Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Sonuçları

Ben hiç haksızlık yapmıyorum. Ziynete veriyorum hakkını ama şarkıyı dahi dinlediğine inanmadığım tipler var tepkim o kişiye. Sende aslında bunu biliyorsun.
Ayrıca itirafı sen yaptın demedim. Bu itirafı yapan bunu görsün ilk önce dedim.

Umut ben şarkıları dinlemeden oy vermem asla hmde:F

@Aserat oyları
10 -Sezen Aksu
9 - Pinhani
8 - Gökhan Türkmen
7 - Erkin Koray
6 - Burcu Güneş
5 - Model
4 - Merve Özbey
3 - Gülşen
2 - Ziynet Sali
1 - Ezo

Ben de teşekkür etmiştim sana beğenmedin pis. ss Bi elenemedi gitti şu Pinhani de elen de derslerine konsantre ol. :A
Ay zaten sırf sonuçlar açıklanacak diye girdim oyları bile bugün akşam yolladım :F

Yani neredeyse hiç girmiyorum :F

@Harunnn60 gelmişken oyunu açıklıyorum dövün ayol :A

@Harunnn60 oyları
1 puan Erkin Koray - Fesuphanallah
9 puanpuan Sezen Aksu - Onursuz Olmasın Aşk
4 puan Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim
3 puan Ziynet Sali - Belli
8 puanModel - Makyaj
6 puan Pinhani - Dön Bak Dünyaya
5 puan Gülşen - Saklandım İzlerinde
2 puanEzo - Sa Kalbim
7 puan Merve Özbey - Topsuz Tüfek
😕 😕 Yorumsuz kaldım.

@Aserat bana bunlarla gel işte at bakalım dizinin yeni bölümünün linkini. :F

turkuaz ve atacan oyları kaldı bu arada 2 haftadır kavga olmuyor diyen @mrt-06 nazar getirdi konuma :A :A :A

Pinhani son oylarla kurtardı gibi görünüyor. Zaten bu şarkısıyla elenseydi ben daha da bu yarışmaya oy moy vermezdim :A

@turkuazz oyları
Erkin Koray-9
Gülşen-8
Ziynet Sali-7
Model-6
Merve Özbey-5
Gökhan Türkmen-4
Sezen Aksu-3
Pinhani-2
Burcu Güneş-1

Ben hiç haksızlık yapmıyorum. Ziynete veriyorum hakkını ama şarkıyı dahi dinlediğine inanmadığım tipler var tepkim o kişiye. Sende aslında bunu biliyorsun.
Ayrıca itirafı sen yaptın demedim. Bu itirafı yapan bunu görsün ilk önce dedim.
Ben haksızlık yapıyorsun demedim zaten yarışmacılarıma karşı bir saldırganlığın oluyor her seferinde. Yani sadece tek sorun vadikızının bana verdiği puan mı eğer öyleyse @vadikızı senin de yanında söylüyorum oy kullanmazsan bundan sonra sevinirim yani. Yarışma bitene kadar oy kullanma hatta o şekilde devam edelim. Madem görülen bir haksız ortam söz konusu. Konuşmalarımızdan sonra itiraf lafını ortaya atıyorsun ama bana söylememiş oluyorsun inanayım mı şimdi buna yapma lütfen. :) Ben Çiğdem'e söyleyeceğim varsa onun yüzüne karşı söylüyorum zaten gizlim saklım olmaz. Bunu @Çiğdem- kendisi de bilir zaten. O sebeple kandırmamıza gerek yok birbirimizi boşver dediğim gibi benim kafama taktığım bir şey değil. Çok 1.lik gördüm ben yani eğlencesine devam ediyoruz :)