Oh süper yapıyor dizi dediğin rakiplerine karşı aynı reaksiyonu göstermeliGeçen hafta "4 kuşak reklamını vererek rakibinden korkmadığını gösteren" Kırgınlar bu hafta reklamsız gidiyormuş. @denizz19 @xemrexxx @Forumdash
Oh süper yapıyor dizi dediğin rakiplerine karşı aynı reaksiyonu göstermeliGeçen hafta "4 kuşak reklamını vererek rakibinden korkmadığını gösteren" Kırgınlar bu hafta reklamsız gidiyormuş. @denizz19 @xemrexxx @Forumdash
Tehtitle sen de gemini yürütüyon korsan seniKırgın Çiçeklere geçecekmiş @Aserat yoksa senaryosunu okumama tehditi yaptım
Benim de okumam mümkün değilGeçen hafta "4 kuşak reklamını vererek rakibinden korkmadığını gösteren" Kırgınlar bu hafta reklamsız gidiyormuş. @denizz19 @xemrexxx @Forumdash
Hiç de öyle bir şey konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Yani Twitter'daki konuşmaları getirip herkese gösteririm, Kırgınlar'ı izlemem mümkün değil.
Kırgınlar madem rakiplerinden korkmuyorsa neden reklamsız gidiyor?Oh süper yapıyor dizi dediğin rakiplerine karşı aynı reaksiyonu göstermeli
İkisi ayrı meseleler. Beni az çok tanıdıysan hakiki AB izleyicisi olduğumu bilirsin.Benim de okumam mümkün değil
Reklama girdik şimdi siz hala yayındasınız sanırım. ayrıca ona korkmak denmez eşit şartlarda savaş denirKırgınlar madem rakiplerinden korkmuyorsa neden reklamsız gidiyor?
Cevap: Zirveye bir daha ulaşamama endişesi.
İkisi ayrı meseleler. Beni az çok tanıdıysan hakiki AB izleyicisi olduğumu bilirsin.
Sen izlemezsin o totalin dibini az cok kalite nedir biliyonGeçen hafta "4 kuşak reklamını vererek rakibinden korkmadığını gösteren" Kırgınlar bu hafta reklamsız gidiyormuş. @denizz19 @xemrexxx
Ahahaha @denizz19'a geçen hafta söylediğim teori reyting sayfasında duruyor Reklamsız gideceklerini biliyordum şaşirmadım
@Forumdash
Hiç de öyle bir şey konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Yani Twitter'daki konuşmaları getirip herkese gösteririm, Kırgınlar'ı izlemem mümkün değil.
Bizde verdikReklama girdik şimdi siz hala yayındasınız sanırım. ayrıca ona korkmak denmez eşit şartlarda savaş denir
Hayır biz de reklama girdik. Şimdi bu korku değil de ne?Reklama girdik şimdi siz hala yayındasınız sanırım. ayrıca ona korkmak denmez eşit şartlarda savaş denir
Geçen haftaki gibi 3 kuşak reklam verip neden zirveden inelim ki şimdi şartlar eşit yarın görelim gerçekleri.Hayır biz de reklama girdik. Şimdi bu korku değil de ne?
Benim demek istediğim İçerde'nin reklamsız yayınlanmasını ikide bir eleştirirken Kırgınlar aynı şeyi yapınca sessiz kalman.Geçen haftaki gibi 3 kuşak reklam verip neden zirveden inelim ki şimdi şartlar eşit yarın görelim gerçekleri.
Biz aynen bu tweet'i yazsak bu kadar fav alamayız ama tabii adıyla bile yeri göğü yıkan biri olunca normal.
şu an sonuçlara konsantreyim ne demek istedi orada
Bu arada Çetin Tekindor da TT olmuş. Maşallah dizi kendisinin yanı sıra bir de oyuncularını TT yapıyor.
Reklam içinşu an sonuçlara konsantreyim ne demek istedi orada
Geçen hafta dizinin adı, çağatay, çetin tekindor ve rıza kocağlu tt olmuştuBiz aynen bu tweet'i yazsak bu kadar fav alamayız ama tabii adıyla bile yeri göğü yıkan biri olunca normal.
Bu arada Çetin Tekindor da TT olmuş. Maşallah dizi kendisinin yanı sıra bir de oyuncularını TT yapıyor.
total gitti @denizz19 ham yaptı totali benceBölüm süperdi, yarın 10 reytingimiz garanti anti fanboylar çatlasın
Totalde en az 2 puan fark atacağız, sabah görüşürüzTotal bizim yarın
O Ses Türkiye hayırlısıyla seyirci çalacak sizdenTotalde en az 2 puan fark atacağız, sabah görüşürüz