26 Eylül 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Güldürdü cidden ama bu fragman kahkaha attırdı. :F Önce 5 kız vuruluyor, diğer bölüm araba çarpıyor, bu hafta bombalar patlıyor. :A

İzleyiciler teker teker kaçıyor diziden ne yapsınlar işte bunlar son çırpınışları :A AB ve ABC1'den zaten umutları kalmamıştır da bari Total'i kurtaralım diye uğraşıp dururlar artık :A

Denizcim herşeyin ilki heyecanlıdır ve güzeldir 865320 kez aynı senaryo. Ayrıca düzenli olarak bi 25 bölüm falan izledim ondan sonra takip etmedim diziyi ara ara bakmışlığım oldu ama 25 lerden sonra tamamen bıraktım.
Bırakabilirsin ama bu kadar eleştirmen yanlış diyorum ben zaten. Bu tarz heyecanlı fragmanlar çıktığında ilk çıldıran sen oluyordun o Zamanlar çıkarttırma bana şimdi :F Neyse bir yerden sonra İçerdede bir şey bulacaksın. :D

Bırakabilirsin ama bu kadar eleştirmen yanlış diyorum ben zaten. Bu tarz heyecanlı fragmanlar çıktığında ilk çıldıran sen oluyordun o Zamanlar çıkarttırma bana şimdi :F Neyse bir yerden sonra İçerdede bir şey bulacaksın. :D
Hala aynı şeyi diyosun. :D Evet bu tarz olaylar heyecanlı ve güzel oluyor ama defalarca tekrarlarnırsa komik oluyor bende dalgamı geçerim o zaman.:D:D İçerde'de yerli dizi sonuçta ve 140 dakika süren bi iş sıkılırsam bırakırım tabii. :D

Bakın KÇ'nin klişe olduğunu itiraf etti şahitsiniz :F
Sen kendini itiraf ettin bebeğim :F hani kafanda senaryo ürettin ya :A ona binaen.

İzleyiciler teker teker kaçıyor diziden ne yapsınlar işte bunlar son çırpınışları :A AB ve ABC1'den zaten umutları kalmamıştır da bari Total'i kurtaralım diye uğraşıp dururlar artık :A
Yahu izleyici bu elbette bir bırakır diğer gün yeni diziye geçer bir de sizi bırakır yine bize geçer. Biz gelmişiz 53 bölüme siz daha 3.bölüm olacak. Senaryo elbette bir yerden sonra fire verirse aynı tepkiyi seyirci size de verir :F

Hala aynı şeyi diyosun. :D Evet bu tarz olaylar heyecanlı ve güzel oluyor ama defalarca tekrarlarnırsa komik oluyor bende dalgamı geçerim o zaman.:D:D İçerde'de yerli dizi sonuçta ve 140 dakika süren bi iş sıkılırsam bırakırım tabii. :D
İzleyiciyi çekmek için heyecanı yüksek bir fragman önemlidir. Bu hafta düşeriz yarın kalkarız. Dizimiz bir hafta düştü diye bitti mi sanki. :D

İçerdeye helal olsun daha fazlasını da hak ediyor @denizz19 nanik Kırılmış Kızların geçildi :A

İçerde haftaya da yükselebilir efsane oldu dizi resmen 2 haftada :)

@Forumdash Minenin dizisi bitcek galiba İçerde ye kesin alın .ss

Ne kadarda taraflı bir konu. :A

İçerde'nin ikinci bölümü, birinci bölümüne göre daha iyiydi. Dünde söyledim zaten konusunda. Ama yinede bu kadar çok yükselip, üç grupta birden zirveyi almasını beklemiyordum. Aldığı oranları kalitesi ve senaryosuyla hak ediyor. Yalnız Poyraz Karayel benzerliği var cidden dizide, belki de ondan sevmişimdir. Tebrikler dizime. :)

Kırgın Çiçekler geçen haftaki heyecanlı bölümden sonra Total'de zirveyi kaybetmiş, diğer gruplarda da gerilemiş. Yinede hala çok başarılı. Tebrikler.

Babam ve Ailesi'nin tekrarları zaten dizinin yükseleceğini gösteriyordu ve beklenildiği gibi yükselmiş. Haftaya daha da arttırır oranlarını ve 5 reyting seviyelerine gelir diye düşünüyorum.

Paramparça'nın yeni sezonu zorlamaydı zaten senaryosu da geçen sezonlarından uzak kalite olarak, oranları da baya düşmüş zaten. Sıralama olarak da gerilerde kalmış dizi, yıl sonunda final yapabilir.

Sen kendini itiraf ettin bebeğim :F hani kafanda senaryo ürettin ya :A ona binaen.

