Show İçerde - Dizi Yorumları

hayır saçını memoli gibi yaptığı için aras, senin gençlik anıların depreşmiştir bence:A @Forumdash
hahaha belkide ben isikinide sevmiyorum hep söylerim ama aras bu dizide gözüme girebilir çağatay piskopat olmaya çalıstıkça gülünç duruma düşüyor yapmacık kalıyor iyi tarafta olmaıs isabet olmuş :F

arasa piskopatlık inanılmaz yakışmış :A :A :A
VEBp1q.jpg

hahaha belkide ben isikinide sevmiyorum hep söylerim ama aras bu dizide gözüme girebilir çağatay piskopat olmaya çalıstıkça gülünç duruma düşüyor yapmacık kalıyor iyi tarafta olmaıs isabet olmuş :F

arasa piskopatlık inanılmaz yakışmış :A :A :A
VEBp1q.jpg
@Yiğitt in şu mesajda dediği türden çağatay :F
14344939_1250128671717866_7827012462871489546_n-jpg.51993

yalnız şöyle birşey fark ettim çağataya piskopat rol yapmak kesinlikle yakışmıyor aras bulutu oyüzden kötü olması hosuma gitti arasta tam piskopat role yakısan bir hava var :A

@turkuazz @Bully @xemrexxx @Forumdash :F
Aynen Aras'ta psikopat bir hava var zaten önceki projelerinde görmüştük. :A Mimik konusunda çok başarılı, iyi rolü de kötü rolü de rahatça canlandırır.

Çağatay'a iyi roller daha çok yakışıyor evet ama Delibal filminde bir şizofreni gayet başarılı bir şekilde canlandırmıştı. O da gittikçe geliştiriyor kendini bu gidişle Kıvanç'ın tahtını alır. :D

Aynen Aras'ta psikopat bir hava var zaten önceki projelerinde görmüştük. :A Mimik konusunda çok başarılı, iyi rolü de kötü rolü de rahatça canlandırır.

Çağatay'a iyi roller daha çok yakışıyor evet ama Delibal filminde bir şizofreni gayet başarılı bir şekilde canlandırmıştı. O da gittikçe geliştiriyor kendini bu gidişle Kıvanç'ın tahtını alır. :D
aa evet bende onu belirtmek istedim çağatayın yüzü çok temiz malesef yani her insan kötü karakteri oynayamaz arasın tipi piskopat hallere daha uygun bu arada 2.fragmanda çetin bey yine döktürüyor sırf onun için bile izlenebilicek bir dizi olmuş
:A :A :A

Polis akademisinden iki isim, Sarp ve Mert (Umut). Dizi bu iki karakter üzerine kurulu. Sarp'ın hayatı biraz daha normâl annesi sayesinde ama Mert'in hayatı biraz daha dramatik ve etkileyici, ki Mert'in hırsı bu yüzden.

Sarp'ın hayatına girildi, Çağatay Ulusoy soğukkanlı bir rolde. Mafya dünyasına girdi, hepsi şiveli ve gırtlaktan konuşuyor. Koskoca Çetin Tekindor bile sesini kalınlaştırıp, şive yaptı ama sonradan alışınca performansı da yukarılarda olduğunu farkediyor insan..

Mert'in hayatına girildi, Umut yani. Her şeye hırs yapan bir genç imajı çizdi. Aras Bulut İynemli'ye "cuk" diye oturmuş rol, hareketli halleriyle ön plana çıkan bir rolü vardı. Mustafa Uğurlu da karaktere "cuk" oturmuş, ses tonunu kullanma olsun, role uyma olsun.

Bazı sahneler ve diyaloglar samimiyetsiz durmuş olsa da, iyi bir bölümdü diyebilirim. Hele son sahne iyi ters köşe sahnesiydi. Sarp, birinci olmasının hakkını veriyordu. Mert ise, hırsla neler yapabildiğini gösteriyordu. Çaprazlama olaylar çizgisinde ilerleyecek bir dizi.

Bensu Soral ile Damla Colbay, hayli ön plana çıktı. Nihal Koldaş'ı da unutmamak lazım, en iyilerdendi.

İkinci bölümde yeni isimler de dahil olacak, Rıza Kocaoğlu gibi, iyi rol yapar.

Velhasıl kelam, çaprazlama çizgide olaylar nasıl gelişecek görelim. İlk bölümün son sahnesi iyi bir ışık verdi dizi için. Beğendiğimi söyleyebilirim.

Fragmanlara baktım da, gittikçe güzelleşiyor dizi. Bu dizideki çaprazlamayı sevdim, olaylar birbirine girecek, ters köşelerle dolu. :)

Ay Yapım'ın genel olarak 2 saat uzunluğunda dizi yapması sıkıntı, bu dizi de o derece uzun. Bu süreyi 1 saat 30 dakika - 1 saat 40 dakika arasında yapabilirler, aynı Ezel'de olduğu gibi. Umarım ilk bölüm olduğu için bu kadar uzundur. :)