Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Sonuçları

@Felon Gökhan slow adamdır diyon iyi puan verdiğin tek şarkım hareketli şarkımdı.

Bir şey merak ediyorum ben Ziynet ile yarışsam her hafta tam puana yakın puan veren isim banada aynı puanları verirmiydi.:D Burası sanal olabilir ama buda hak be canım.

ziynete yüksek oy verenlerden biri olarak diyorum ki bende sende yarışsan
yine oyum yüksek olur ben @denizz19 a oy vermiyorum ziynete veriyorum
artık şunu anlayın ya:F:F

@ozgur2113 oyları
9 puan: Erkin Koray
8 puan: Sezen Aksu
7 puan: Gökhan Türkmen
6 puan: Merve Özbey
5 puan: Ziynet Sali
4 puan: Model
3 puan: Ezo
2 puan: Gülşen
1 puan: Burcu Güneş

Ziynete tam vermemiş ama o dediğin kişi Erkin'e tam puan vermiş :)

Ben genel bir şeyden bahsediyorum. Haksızlık yaptığı çok bariz. All Starda Hande ile yarışan Envere sen hande ile yarıştığında verdiği puanlarla çok azını verdi. Yani bu kadar haksızlığı gözümüze sokması doğru gelmiyor bana ayrıca Çiğdeme haksızlık yapıyor lafı ortalıkta dolanırken.

Ben genel bir şeyden bahsediyorum. Haksızlık yaptığı çok bariz. All Starda Hande ile yarışan Envere sen hande ile yarıştığında verdiği puanlarla çok azını verdi. Yani bu kadar haksızlığı gözümüze sokması doğru gelmiyor bana ayrıca Çiğdeme haksızlık yapıyor lafı ortalıkta dolanırken.
doğru yada yanlıs kimsenin oyuna bilemez birşey söyleyememki ben napayım cnm survivordada tarkan kuzu kuzu larla seni gidi fındık kıran şımarıkla eleniyordu şarkı türkiyeyi bırak avrupanın en iyi şarkılardan sunucu kanıtı yoksa ne yapsın :F

@ozgur2113 oyları
9 puan: Erkin Koray
8 puan: Sezen Aksu
7 puan: Gökhan Türkmen
6 puan: Merve Özbey
5 puan: Ziynet Sali
4 puan: Model
3 puan: Ezo
2 puan: Gülşen
1 puan: Burcu Güneş

@Çiğdem- yarın sabah bir kalkamayım kulakların çok çınlayacak. :A Kaç kişi kaldı?
6 oy kaldı 15-20 dakıkaya açıklarız dayan cnm :A

Neyse bu konuda konuşmayacağım :)