Yahu izleyici bu elbette bir bırakır diğer gün yeni diziye geçer bir de sizi bırakır yine bize geçer. Biz gelmişiz 53 bölüme siz daha 3.bölüm olacak. Senaryo elbette bir yerden sonra fire verirse aynı tepkiyi seyirci size de verir :F

İzleyiciyi çekmek için heyecanı yüksek bir fragman önemlidir. Bu hafta düşeriz yarın kalkarız. Dizimiz bir hafta düştü diye bitti mi sanki. :D

Arka Sokaklar 400 bölümü geçti hala zirvede :A

Ya zaten ben bir dizi 100'lerce bölüm sürsün istemem ki. Senaryo tıkanıyorsa ilerlemiyorsa tadında bırakıp bitireceksin diziyi. Hatta başından şu kadar sürecek reytingi ne olursa olsun biz bu kadar planladık zamanı gelince bitecek dense daha da iyi ama onu Türkiye'de yapamıyorlar işte. Kırgın Çiçekler de o duruma gelmiş demek ki ben izlemiyorum ama herkes aynı şeyi yazıyor işte hep aynı şeyler oluyor diye demek ki bitirilmesi gerekiyor artık.

İçerdeye helal olsun daha fazlasını da hak ediyor @denizz19 nanik Kırılmış Kızların geçildi :A

İçerde haftaya da yükselebilir efsane oldu dizi resmen 2 haftada :)

@Forumdash Minenin dizisi bitcek galiba İçerde ye kesin alın .ss
Komik mi :)

Ya zaten ben bir dizi 100'lerce bölüm sürsün istemem ki. Senaryo tıkanıyorsa ilerlemiyorsa tadında bırakıp bitireceksin diziyi. Hatta başından şu kadar sürecek reytingi ne olursa olsun biz bu kadar planladık zamanı gelince bitecek dense daha da iyi ama onu Türkiye'de yapamıyorlar işte. Kırgın Çiçekler de o duruma gelmiş demek ki ben izlemiyorum ama herkes aynı şeyi yazıyor işte hep aynı şeyler oluyor diye demek ki bitirilmesi gerekiyor artık.
Bunu ben de savunuyorum zaten fark yok. Ama Kırgın Çiçekler'de daha hikayesi işlenecek Songül var. Ve yeni bir kız geldi onun da hikayesi var. Ben bu sezon zaten bitirilmesinden yanayım o ayrı. Ama şu anki senaryo gayet iyi gidiyor kendini tekrar ediyor diyenler diziyi çekemeyen kitle. :D

Komik mi :)

Bunu ben de savunuyorum zaten fark yok. Ama Kırgın Çiçekler'de daha hikayesi işlenecek Songül var. Ve yeni bir kız geldi onun da hikayesi var. Ben bu sezon zaten bitirilmesinden yanayım o ayrı. Ama şu anki senaryo gayet iyi gidiyor kendini tekrar ediyor diyenler diziyi çekemeyen kitle. :D

Hayır Deniz komik değil ama çocuğun dediği doğru yani Kırgınların 2. Sezonuyla Paranparçanın 3. Sezonu zorlama oldu biraz :)

İzlemediğin diziye nasıl zorlama diyorsun ilginç :)
İlk sezonun çoğu bölümüyle 2. Sezon 1. Bölümü izledim canısı ve açıkcası internetten 2. Sezon 1. Bölümü izlerken uyuyakalıyodum :)

Songülcüğüm başka diziyle dönsün Zeynep dizisinden beri takip ediyorum kızı sonunda bu diziyle yükselişini gerçekleştirdi :Z

İlk sezonun çoğu bölümüyle 2. Sezon 1. Bölümü izledim canısı ve açıkcası internetten 2. Sezon 1. Bölümü izlerken uyuyakalıyodum :)

Songülcüğüm başka diziyle dönsün Zeynep dizisinden beri takip ediyorum kızı sonunda bu diziyle yükselişini gerçekleştirdi :Z
2.sezonun 1.bölümü şahaneydi sen anlamamışsın. :A

Paramparça 2'li reytinglere kadar geriledi. Ve artık sonu geldi. Yıl sonunu bile beklemeden 6-7 bölüm daha yayınlanıp bitebilir ki artık izlemekten kurtulayım :D

Selamlar herkese
dün bölümü izlerken yarın ratinglerde düşüş yaşarız diye düşünmüştüm öylede olmuş
@denizz19 bonişim bebeğim beni yanlış anlama dünkü bölümü beğendim ama bölüm
yorumuna da yazmıştım iki şeyden sıkıldım diye banu kaderden bu iki karaktere
düzenleme gelse çok iyi olacak böyle devam ederse düşüş devam eder bende hiç
istemem düşüş olmasını ama maalesef durum bunu gösteriyor he bunları diyorum
diye diziyi bırakacağımı düşünme izlemeye devam edeceğim yanında olacam deniz
:D:D umarım bu düşüşü haftaya unuturuz da keyifle yorumlarız dizimizi

Yurt dışındaki geliri fazla :A
Olsun kardeşim ama bence sene sonunu göremeden bitirsinler. Çünkü artık hikaye fazlasıyla sıktı ve İçerde ve Babam ve Ailesi, Kırgın Çiçekler karşısında bu reytinglerle tutunma şansı hiç yok. Tamam yurtdışı da dikkate alınır ama bu reyting sonuçlarının da önemi büyüktür.