bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,394
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Eyvallah, teşekkür ederim. Her şey için. Kendine iyi bak, yeniden görüşmek dileğiyle.Allah yardımcın olsun, özleneceksin yokluğunda. Umarım çabucak bitiverir.
Kendi düşüncendir, saygı duyarım. Ben seni ilk baştan beri sever ve sayarım. Hiç hatanı da görmemişimdir, dediğin gibi hiç tartışmamız da olmadı. Neyse çok teşekkür ederim, sen de kendine çok iyi bak. Umarım yeniden görüşürüz.Açık ve net konuşmayı seven biriyim onun için sana karşı açık olacağım. İlk geldiğin zamanlar sevdiğim, saydığım bir üyeydin ama son zamanlarda biraz soğuma oldu herhalde siyasi görüşten olmalı. Ama her şeye rağmen aramızda Allah'a şükür ne bir tartışma ne de ters bir şey oldu. Yani kısacası sana nötrüm [emoji2] ama Allah var gitmeni istemezdim.
Konu vatan ise gerisi teferruattır kardeşim güle güle git güle güle gel. Dualarımız sen ve senin gibi vatan evlatlarıyla. Varsa hakkım helal olsun. Sende helal edersen çok sevinirim [emoji2] Allah'a emanet kardeşim.
Eyvallah Çiko, sağolasın. Bensiz sıkıcı olacak ama siz canlandırirsiniz, uzun süredir biliyordun sonuçta gideceğimi. Hem sana parlakları bırakıyorum @vadikızı ile birlikte, rahat rahat kullanın.güle güle git gel inş @Yiğitt
kısa dönem olmasından dolayı bu yaz gelirsin sanırım öyle demiştin kazasız belasız gider gelirsin inş sensiz forum sıkcıda olucak
Hahaha aynen Emrecigim, dua et de yakışıklı bulmayayım orada. Gelince seninkilere kalmak lazım. Kendine iyi bak, kimseye de aldırma. Aynen devam. Görüşmek dileğiyle yeniden.
Eyvallah Çiko, sağolasın. Bensiz sıkıcı olacak ama siz canlandırirsiniz, uzun süredir biliyordun sonuçta gideceğimi. Hem sana parlakları bırakıyorum @vadikızı ile birlikte, rahat rahat kullanın.
Hahaha aynen Emrecigim, dua et de yakışıklı bulmayayım orada. Gelince seninkilere kalmak lazım. Kendine iyi bak, kimseye de aldırma. Aynen devam. Görüşmek dileğiyle yeniden.
@Yiğitt parlakların madenine gidiyor ohh ne güzel
kız sen de git bence hatta kzuey ırak a göndersinler seni@Yiğitt parlakların madenine gidiyor ohh ne güzel
kız sen de git bence hatta kzuey ırak a göndersinler seni
Oh olsun Çiğdem sana, böyle acısını çıkarırım işte.@Yiğitt parlakların madenine gidiyor ohh ne güzel
@Yiğitt parlakların madenine gidiyor ohh ne güzel
nerede yapacağın ne zaman belli olucakOh olsun Çiğdem sana, böyle acısını çıkarırım işte.
hhahah olmaz orada ne işim var benim erkekler bile artık gitmek istemiyor bedelli çıkmışNe kadar içlendin öyle. Sende erkek kılığına gir git bence.
Grupta on kere sordunuz on kere cevapladım. Okumuyon herhalde sen mesajları.nerede yapacağın ne zaman belli olucak
hhahah olmaz orada ne işim var benim erkekler bile artık gitmek istemiyor bedelli çıkmış
Kelebeğin Rüyası filminde öyle yapıyordu ya Belçim BilginNe kadar içlendin öyle. Sende erkek kılığına gir git bence.
Eyvallah kardeşim, çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak, yeniden görüşmek dileğiyle.Fazla konuşmasak da özleyeceğim seni be adaş 🙁 Allah yardımcı olsun, sağ salim git gel inşallah
Çok teşekkür ederim Harun'um, sağolasın. Zaten görüşeceğiz. O nedenle sıkıntı yok.Hayırlısı ile git gel. Hemencecik gel. @Yiğitt
1 defa belli olmadı dediğini hatırlıyorum dahada ahtırlaıyorum vllaGrupta on kere sordunuz on kere cevapladım. Okumuyon herhalde sen mesajları.
Kelebeğin Rüyası filminde öyle yapıyordu ya Belçim Bilgin
Eyvallah kardeşim, çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak, yeniden görüşmek dileğiyle.
Çok teşekkür ederim Harun'um, sağolasın. Zaten görüşeceğiz. O nedenle sıkıntı yok.
Belli olduğunda mesaj yoluyla ulaştıracağım bilgiyi sana1 defa belli olmadı dediğini hatırlıyorum dahada ahtırlaıyorum vlla
bunuyorum galiba @sokak sanati gibiBelli olduğunda mesaj yoluyla ulaştıracağım bilgiyi sana
(Daha dün konuştuk, nasıl unutursun?)
Ayne görüşeceğiz. Sabırsızlıkla bekliyorum. 🙄Grupta on kere sordunuz on kere cevapladım. Okumuyon herhalde sen mesajları.
Kelebeğin Rüyası filminde öyle yapıyordu ya Belçim Bilgin
Eyvallah kardeşim, çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak, yeniden görüşmek dileğiyle.
Çok teşekkür ederim Harun'um, sağolasın. Zaten görüşeceğiz. O nedenle sıkıntı yok.
Bir B12 lazım sana birde birisini taklit ediyon bazı mesajlarında anlarsın. O sendroma da yakalanmada.bunuyorum galiba @sokak sanati gibi