Show İçerde - Dizi Yorumları

Ay Yapım'ın genel olarak 2 saat uzunluğunda dizi yapması sıkıntı, bu dizi de o derece uzun. Bu süreyi 1 saat 30 dakika - 1 saat 40 dakika arasında yapabilirler, aynı Ezel'de olduğu gibi. Umarım ilk bölüm olduğu için bu kadar uzundur. :)

Dizi süreleri cidden aşırı uzun. Ama tek Ay Yapım'a özel bir durum değil bu bütün diziler öyle benim bildiğim. 1 saat özet veriyorlar. Yeni bölüm 21 gibi başlayıp 24 civarı bitiyor. Bu duruma bir düzenleme getirilmesi şart.

Dizi süreleri cidden aşırı uzun. Ama tek Ay Yapım'a özel bir durum değil bu bütün diziler öyle benim bildiğim. 1 saat özet veriyorlar. Yeni bölüm 21 gibi başlayıp 24 civarı bitiyor. Bu duruma bir düzenleme getirilmesi şart.
Çok uzun yapmaları bayıyor. Gereksiz sahneler çoğalıyor, hatta uzata uzata bir sürü şey ortaya çıkıyor ve senaryo kısıtlanıyor.

Fragmanlar gayet iyi duruyor. Dizi vites düşürmeden devam edecek belli ki. Ters köşeler ve çaprazlama gelişen olaylar devam edecek. @Arslan Bey gibi bende bu tarz dizileri severim. :)

Umarım bu ayarda devam eder dizi.

Bu arada; Rıza Kocaoğlu'da geliyor. Kendisi çok iyi bir oyuncudur. Güzel bir karakterlerle gelir umarım. Severiz kendisini. :)

tv'de neden vermedielr caba bu 2 sahneyi aslında gerekli sahneler bu sahneler olmadan dizide kopukluk oldu çünkü olayı anlayamadık :F

Bulmaca gibi işte eksik parçaları tamamlamak için youtube sayfasını takip etmek zorundasın :A Güzel taktik değil mi bu şekilde oradan da hit alıyorlar sonra gelsin paracıklar :A

Bulmaca gibi işte eksik parçaları tamamlamak için youtube sayfasını takip etmek zorundasın :A Güzel taktik değil mi bu şekilde oradan da hit alıyorlar sonra gelsin paracıklar :A
mesala ilk bonus sahne çok gerekliydi sarp polisleri dövdü sonra hemen içerden çıktı ne oldu anlamadık bonus sahnede resim çekilme falan vrdı o sahneyle kafamda tamamlandı :A

iyi sayılır bencede diziyi özel kılıyor birazda :A

mesala ilk bonus sahne çok gerekliydi sarp polisleri dövdü sonra hemen içerden çıktı ne oldu anlamadık bonus sahnede resim çekilme falan vrdı o sahneyle kafamda tamamlandı :A

iyi sayılır bencede diziyi özel kılıyor birazda :A

Arada ne olduğu tahmin ediliyor zaten olmazsa olmaz sahneler değil ama güzel olmuş bence de. Hem hafta boyunca da ufak ufak takip etmeye devam ediyoruz bu şekilde diziyi dediğin gibi farklı işte her dizide yok böyle şeyler :A

Bölüm bomba gidiyor acaba başkan naptı yolda bi başına .ss

İzleyen yok mu? Nerdesiniz?

Sanırım bölüm yine Çağatay ve Aras olarak ikiye bölünecek :X

İzleyen yok mu? Nerdesiniz?

Sanırım bölüm yine Çağatay ve Aras olarak ikiye bölünecek :X
Biz elit izleyicileriz yorum pek yapmayız ama diziyide izleriz ayrıca bilgisayara veya telefona baktığın anda diziyi kaçırıyon ve devamını izleyince bişi anlayamıyo olabiliyorsun tuvalete gidemiyom .ss

Biz elit izleyicileriz yorum pek yapmayız ama diziyide izleriz ayrıca bilgisayara veya telefona baktığın anda diziyi kaçırıyon ve devamını izleyince bişi anlayamıyo olabiliyorsun tuvalete gidemiyom .ss
Ben zaten izlerken cok yorum yapmam da başkaları yapabiliyor. Geçen hafta doluydu mesela:A Merak ettim foruma girilmiyor da:T:

Ben zaten izlerken cok yorum yapmam da başkaları yapabiliyor. Geçen hafta doluydu mesela:A Merak ettim foruma girilmiyor da:T:
Cnm izliyoruz diye yorummu yapcaz hadi byü .ss
Forumda izleyen kalmamış, ilk bölümden daha iyi gidiyor şuana kadar.
çok iyi bir bölüm oluyor bu hafta totelde artış 3.bölümlede zirve bekliyorum dizi özellikle bu bölüm iyi olması çok önemliydi :Z:Z:Z