26 Eylül 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Babam ve Ailesi Paramparça'nın kitlesini almış.Fragman da çok iyi,haftaya +5 geliyor :oley:

Konudaki taraflılığa for. :D İçerde de dün akşam 2 kuşak reklam vermiş, özetin reklamı zaten başta veriliyor bölümle ilgisi yok bu durumda dizi sadece 21.00-22.00 arasında reklam vermemiş oluyor. :A Neyse dizi muhteşem oranlar almış büyük tebrikler.

Acun Düğün Dernek'i mahvetmiş! Düğün Dernek 1 Show'da TV'de İlk kez yayınlandığında 10 reytingi geçmişti.:D Adam tanıtımsız şeysiz yayınlamış, bu oranlar yakışmadı. :T:
Survivor gelir inşallah bu güne de dağıtır İçerdeyi :F Ama haftaya biz dağıtacağız gerek yok. Özette verilen reklam reklam değildir. Adı üstünde özet. :D

Bu dediklerinin hiçbiri olmayacak. Meral zaten komada şu an. :A Böyle boş beleş senaryolar ancak senin o senaryolarında olur. Hani 1 reyting aldığın :F

Paramparça mı kaldı daha 2,5 reyting alamamış neredeyse. :D

Yok gerçekten unuttum :D

Burası reyting konusu lütfen konuyu saptırmayalım o forumun kalitesizliği :F

Bu arada sosyal medyada da fırtına gibi esmişiz %45 ile tüm zamanların rekoru artık İçerde :D

7A1lOW.png

Bu hafta da iyi güldük :A Özellikle şu kısımda bastım kahkahayı :F

Haftaya alacağı reytingler dizi için oldukça önem arz ediyor devam edebilmesi için.

8.88 reyting almış devam edebilecek mi öğrenmek için gelecek haftayı beklememiz gerekiyormuş :A :A

Survivor gelir inşallah bu güne de dağıtır İçerdeyi :F Ama haftaya biz dağıtacağız gerek yok. Özette verilen reklam reklam değildir. Adı üstünde özet. :D
Özette zaten reklam verilmedi işte diyorum ki 22.00 - 23.00 arasında 1 reklam 23.00 - 23.15 arasında 2. reklamı vermiş bu durumda sadece 21.00 - 22.00 arasında reklam vermemiş oluyor. Kırgın Çiçekler'in tek fazlası 21.00 - 22.00 arasında reklam vermesi, yani konuda yazdığın gibi çok büyük bir fark yok. :D

Özette zaten reklam verilmedi işte diyorum ki 22.00 - 23.00 arasında 1 reklam 23.00 - 23.15 arasında 2. reklamı vermiş bu durumda sadece 21.00 - 22.00 arasında reklam vermemiş oluyor. Kırgın Çiçekler'in tek fazlası 21.00 - 22.00 arasında reklam vermesi, yani konuda yazdığın gibi çok büyük bir fark yok. :D
İzleyici öyle demiyor :A

Haftaya alacağı reytingler dizi için oldukça önem arz ediyor devam edebilmesi için.

8.88 reyting almış devam edebilecek mi öğrenmek için gelecek haftayı beklememiz gerekiyormuş :A :A
Bir anda bu kadar yükselmesi iyi değildir sindire sindire yükseleceksin ki hazımsızlık yapmasın :F

Güldürdü cidden ama bu fragman kahkaha attırdı. :F Önce 5 kız vuruluyor, diğer bölüm araba çarpıyor, bu hafta bombalar patlıyor. :A

reytingleri gören @denizz19 duruma müdahele için kırgınlar kadorsuna katılmış kızları kaçırıp işkence edecekmiş kemali de taciz edecekmiş bir de aras bulutun memeleri varsa bnm de iskeletim var diyip soyunacakmış kesin bilgi:A

@Billy Kane fragmanımızda hiçbir şey yok abartma bence :D Daha düne kadar bu olayları görsen oha neler oluyor böyle merakla bekliyorum diyen sen bugün beğenmiyorsun. Pardon da buna uygun bi söz vardır :F

O Kırgın Çiçekler ajanıdır profiline bakmak lazım. :A
Hiç sanmam :F

Kırgın Çiçekler izleyicisi böyle diyormuş üzüldüm valla :F

yasamak-bu-degil_11478.jpg
Bence o ekmek Reyting ve içerde dizisi böyle sarılmış reklam vermeden tutmak için :F haftaya kafasına vurup ekmeğini alacaklar Ayy reytingini :A

@Billy Kane fragmanımızda hiçbir şey yok abartma bence :D Daha düne kadar bu olayları görsen oha neler oluyor böyle merakla bekliyorum diyen sen bugün beğenmiyorsun. Pardon da buna uygun bi söz vardır :F

Hiç sanmam :F

Bence o ekmek Reyting ve içerde dizisi böyle sarılmış reklam vermeden tutmak için :F haftaya kafasına vurup ekmeğini alacaklar Ayy reytingini :A
Denizcim herşeyin ilki heyecanlıdır ve güzeldir 865320 kez aynı senaryo. Ayrıca düzenli olarak bi 25 bölüm falan izledim ondan sonra takip etmedim diziyi ara ara bakmışlığım oldu ama 25 lerden sonra tamamen bıraktım.