haahha ayy bence sen kalp hapı yut pazar akşamı cnm ne olur ne olmazTüylerim diken diken oldu..
haahha ayy bence sen kalp hapı yut pazar akşamı cnm ne olur ne olmazTüylerim diken diken oldu..
istersen @pompy den bomba yapımı ve patlatma dersleri al lazım olacak gibi sana![]()
Star yine bana kazık attı, benim hedefime girenlerin sonu belli. Bu dizi de en fazla 13 bölüm olur, Pazartesi sabahı reytinglerde ben de hayat bazen acıdır diyeceğim. 😉haahha ayy bence sen kalp hapı yut pazar akşamı cnm ne olur ne olmaz![]()
kanal d ben bilmem eşim bilirin saatini değiştirdi bodrum masalı pazara gelebiliristersen @pompy den bomba yapımı ve patlatma dersleri al lazım olacak gibi sana![]()
bide tutarsa ne olur acaba hayat bilgisi varken olsaydı tutmazdı hayat bilgisini özleyenler seyredebilirhaahha ayy bence sen kalp hapı yut pazar akşamı cnm ne olur ne olmaz![]()
😱 Ben bu dizi bekliyormuşum. 😱 @Çiğdem-Keşke Hayat Bilgisi'nden birkaç isim olsaydı. Ayrıca ifaden çok yanlış ne vol 2'si Hayat Bilgisi'nin vol 2'si olamaz, o efsaneliğe hiçbir dizi yaklaşamaz.
Bekliyoruz bu diziyi de.![]()
ahaha dün söyledimya izleyeceksin diye aslında bu dizinin gizli fanısın sen şuan
Birce akalayı seviyormusunahaha dün söyledimya izleyeceksin diye aslında bu dizinin gizli fanısın sen şuan![]()
![]()
![]()
yok küçük ağadakı kadın sanırım sevmiyorumBirce akalayı seviyormusun![]()
O yorum gerçekleri görmeden önceydi daha hayatta izlemem.ahaha dün söyledimya izleyeceksin diye aslında bu dizinin gizli fanısın sen şuan![]()
![]()
![]()
bukadar çakması olucağını tahmin edemedin sanırım cnm birce denilen kadın afet öğretmeni taklit etmeye çalısıyorO yorum gerçekleri görmeden önceydi daha hayatta izlemem.![]()
Ben sadece dans ettikleri fragmanı izlemiştim onda da pek belli olmuyordu.bukadar çakması olucağını tahmin edemedin sanırım cnm birce denilen kadın afet öğretmeni taklit etmeye çalısıyor![]()
![]()
![]()
yorum konusunu sen açsana yarın akşam beddua ederek reytingleri kötü giderBen sadece dans ettikleri fragmanı izlemiştim onda da pek belli olmuyordu.Tabii ki izlemeyeceğim.
Abla iyi dedin öyle yaptığım hiçbir dizi tutmadı.yorum konusunu sen açsana yarın akşam beddua ederek reytingleri kötü gider![]()