Show İçerde - Dizi Yorumları

Geçen hafta "4 kuşak reklamını vererek rakibinden korkmadığını gösteren" Kırgınlar bu hafta reklamsız gidiyormuş. :A @denizz19 @xemrexxx @Forumdash

Hiç de öyle bir şey konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Yani Twitter'daki konuşmaları getirip herkese gösteririm, Kırgınlar'ı izlemem mümkün değil. :A
Benim de okumam mümkün değil :A

Kırgınlar madem rakiplerinden korkmuyorsa neden reklamsız gidiyor?

Cevap: Zirveye bir daha ulaşamama endişesi. :A

İkisi ayrı meseleler. Beni az çok tanıdıysan hakiki AB izleyicisi olduğumu bilirsin. :A
Reklama girdik şimdi siz hala yayındasınız sanırım. :A ayrıca ona korkmak denmez eşit şartlarda savaş denir :D

Geçen hafta "4 kuşak reklamını vererek rakibinden korkmadığını gösteren" Kırgınlar bu hafta reklamsız gidiyormuş. :A @denizz19 @xemrexxx
Ahahaha @denizz19'a geçen hafta söylediğim teori reyting sayfasında duruyor :F Reklamsız gideceklerini biliyordum şaşirmadım :F

@Forumdash

Hiç de öyle bir şey konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Yani Twitter'daki konuşmaları getirip herkese gösteririm, Kırgınlar'ı izlemem mümkün değil. :A
Sen izlemezsin o totalin dibini :Aaz cok kalite nedir biliyon :A

Reklama girdik şimdi siz hala yayındasınız sanırım. :A ayrıca ona korkmak denmez eşit şartlarda savaş denir :D
Bizde verdik :X

Geçen haftaki gibi 3 kuşak reklam verip neden zirveden inelim ki şimdi şartlar eşit yarın görelim gerçekleri. :A
Benim demek istediğim İçerde'nin reklamsız yayınlanmasını ikide bir eleştirirken Kırgınlar aynı şeyi yapınca sessiz kalman. :A

Sarp açığa çıkarsa kardeşlik olayı hızlıca patlar ve dizi kendi sonunu hazırlar

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah kimse dizi hakkında yorum yapmıyor tebrikler yani

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz aynen bu tweet'i yazsak bu kadar fav alamayız ama tabii adıyla bile yeri göğü yıkan biri olunca normal. :A

şu an sonuçlara konsantreyim ne demek istedi orada:F
Bu arada Çetin Tekindor da TT olmuş. Maşallah dizi kendisinin yanı sıra bir de oyuncularını TT yapıyor. :A

şu an sonuçlara konsantreyim ne demek istedi orada:F
Reklam için :X

Biz aynen bu tweet'i yazsak bu kadar fav alamayız ama tabii adıyla bile yeri göğü yıkan biri olunca normal. :A

Bu arada Çetin Tekindor da TT olmuş. Maşallah dizi kendisinin yanı sıra bir de oyuncularını TT yapıyor. :A
Geçen hafta dizinin adı, çağatay, çetin tekindor ve rıza kocağlu tt olmuştu :A