Yok 9dkymiş Hanifeye uyuzum
Bu kadın zuhal topalın bu sezon ilk bölümünde vardı. Sonra noldu bilmiyorum
unlu getirme modasini esra yapmisti ilkŞafak Sezer ve Sermiyan Midyat Evleneceksen Gel'e katılmış bugün.
http://www.showtv.com.tr/programlar/sahneler/evleneceksen-gel-sezon-1-bolum-24-izle/1672/0/25451
eminmisin demir konusunda? gecen esranin aciklamalarini paylastigin videoda o demir diyordu zuhal bizi tehtid ediyor buraya cikmayalim diye. eger suan stardaki zuhale gecmisse demekki gercekten tehtid yuzunden oraya gectiZaten öyle olacağı belliydi.
Dün gördüm onu, @Forumdash Demir'den haberin var mı? Zuhal kapmış.
Biri de çıkıp demedi mi otobüs şoförünü nikah memuru diye çıkarttınız bu oyun değil miydi diye. Ben olsam derdim ama sesi kesiyorlar işte kimse anlamazdı.
Seda çağırmamıştır bence film tanıtımı için Sermiyan rica etmiştir.unlu getirme modasini esra yapmisti ilk
sedaninki reytingi yukseltme cabalari
eminmisin demir konusunda? gecen esranin aciklamalarini paylastigin videoda o demir diyordu zuhal bizi tehtid ediyor buraya cikmayalim diye. eger suan stardaki zuhale gecmisse demekki gercekten tehtid yuzunden oraya gecti
ben nedense daha hic zuhali starda görmedim. genelde o saatlerde odamda izliyorum orda eurostari yapamamistim. galiba ondan denk gelmedim. haftaya salondan bakayim bi atmosferi dekorasyonu dialoglar nasil bakayim.Seda çağırmamıştır bence film tanıtımı için Sermiyan rica etmiştir.
Evet sana attığım videoya bir daha baktım saç tipi değişik ama o adam aynı adam, saç stilini değiştirmiş. Haklısın, acaba programa gelmeleri için tehdit mi ettiler. @Forumdash
Ya da para mı verdiler çünkü bu videoda Zuhal'in ekibine bayağı tepkili gözüküyor.
Youtube'ye bölümleri yüklüyorlar bakabilirsin, Avrupa'ya kapalı mı? Bazı videoları yurt dışına kapatıyorlar nedense.ben nedense daha hic zuhali starda görmedim. genelde o saatlerde odamda izliyorum orda eurostari yapamamistim. galiba ondan denk gelmedim. haftaya salondan bakayim bi atmosferi dekorasyonu dialoglar nasil bakayim.
bence kesin tehtid var. para olacagini sanmiyorim. öyle cok populer degil. parayi esrayi kötulesin diye verirler
Demire güvenmiyorum. Esra ona klip bile çekmiş. 2 hedefim vardı diyor zuhalde. Birini gerçekleştirdim diyor(klipti galiba) 2.hedefi evlenmekmiş. Onu da gerçek evlilik programı "zuhalde" yapacakmişSeda çağırmamıştır bence film tanıtımı için Sermiyan rica etmiştir.
Evet sana attığım videoya bir daha baktım saç tipi değişik ama o adam aynı adam, saç stilini değiştirmiş. Haklısın, acaba programa gelmeleri için tehdit mi ettiler. @Forumdash
Ya da para mı verdiler çünkü bu videoda Zuhal'in ekibine bayağı tepkili gözüküyor.
frekvans degisti ve bizim evde iki tane dijital var (adi herneyse) birini kolaylikla yukledim digeri olmadi nedense.Youtube'ye bölümleri yüklüyorlar bakabilirsin, Avrupa'ya kapalı mı? Bazı videoları yurt dışına kapatıyorlar nedense.
İlk geldiğinde bir iki laf dokundurdu aslında, Zuhal aradığın aşkı hala bulamadın mı falan dedi onu da oraya getirtmelerinin amacı Esra'yı kötülemek. Ama cidden bu iş iyice cılkından çıktı iki sezon önce bu işi Esra - Seda yapıyordu ve hiç böyle olaylar görmedik ne zaman Zuhal başladı bu aday çalmalar moda oldu bunu başlatan da Zuhal oldu zaten, adaylarının çoğu Esra'dandı.
He ya o lafta komediydi cidden gerçeklik paçalarından akıyor.Demire güvenmiyorum. Esra ona klip bile çekmiş. 2 hedefim vardı diyor zuhalde. Birini gerçekleştirdim diyor(klipti galiba) 2.hedefi evlenmekmiş. Onu da gerçek evlilik programı "zuhalde" yapacakmiş
Hanife geçen programda zuhale şey diyor "artık oynamaktan sıkıldım" diyor. Zuhal öncesinde gülüyordu. Sonra o lafı diyince bi susuyır zuhal sonra hanife cümleyle toparlıyor. Gerçek evlendirme programı "esas" evlendirme programı diyerek toparlıyor.
Manyak mı bu hanife? Esradayken ikisi yine birliktemiydilerHe ya o lafta komediydi cidden gerçeklik paçalarından akıyor.
Bana kalırsa birkaç ay içinde Hanife de Esra'ya dönecek son zamanlarda suratı hep asık birde çoğu zaman programa gelmemeye başladı. Umut da gittiğine göre Hanife peşini bırakmaz.
Hanife ile Umut birkaç defa denediler Zuhal zamanında 2 defa denediler, Esra'dayken de yakınlaşma olduğunu hatırlıyorum. Hanife'nin gönlü bence hala Umut'ta. Şaduman abla gibi konuştum.Manyak mı bu hanife? Esradayken ikisi yine birliktemiydiler
Ben hiç hatırlamıyorum gerçi geçen sene Nevruzdan sonra takip etmeye başladım ya o da ayrı konuHanife ile Umut birkaç defa denediler Zuhal zamanında 2 defa denediler, Esra'dayken de yakınlaşma olduğunu hatırlıyorum. Hanife'nin gönlü bence hala Umut'ta. Şaduman abla gibi konuştum.
Müjgan ablam benim
ayoll kadın 15 dakikadır seda sayan yalakalığı yapıyor seda sayan esrayı avukatmı tutmuşSeda çağırmamıştır bence film tanıtımı için Sermiyan rica etmiştir.
Ne yalakalığı ablacım, teşekkür ediyor. Kadırgalım Esra'yı Zuhal ve ekibinden korudu, minnet duyuyor işte.ayoll kadın 15 dakikadır seda sayan yalakalığı yapıyor seda sayan esrayı avukatmı tutmuş
sen kendini savunsana sedanın dili yokmu her 5 cümlesinden 3 cümlesi seda sayan olmuş avukatlığada başlamış
15 dakıka minnetmi olur 1 defa söyler kapatırsın seda seda yani ciddiye alamadım esrayı sırf bu yüzden kusura bakmasınNe yalakalığı ablacım, teşekkür ediyor. Kadırgalım Esra'yı Zuhal ve ekibinden korudu, minnet duyuyor işte.