Güzel olmus ama bu bölümde ben neden yoktum
Komadasınız hastahanedesinizGüzel olmus ama bu bölümde ben neden yoktum
Ne oldu bizeKomadasınız hastahanedesiniz
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canlı bomba patladı öceki bölümde bombalı börek patladıNe oldu bize
umut fettuhlahçı aslında maskeli darbeciye çalışıyorTurkish Kebap
Umut kebap olacakmış
Fena bölüm değil
Hee dogru ya o bomba bize patlamisti öldürme bizi amacanlı bomba patladı öceki bölümde bombalı börek patladı
anladım abd büyük elçisinin rus büyük elçisinin düzenlediği suikaste nediyorsun @eskiciHee dogru ya o bomba bize patlamisti öldürme bizi ama
Suikastler yine fena bu bölüm baya olayli olmus onlarin arasinda da savas cikart benceanladım abd büyük elçisinin rus büyük elçisinin düzenlediği suikaste nediyorsun @eskici
hedefleri türkiye ve rusya arasında diplomatik kriz çıkartmak f16 krizi gibiSuikastler yine fena bu bölüm baya olayli olmus onlarin arasinda da savas cikart bence
Sen krizi abd ye yasat biraz korksunlarhedefleri türkiye ve rusya arasında diplomatik kriz çıkartmak f16 krizi gibi
merak etme polis abd büyük elçisinin birtek engin bunlardan habersiz bidahaki bölümde ekip amerikan büyük elçisi tuzak kuracak aylinin doğum gününde nesrin çınar tutuklanıcak ekibe saldırı olucakSen krizi abd ye yasat biraz korksunlar
Gelecek bölüm daha da fena olacak diyorsun yanimerak etme polis abd büyük elçisinin birtek engin bunlardan habersiz bidahaki bölümde ekip amerikan büyük elçisi tuzak kuracak aylinin doğum gününde nesrin çınar tutuklanıcak ekibe saldırı olucak
evet aylin doğumgününde tutuklanıcak buna sebep olan asayiş başkanı arif sağlamın kardeşi servet sağlam darbecilerle çalışıyor aylin tutuklamıştı onu aylinle nişanlanıcaktıGelecek bölüm daha da fena olacak diyorsun yani
Kim nisanlanacakti Aylin'leevet aylin doğumgününde tutuklanıcak buna sebep olan asayiş başkanı arif sağlamın kardeşi servet sağlam darbecilerle çalışıyor aylin tutuklamıştı onu aylinle nişanlanıcaktı
aylin değil ekip tutuklamıştı ali kelepçeyi takmıştı galiba serveteevet aylin doğumgününde tutuklanıcak buna sebep olan asayiş başkanı arif sağlamın kardeşi servet sağlam darbecilerle çalışıyor aylin tutuklamıştı onu aylinle nişanlanıcaktı
servet sağlam araba hırsızı şebekesinin başı arka sokakların 14.bölümdeKim nisanlanacakti Aylin'le
evet arifinde soy adı aynı sağlamaylin değil ekip tutuklamıştı ali kelepçeyi takmıştı galiba servete