İzliyorinşallah destere izlemiyordur çocuk 2.5 saat bekleyip gittiyse tuvalete mahallenin kanalizasyon sorunu olabilir şu an
İzliyorinşallah destere izlemiyordur çocuk 2.5 saat bekleyip gittiyse tuvalete mahallenin kanalizasyon sorunu olabilir şu an
@Çiğdem- @Forumdash iddialarınızı alalım3 reklam verdik biz ve yarın yine zirvede olacağız çatlasın İçerdeciler
Bizde 22 ve 23 reklamlarını birleştirip toptan verdik daha zekiyiz bence3 reklam verdik biz ve yarın yine zirvede olacağız çatlasın İçerdeciler
Bölümümüzün bir saniyesi boş geçmedi her saniyesi şahaneydi. Geceye damga vuran sahne ise Feride ve Toprak hesaplaşması oldu@Çiğdem- @Forumdash iddialarınızı alalım
Ona zekilik denmez korkaklık denir. Yarın da reklamsız geçemezseniz daha da konuşmayın benceBizde 22 ve 23 reklamlarını birleştirip toptan verdik daha zekiyiz bence
Biz daha yeni doğduk eskilerin papucu her daim dama atılır. @denizz19 git o papucu damdan almaya çaliş@Çiğdem- @Forumdash iddialarınızı alalım
ovvvv diss attı resmenBiz daha yeni doğduk eskilerin papucu her daim dama atılır. @denizz19 git o papucu damdan almaya çaliş
2,5 saat reklamsız gidip yarın zirveyi alamazsanız çok güleceğimBiz daha yeni doğduk eskilerin papucu her daim dama atılır. @denizz19 git o papucu damdan almaya çaliş
İstediğin kadar gül de ben baştan dedim sana sezon genelinde görüşelim Son gülen iyi güler başta gülen fetullah gülen (gelsin dissler )2,5 saat reklamsız gidip yarın zirveyi alamazsanız çok güleceğim
Dur daha yeni başlıyoruz
Diyorum ya yarın bu reklamsız düzenle aldığınız Reyting kaçsa onun üstüne çıkamazsınız artık reklamlıya geçince çok fena madara olacanızİstediğin kadar gül de ben baştan dedim sana sezon genelinde görüşelim Son gülen iyi güler başta gülen fetullah gülen (gelsin dissler )
Dur daha yeni başlıyoruz
Melek'ina annesi olamaz Mert'le onlar küçükken dilenciydi@Forumdash mineyi bu diziye transfer edelim Melek'in rich annesi olarak gelsin
İşte sonuçta doğuran var kızı bırakıp giden anası olabilirMelek'ina annesi olamaz Mert'le onlar küçükken dilenciydi
Hemide zengin olacak Kırılgan çicek değiliz bizİşte sonuçta doğuran var kızı bırakıp giden anası olabilir
Mine tugaya fakir rolü verdirtmeyiz canısıHemide zengin olacak Kırılgan çicek değiliz biz
Şimdilik minelik bölümler yok, seneye gazetici kızın yanına sokarız müdürü olur bişeyi olur filanMine tugaya fakir rolü verdirtmeyiz canısı
Ne alaka be o zaman mafya anası olarak gelsin Celalin rakibi olsun
Kösem'i Pazartesi'ye bekliyoruz, Çağatay dizide hep dövüyordu zaten onu reytinglerde de bir güzel dövsün.