22 Eylül 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Bodrum Masalı şimdilik güzel gidiyor ama her şeye rağmen Vatanım Sensin'in perşembe olacağını düşünüyorum. Mesela (en azından medyaya yansıtılan şekliyle) KVP'nin Kanal D'den gitmesinin nedenlerinden biri de yerine onu koymak istemesiydi. bu yüzden BM de kitlesini sağlamlaştırınca hafta sonuna alınabilir.

Yüksek Sosyete'nin oran 1-2 hafta daha böyle giderse onun da kaderi hafta sonuna gitmek olur.

Asla Vazgeçmem final yapacağı için reyting endişesi yok ama Kördüğüm ve Yeter'in yeni sezonda işleri zor görünüyor. Muhtemelen 1-2 ay sonra 4. Murat yarışa katılır.

Öncelikle Bodrum Masalı'na tebrikler. Dünkü bölümü soluksuz izledim, her anı olaylı ve ilgi çekici sahnelerle doluydu. 6 net bekliyordum. Totalide haftaya 6 yaparsak biraz zor gün değişikliği. Kanal zaten sıkıntılı sezon geçiriyor risk alıcaklarını sanmıyorum.

Yüksek Sosyete'de rakiplerden etkilenmemiş. Kanalın diziye dokunacağını düşünmüyorum. Paramparça daha az izleniyor tutan işi niye riske etsinler.

Diğer yeni sezona başlayan üç dizide vasat.

Bodrum Masalı gayet iyi gitmiş. daha iyisi gelene kadar en iyisi..Anne perşembeye gelecek belli oldu:A Yeter hiç başlamayacaktı:( Turgutcugum ayrıl şu diziden:T:

Dün Zuhal Topal reyting için stüdyoya eşşek getirmişti fakat yine ve yeniden Esra Erol'un gerisinde kalmış hemde farkla. :A Bakalım Esra Erol'u geçmek için daha neler yapacaklar? :A @Forumdash

NkG1LL.png

7 ESRA EROL''DA ATV 16:22:57 19:00:18 3.26 15.71

13 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:19:05 18:53:44 2.49 12.08

6 ESRA EROL''DA ATV 16:22:57 19:00:18 3.00 17.87

25 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:19:05 18:53:44 1.50 9.00

6 ESRA EROL''DA ATV 16:22:57 19:00:18 3.43 18.74

22 ZUHAL TOPAL''LA STAR TV 16:19:05 18:53:44 2.00 11.00
Bu ne yaa:F Evli Öfkeli geldi aklıma:F O dizide son bölümlerde artist olan kadın işssizlikten eğlence programı sunuyordu. Stüdyoda tavuk filan vardı:F İyice Zuhal absürrleşmiş.Gerçi hep absürdtü:T:

Esra bu sezon gayet güzel gidiyor:hearteyes: Zuhal programın 2.ci haftasında Esra'nın en büyük kozu Erkan Zehrayı da transfer etmiş:F Esra boş durmamiş Umut'u almiş:A Erkan Xehra şuan ayrılıyorlar galiba kavga gürültü, Umut imajını düzeltemeye çalişiyor:F

Dün Zuhal Topal reyting için stüdyoya eşşek getirmişti fakat yine ve yeniden Esra Erol'un gerisinde kalmış hemde farkla. :A Bakalım Esra Erol'u geçmek için daha neler yapacaklar? :A @Forumdash

NkG1LL.png

Aman yarabbi doğru mu görüyorum bu ne lan :F :A

Doğru kardeşim, bizzat izledim. :A
Ulan efkar dolu müzikler dinleyip forumda turluyordum şu mesaja denk geldim bütün romantizmin içine ettin mutlu musun ? :A Stüdyoya at, kobra, tilki ve bilimum hayvan dostlarımız getirildiğinde bana haber verirsen sevinirim zira gülmeye ihtiyacım var bu aralar :A

Ulan efkar dolu müzikler dinleyip forumda turluyordum şu mesaja denk geldim bütün romantizmin içine ettin mutlu musun ? :A Stüdyoya at, kobra, tilki ve bilimum hayvan dostlarımız getirildiğinde bana haber verirsen sevinirim zira gülmeye ihtiyacım var bu aralar :A
Mutluyum çünkü efkarlı bir insanın yüzünü güldürmüşüm. :lol: Zuhal artık kara listemde merak etme buldukça etiketlerim bana malzeme çok. :A

