Hayat Bazen Tatlıdır - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Keşke Hayat Bilgisi'nden birkaç isim olsaydı. Ayrıca ifaden çok yanlış ne vol 2'si Hayat Bilgisi'nin vol 2'si olamaz, o efsaneliğe hiçbir dizi yaklaşamaz. :D

Bekliyoruz bu diziyi de. :D
Yani tema ve benzerlik olarak dedim yoksa Hayat Bilgisi'ne hakaret olduğunun farkındayım. Ama başroldeki hocanın kardeşi olmasından bile Gani Müjde'nin yeni bir tekrar silsilesine giriştiği ortada. :A

Keşke Hayat Bilgisi'nden birkaç isim olsaydı. Ayrıca ifaden çok yanlış ne vol 2'si Hayat Bilgisi'nin vol 2'si olamaz, o efsaneliğe hiçbir dizi yaklaşamaz. :D

Bekliyoruz bu diziyi de. :D
ufuk bey bildiğin amil bey olmuş ayoll fırlama müdür yanındaki sulandığı kadında sevda öğretmen :A oraya atanan hocaya ününüz sizden önce geldi diyor afet amil beyin repliklerinin aynısı öğrencilerin gelen bayan hocaya yaptıkları ttalı hayat ooley şeyleri afet hoca oley şeyinin kopyası kırar kıramaz diyorlar varmısın arif yada beton gibi bir karakterde var anlaşılan :A

kısaca bukadar özentilik olmaz ama istedikleri kadar kopyalasınlar hiçbiri bir pikaçu, kopil ,ortega veya varmısın arif etmez yamuk yumup itici öğrencileri doldurmuşlar bu öğrencilere ısınacağımı hiç ama hiç sanmıyorum öğrenci seçimleri fiyasko :A

Tahmin ettiğim gibi Hayat bilgisi olmaya çalışacak bu dizi. Belki bakarım oyuncuları sevdiğim için.:D

Fragman süper olmuş c.tesi olur büyük ihtimal heyecanla bekliyorum. :D

ohaaa yeni fragmanda ufuk bey öğrencilerden para istemeye baslıyor amil bey gibi :F birde çakma ortega bulmuşlar :F ayy birde burdada müfide isminde bir kadının evini tutuyorlar ve oda ürpeli gibi çatlakmış :A :A :A @mrt-06 @xemrexxx