjzz
İsyankar değil hoşnut üyeler lazım objektiflikten ödün vermemek gerek.
Taraflı konuna tepki gösteren herkes.Normalde yılmam aslında ama uğraşacak vaktim yok yoğunum bu aralar Yoksa hayatta kaldırmazdım
Halk kim?
İsyan etmek için foruma girerler sonra daha da çıkamazlar işte ben sana yeni projelerim var diyordum ama siz bana engel olmaya devam edin
Benim bu ara uğraşacak pek vaktim yok yoksa o tepkilerin hepsini püskürtürüm o yüzden arabulucu tavır üstlendimTaraflı konuna tepki gösteren herkes.
Olması gereken de o zaten İçerde'ye biat etmen güzel.Benim bu ara uğraşacak pek vaktim yok yoksa o tepkilerin hepsini püskürtürüm o yüzden arabulucu tavır üstlendim
İçerdeye biat etmek mi Çağatay'ın boxer'ına tav olan kitleyle aynı diziyi izlemem benOlması gereken de o zaten İçerde'ye biat etmen güzel.
Zaten reyting yükseltmek için uçurumdan medet uman dizinin kitlesi İçerde izlemesin bir zahmet.İçerdeye biat etmek mi Çağatay'ın boxer'ına tav olan kitleyle aynı diziyi izlemem ben
Senaryonun gidişatı böyle. Cemre'nin yeni bir hikayesi olması açısından böyle yapılıyor ki bence mantıklı bir hamle. En azından genç oyuncuların erkeksiliğinden yararlanmıyoruz ergen kızları çekmek için Çağatay'ın kaslarını ya da boxerını görelim diye izleyenler bile varZaten reyting yükseltmek için uçurumdan medet uman dizinin kitlesi İçerde izlemesin bir zahmet.
Yok kasmış boxermış bu laflarla dizinin kurgu ve senaryosunun muhteşemliğini gölgeleyemezsin. Bu dizi ergen dizisi değil bi kere aşkın geri planda olduğu bir dizi. Arada da Çağatay'ın nimetlerinden faydalanacaklar tabii olur o kadar, dün de türkü söyledi mesela.Senaryonun gidişatı böyle. Cemre'nin yeni bir hikayesi olması açısından böyle yapılıyor ki bence mantıklı bir hamle. En azından genç oyuncuların erkeksiliğinden yararlanmıyoruz ergen kızları çekmek için Çağatay'ın kaslarını ya da boxerını görelim diye izleyenler bile var
Çağatay'ın nimetleri nedir ya tövbe tövbeYok kasmış boxermış bu laflarla dizinin kurgu ve senaryosunun muhteşemliğini gölgeleyemezsin. Bu dizi ergen dizisi değil bi kere aşkın geri planda olduğu bir dizi. Arada da Çağatay'ın nimetlerinden faydalanacaklar tabii olur o kadar, dün de türkü söyledi mesela.