Mutluyum çünkü efkarlı bir insanın yüzünü güldürmüşüm. :lol: Zuhal artık kara listemde merak etme buldukça etiketlerim bana malzeme çok. :A
Bu işin bizzat takipçisi olacağım seninle bu hususta kontak halinde olalım :A Eyvallah kardeşim bu arada :)

ah pana ah şu perşembenin hakine bak atv show star fox alayı sürünüyor tam vadinin sezonuydu 10 reytingten aşağı almazdık tarihi hata ara vermemiz

bodrum masalı güzel dizi ilgiyle ve merakla takip ediyorum helal olsun

NkG1LL.png

Onu Zuhal getirmedi yalnız Soner getirdi :A Hem Zuhal, Esra'dan çok daha samimi ve içten. :)

Onu Zuhal getirmedi yalnız Soner getirdi :A Hem Zuhal, Esra'dan çok daha samimi ve içten. :)
Soner de stüdyoya koskoca eşşeği getirecek "HABERSİZ" saf mısın Allah aşkına? :A Eşşekten bahsediyoruz vazo falan değil tabii ki Zuhal de bu işin içinde. Sana göre öyle olabilir bana göre de aşırı yapmacık geliyor. :)

Soner de stüdyoya koskoca eşşeği getirecek "HABERSİZ" saf mısın Allah aşkına? :A Eşşekten bahsediyoruz vazo falan değil tabii ki Zuhal de bu işin içinde. Sana göre öyle olabilir bana göre de aşırı yapmacık geliyor. :)
Adam aşkını itiraf etmek için eşek getirmiş Zuhal de vesile olmuş :A Zuhal candır en azından doğal ve esprili. Esra gibi suratsız değil :F

Adam aşkını itiraf etmek için eşek getirmiş Zuhal de vesile olmuş :A Zuhal candır en azından doğal ve esprili. Esra gibi suratsız değil :F
Soner geçen de paravanın tepesine çıkmıştı hmm o da aşkını itiraf ettirmek için vesile olmak galiba yani reyting kazanmak için değil. :A Hayatım Esra bu işi 10 yıldır yapıyor 2 günlük Zuhal'le karşılaştırmıyorum bile. :D

Soner geçen de paravanın tepesine çıkmıştı hmm o da aşkını itiraf ettirmek için vesile olmak galiba yani reyting kazanmak için değil. :A Hayatım Esra bu işi 10 yıldır yapıyor 2 günlük Zuhal'le karşılaştırmıyorum bile. :D
Canım ekran karşısındaysan bunu biraz da insanları eğlendirebilmek için yapacaksın. Esra Erol, Müge Anlı gibi sunuyor sanki evlilik değil de cinayet programı gibi :F Öyle soğuk nevale gibi duruyor ekran başında. :A Zuhal tüm tiyatrocu özelliklerini sunuyor mimikleriyle bir harika. :A

Canım ekran karşısındaysan bunu biraz da insanları eğlendirebilmek için yapacaksın. Esra Erol, Müge Anlı gibi sunuyor sanki evlilik değil de cinayet programı gibi :F Öyle soğuk nevale gibi duruyor ekran başında. :A Zuhal tüm tiyatrocu özelliklerini sunuyor mimikleriyle bir harika. :A
Yoo gayet güler yüzlü bir kadın, fazla cıvıtmak da iyi bir şey değil zaten kendiside dedi, evlilik önemli bir olay ve bunu mümkün olduğumuzca en ciddi şekilde yapıyoruz. Zuhal'in programının akışında zaten evlilik yok ilk 1 saati Soner bir yerlerden çıkıyor daha sonra Hanife'ye yalandan talip geliyor, daha sonra eski çiftleri getirip kavga ettiriyorlar en sonda Naz'ı çıkartıp ağlatıyorlar bölüm bitiyor. :A Zaten o mimikleri aşırı kullandığı için izleyici yapmacık diyor. :A

Yoo gayet güler yüzlü bir kadın, fazla cıvıtmak da iyi bir şey değil zaten kendiside dedi, evlilik önemli bir olay ve bunu mümkün olduğumuzca en ciddi şekilde yapıyoruz. Zuhal'in programının akışında zaten evlilik yok ilk 1 saati Soner bir yerlerden çıkıyor daha sonra Hanife'ye yalandan talip geliyor, daha sonra eski çiftleri getirip kavga ettiriyorlar en sonda Naz'ı çıkartıp ağlatıyorlar bölüm bitiyor. :A Zaten o mimikleri aşırı kullandığı için izleyici yapmacık diyor. :A
Ben Zuhali seviyorum. :A Sen git o morg suratlı Esra'yı izle o zaman :D

ah pana ah şu perşembenin hakine bak atv show star fox alayı sürünüyor tam vadinin sezonuydu 10 reytingten aşağı almazdık tarihi hata ara vermemiz

bodrum masalı güzel dizi ilgiyle ve merakla takip ediyorum helal olsun
Aşkın kurasını okuyup yorum yaparmısın 20 mesaj yapalım