Yiğitt'ten Veda!

Birde yurt dışına kaçarmışsın. :A Duyumlarıma göre @denizz19 gitmeni bekliyormuş adminliği devr almak için. :A

Ama bence Deniz tek başına iktidar olmamalı en iyisi koalisyon diye düşünüyorum forum için. :A
Gittiğinde bu Ozan kapıları sıkıca kitler bizi de dışarı atar ne vermesi :A

Ne partisi bee :A

Yani ortam nasıldır çok merak ediyorum, neler olacak o da ayrı merak. Ne duygularda olduğumu bilemezsiniz. Atacan seni de görecez. :T:

Daha belli değil acemi 21 Ekim'de belli olacak. Bir iki gün erken/geç olabilir. 20-25 gün boyunca acemi, ardından usta birliğe dagıtacaklar.

Eyvallah, sağolasın. Benim de hakkım varsa helal olsun, yeniden görüşmek dileğiyle. :bhr:
Hadi bakalım inşallah iyi yerlerde hayat boyu unutamayacağın anılarla dolu iyi insanlarla geçireceğin bir zaman dilimi olsun.
Bir şekilde bildir bize nerelere gittiğini. :)

Kusur derken kırışık buruşuklukların her halde ama onlar ile barışık yaşa.:A
şimdi ben vurucam ağzına hemde oklavamla :A :A :A
oklava.jpeg

Ne partisi bee :A

Yani ortam nasıldır çok merak ediyorum, neler olacak o da ayrı merak. Ne duygularda olduğumu bilemezsiniz. Atacan seni de görecez. :T:

Daha belli değil acemi 21 Ekim'de belli olacak. Bir iki gün erken/geç olabilir. 20-25 gün boyunca acemi, ardından usta birliğe dagıtacaklar.

Eyvallah, sağolasın. Benim de hakkım varsa helal olsun, yeniden görüşmek dileğiyle. :bhr:
birisi daha pelinlik yapmasında @Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06